Kontracepcijske tabletke
Poznam te zadeve. Ko sem začela prvič jemati tabletke (na prvi dan menstruacije) se je tista menstruacija zavlekla na ene tri tedne, potem pa naprej nisem imela nobenih težav in sem med pavzami vedno normalno dobila krvavitev. Drugače pa se ti lahko na začetku jemanja pojavijo rahle vmesne krvavitve, ki pa so ponavadi rjavkaste. Če se ti bo to še po 4 mesecih pojavljalo potem boš mogla zamenjati tabletke, ker so lahko prešibke zate. Sicer pa naj bi se stanje po treh mesecih nekako normaliziralo.
-
- Sramežljivka
še eno vprašanje: grem kmalu prvič h ginekologinji in sicer zaradi kontracepcijskih tabletk. zanima me, al moraš potem vsak mesec tja po recept al kako? ker drugačeživim v Ljubljani, sem študentka, vendar imam ginekologinjo v domačem kraju. uglavnem me zanima ali bom morala vsak mesec tja po recept al se to da dobitit vnaprej oz. da ti gre kdo drug iskat, mogoče mami?!
hvala za odgovore
hvala za odgovore
-
- Sramežljivka
še eno vprašanje: grem kmalu prvič h ginekologinji in sicer zaradi kontracepcijskih tabletk. zanima me, al moraš potem vsak mesec tja po recept al kako? ker drugačeživim v Ljubljani, sem študentka, vendar imam ginekologinjo v domačem kraju. uglavnem me zanima ali bom morala vsak mesec tja po recept al se to da dobitit vnaprej oz. da ti gre kdo drug iskat, mogoče mami?!
hvala za odgovore
hvala za odgovore
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Emm prvič dubiš tabletke sam za en mesc, če se ne motm. Pol pa dubiš za tri recept
(se prau za tri mesece). Zdej ne vem kaku mate tu uštimanu pr vas..sam men je šla že mami parkat iskat, sm prej poklicala pa to..mela pa je s seboj mojo zdr.kartico. Pomoje se da no.

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
*loNely soul* napisal/-a:še eno vprašanje: grem kmalu prvič h ginekologinji in sicer zaradi kontracepcijskih tabletk. zanima me, al moraš potem vsak mesec tja po recept al kako? ker drugačeživim v Ljubljani, sem študentka, vendar imam ginekologinjo v domačem kraju. uglavnem me zanima ali bom morala vsak mesec tja po recept al se to da dobitit vnaprej oz. da ti gre kdo drug iskat, mogoče mami?!
hvala za odgovore
Jst sm tud prvič dobila recept za en mesec, potem pa zmer 2 recepta- kar zadostuje za 6 mesecev

Drgač sm pa zanč po radiju slišala da nej bi zdej dobile recept za eno leto in pol sam hodile iskat v lekarno... klik
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
Damyanchyka napisal/-a:No men jih da za tri mesce. Ne za pou leta. Ker vedno k pridm še stehta,prtisik zmer pa mal povpraša..
očitno morm res zamenjat ginekologa...mene še nikol ni noben nč uprašu

-
- Cosmopolitanka
hruškanapisal/-a:
očitno morm res zamenjat ginekologa...mene še nikol ni noben nč uprašuše za tabletke sm ji sama rekle katere hočm ker mi je hotla kr na pamet ene predpisat...prtiska mi pa tut še noben ni nikol zmeru...joj joj joj
Tu je pa res katastrofa, da sam predlagaš kaj bi jemou. Brez, da bi ona kej prej pregledala, usaj uprašala..

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
*loNely soul* napisal/-a:še eno vprašanje: grem kmalu prvič h ginekologinji in sicer zaradi kontracepcijskih tabletk. zanima me, al moraš potem vsak mesec tja po recept al kako? ker drugačeživim v Ljubljani, sem študentka, vendar imam ginekologinjo v domačem kraju. uglavnem me zanima ali bom morala vsak mesec tja po recept al se to da dobitit vnaprej oz. da ti gre kdo drug iskat, mogoče mami?!
hvala za odgovore
Prvič in znova vsakič ko grem, dobim recept za 3 mesce.
ŽuŽa napisal/-a:Drgač sm pa zanč po radiju slišala da nej bi zdej dobile recept za eno leto in pol sam hodile iskat v lekarno... klik
To pa mi je ful dobro, da boš za eno leto dobil recept. Upam, da tudi odobrijo to.