Miss N. napisal/-a:Me samo zanima če maste tudi vi kakšne ljudi okoli sebe, ki vam ob vsaki možni priložnosti najedajo z vprašanji v smislu:
"A maš fanta?"
"Kaj pa fant pravi?"
"Kako to da si še samska?"
"A ne bi bil že čas da si najdeš koga?"
Sej js verjamem, da jih vse zanima, samo včasih je pa že preveč.
Ponavadi vse poteka nekako tako:
"Kaj pa fant pravi?"
Js: "Vas vse lepo pozdravlja."
"Kako to pa da ga ni?"
Js: "Dela"
"Ma on vedno dela."
Js: "To pa ni moja krivda. Mu bom rekla naj si naslednjič zrihta fraj."
To pa vse zato ker je sestra (zdej ma 27) mela fanta pri 16 in je zdej z njim že poročena pa masta dve punčki, pa vse lepo in prav, js pa jih mam 20 in nobenmu ne gre u glavo da sm samska.
Včasih mam filing da se bom razpočla.
Sej vem, da delam iz muhe slona, samo včasih je too much.
(sm iskala po forumu kej podobnega, pa nism najdla, tako da se opravičujem če sm morda kej spregledala)
joooj jaz popizdim ovb takih vprašanjih splog glede tega kaj fant pravi!!!
pr meni je to zarad tega kr mam npr. v šoli dooostii sošolk ki nimajo kolegic zato kr majo fanta. kr jim fant ne pusti s kolegicami na pijačo razen če gre on zraven. ko ne smejo it ob vikendih ven brez fanta kr ga lahko prevarajo. kr ne smejo met sošolke fonkih od frendov kr je fant lubosumn. kr se ne smejo pelat polek kolegice in njenega fanta kr kaj bo fant reko če jo bo vido z drugim v avtu. kr se ne smejo pogovarjati s fanti kr jih bo njihov tip razbil...
HALO?!? mi2 mama z mojim lepo pošlihtan odnos in tudi zaupanje!
hm..mene če vprašajo kaj pa bo jernej reko, rečem samo da nima kaj za rečt kr on ni moj ata da bi mi kaj prepovedoval in da ga jaz tudi ne omejujem kr je človek ne pa žival ki bi jo mela zaprto v kletki.. pa kr tiho ostanejo..
moja kolegica bo šele decembra stara 18 let pa jo tut ti starejši sprašujejo če je slučajno lejzbika kr še nikol z nobenim ni sexala

kr neke..
glede tistega pa da si samska; hm jaz sem v bistvu stara 18 let in sn z mojim že 2 leti skupaj ampak če ga nebi mela tk rada ko ga mam že duuugoo nebi bla weč z njim kr mladost je treba uživat!! ne wem sam po mojem so najbolša leta tam neki od 15-25 leta ko se je treba znoret in eksprementirat!