kako varni so kondomi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

rammsteingirl napisal/-a:matr si ti kle pametn! :evil:
Js bi si najprej nick spremenil pol pa govoru :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

*hox* napisal/-a:Mi2 sva zadnjič tko mal za hec s kondomom in ga je samo ene 2x dau not pol pa reče: "gleeej to" in je biu ful strgan. :eek: Še dobr da se mi ni treba zafrkavat s tem, hehe.

Tega pa zdaj res več ne razumem. Ali ne znate natikati kondomov in vam pokajo vse povprek ali pa imate res skrajno nesrečo, da nekajkrat poskusite in se po naključju strgajo :?
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Googi »

Tako pišete, da bom še jaz začela paniko zganjat zaradi kondomov...
Midva jih uporabljava eno leto pa nama ni še nikoli počil, kolegica jih je pol leta - prav tako noben počil, druga kolegica uporablja kondome že 2 leti in pol in ji tudi še noben ni počil. Ubistvu poznam samo en par, ki sta imela tako nesrečo, da jima je na začetku 2x počil in ima tip zdej take travme, da sploh seksat ne more več, punci pa ni do kt. Samo jaz to pripisujem, da še nista znala natikat kondoma ali pa je bil neprimeren kondom (če je prevelik ali premajhen).

Tako, da ne pokajo kar tako vse povprek :wink: (zdej moram it pa na les trkat, da se mi ne bo izjava maščevala...)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Murphy the housedog napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Nama je pa glih učer kondom poču..oziroma strgu se je..ampak na srečo takrat ko ga je dau že vn :) .
Sam za usak slučaj bom čez ene 2 tedna usejen nardila test.
Kr 2 nared,eh sam bv k si itak noseča...lol..kera panika u đabe hehe...

Ok glej ne vem kje ti kle vidš paniko, napisala sem za usak slučaj..tko da se lepo pomir pa ne pisat takih neumestnih komentarjev, ki ne spadajo sploh v to temo :wink: :!:

rammsteingirl mela sva od Durex une vijolčne emotion al kako se že reče.

MsN nama do zdej še ni nikol poču; vedno ful pazva kako ga dava gor. Tole ne vem točno zakaj se je naredl; ampak močno upam da se ne bo več.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Bravo za Žužo...dvakrat prtisnla post :oops: .
Gost

ŽuŽa, pa saj vidva jih uporabljate šele kratek čas, kajne? Mene bi popolnoma zatravmiralo, če bi že po par poskusih počil :?

Googi, lepo, da si z nami delila dobre izkušnje s kondomi. Ko berem to temo, tudi mene občasno obide panika, ker pokanja si res ne želim. Med mojimi znankami pa nobena ne uporabljat kondomov, vse samo kt, nimam nikogar, ki bi zadevo pokomentiral iz prve roke, zato se zanašam na informacije s forumov :wink:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Ja prej sva jih predn sem bla na KT, pa zdej spet ene 2 mesca.

Ne me še ti spominjat na to...me že travmira :? . ZDej bom še 1000krat bolj pazljiva.
Gost

Pa preklopita z durexa na kaj drugega. Za durex veliko ljudi piše ali pove, da pokajo.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Keri so pa še kej kvalitetni oz. naj bi manj pokal, pa kje se kupijo? Sej to smo se že enkrat pogovarjale tuki sam sem pozabla :oops: .
Gost

Ja, to je težko reči z zagotovostjo, kakor komu, poskusiš in vidiš.

Nama durex (emotions, sadni, love) niso bili vredu. Super pa so control adapta in safex.
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a levcek »

Midva mava od Mullerja kondome, rumene, vijolicne, zelene skatlice... usi dobri, nikoli pocli! pa se zmerna cena je...

pa btw, moj je reku da ima dosti rajsi kondom, kot pa pri kt, da mora med sexom razmisljat kdaj ga dat pravocasno ven,zato da ne bo use popacano, ker vecinoma ne mores tect v kopalnico al pa pazit da kam kej ne stece, ker ga pol use mine . Zeli uzivat do zadnjega končka.
Gost

levcek napisal/-a:pa btw, moj je reku da ima dosti rajsi kondom, kot pa pri kt, da mora med sexom razmisljat kdaj ga dat pravocasno ven,zato da ne bo use popacano, ker vecinoma ne mores tect v kopalnico al pa pazit da kam kej ne stece, ker ga pol use mine . Zeli uzivat do zadnjega končka.

Pa saj moški nimajo po izlivu v nožnico nobenih težav s popackanimi zadevami. Ženske smo tiste, iz katerih curlja sperma :)
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a levcek »

ja sej.. avto in postelja pa so njegovi in vedno sem jaz pri njemu, tako da v kopalnico ne grem, ce ni sile :) pa robcki so kul samo doma
Gost

Aja, avto hehe, to je pa drugo. Razumem skrb :lol: :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

ŽuŽa napisal/-a:
Murphy the housedog napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Nama je pa glih učer kondom poču..oziroma strgu se je..ampak na srečo takrat ko ga je dau že vn :) .
Sam za usak slučaj bom čez ene 2 tedna usejen nardila test.
Kr 2 nared,eh sam bv k si itak noseča...lol..kera panika u đabe hehe...

Ok glej ne vem kje ti kle vidš paniko, napisala sem za usak slučaj..tko da se lepo pomir pa ne pisat takih neumestnih komentarjev, ki ne spadajo sploh v to temo :wink: :!:

rammsteingirl mela sva od Durex une vijolčne emotion al kako se že reče.

MsN nama do zdej še ni nikol poču; vedno ful pazva kako ga dava gor. Tole ne vem točno zakaj se je naredl; ampak močno upam da se ne bo več.

nama so se vedno znova in znova trgal.. matr jim. in šla 3x po urgentnot abletko, 3x bla po 2 dni k en drek pa za školjko. od tkrt naprej, KT 4 EVER :)

tko da my ass pa rpavilna nastavitev, mi2 sva tut use tko k je treba pa nevem kva je blo...pa tut na suho ni nikol nč blo, zmeri je še preveč mokro :) tko da nevem kje tiči zajnc :P

MsN napisal/-a:ŽuŽa, pa saj vidva jih uporabljate šele kratek čas, kajne? Mene bi popolnoma zatravmiralo, če bi že po par poskusih počil :?

jah, sej, 3x je blo men too much. sm žvela v strahu pou leta non stop..in pol itaq tut menstra bla neredna zrt žiucev, pa testi pa svašta... nikol več

jz pravm, da kondomi niso varni.

če tko pogledaš, en tip k je meu ful žensk al pa ežnska recmo-prostitutka- nkol neveš kaj se zalomi, bogsigavedi kokrat jim je poču kondom in kaj pol če še teb takrat k s takim-in evo ti okužbo.
Odgovori