ŽuŽa napisal/-a:Murphy the housedog napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Nama je pa glih učer kondom poču..oziroma strgu se je..ampak na srečo takrat ko ga je dau že vn

.
Sam za usak slučaj bom čez ene 2 tedna usejen nardila test.
Kr 2 nared,eh sam bv k si itak noseča...lol..kera panika u đabe hehe...
Ok glej ne vem kje ti kle vidš paniko, napisala sem za usak slučaj..tko da se lepo pomir pa ne pisat takih neumestnih komentarjev, ki ne spadajo sploh v to temo
rammsteingirl mela sva od
Durex une vijolčne emotion al kako se že reče.
MsN nama do zdej še ni nikol poču; vedno ful pazva kako ga dava gor. Tole ne vem točno zakaj se je naredl; ampak močno upam da se ne bo več.
nama so se vedno znova in znova trgal.. matr jim. in šla 3x po urgentnot abletko, 3x bla po 2 dni k en drek pa za školjko. od tkrt naprej, KT 4 EVER

tko da my ass pa rpavilna nastavitev, mi2 sva tut use tko k je treba pa nevem kva je blo...pa tut na suho ni nikol nč blo, zmeri je še preveč mokro

tko da nevem kje tiči zajnc

MsN napisal/-a:ŽuŽa, pa saj vidva jih uporabljate šele kratek čas, kajne? Mene bi popolnoma zatravmiralo, če bi že po par poskusih počil
jah, sej, 3x je blo men too much. sm žvela v strahu pou leta non stop..in pol itaq tut menstra bla neredna zrt žiucev, pa testi pa svašta... nikol več
jz pravm, da kondomi niso varni.
če tko pogledaš, en tip k je meu ful žensk al pa ežnska recmo-prostitutka- nkol neveš kaj se zalomi, bogsigavedi kokrat jim je poču kondom in kaj pol če še teb takrat k s takim-in evo ti okužbo.