Kontracepcijske tabletke
^^ Resno dvomim, da boš brez recepta dobila. A ni nobene nadomestne ginekologinje? Ponavadi, če katera manjka dlje časa, jo kdo drug nadomešča (greš pač k njej takrat).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
rammsteingirl napisal/-a:že 2x sem pisala o tem v tej temi. nekaj punc tu na forumu je imelo enak problem in so šle lepo v lekarno, kjer so že kdaj prej jemale KT, povedale, kaj je problem in so jim dali tablete. eno škatlico. in so potem naknadno prinesle recept.
pozanimaj se v svoji lekarni, če se to pri vas da.
Neki tazga, sam pr meni ni blo treba prnest recepta.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Jst ko sm bla v LJ (pa drugače sm s primorskega konca) in so mi zmanjkale sm šla tudi v lekarno in prosila, če bi mi dali 1 škatlico, pa da plačam, prnesem naknadno recept-niso popustile. Pol mi jih je mogla mamica po pošti poslat 

And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Sp3lca napisal/-a:Jst ko sm bla v LJ (pa drugače sm s primorskega konca) in so mi zmanjkale sm šla tudi v lekarno in prosila, če bi mi dali 1 škatlico, pa da plačam, prnesem naknadno recept-niso popustile. Pol mi jih je mogla mamica po pošti poslat
Meni se je to v Lj tudi zgodillo. Verjetno je odvisno od lekarne do lekarne, pa od farmacevtke do farmacevtke.
Imaš, da me vikaš!
Vem da je bilo že vrjetno nekje napisano ampak najdt informacijo na 410 straneh je teško...
Kot jaz vem je treba na vsake toliko naredit za nekaj časa pavzo od tabletk... Na koliko let in za koliko časa že je to???
Kot jaz vem je treba na vsake toliko naredit za nekaj časa pavzo od tabletk... Na koliko let in za koliko časa že je to???
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
p!ka napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:že 2x sem pisala o tem v tej temi. nekaj punc tu na forumu je imelo enak problem in so šle lepo v lekarno, kjer so že kdaj prej jemale KT, povedale, kaj je problem in so jim dali tablete. eno škatlico. in so potem naknadno prinesle recept.
Si zihr?
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
*hox* napisal/-a:p!ka napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:že 2x sem pisala o tem v tej temi. nekaj punc tu na forumu je imelo enak problem in so šle lepo v lekarno, kjer so že kdaj prej jemale KT, povedale, kaj je problem in so jim dali tablete. eno škatlico. in so potem naknadno prinesle recept.
Si zihr?
Jaz sem mogla plačat in pustit podatke, ko sem pa prinesla recept, so mi tisti denar vrnili.
Glede na to, da ob tabletkah pač nimaš menstruacije ampak samo odtegnitveno krvavitev potem je logično, da ne more bit enako. Pri sebi sem opazila, da je ta krvavitev predvsem šibkejša in pa redkejša (v smislu gostote). To je pa tudi vse. Lahko pa opaziš, da je mogoče tudi barva kaj drugačna, pač svetlejša rdeča. Naj še druge povedo, ker je pri vsaki posameznici drugače.
Ja na začetku sm, zdej sm komej z drugo škatlico končala. S tem da sm jo mela pri prvi škatlici skorej tri tedne, pa potem par dni ne, potem pa spet ko sm mela pavzo s KT. No zdej ta mesec je pa ni blo med jemanjem, zdej med pavzo pa je. Drugač je pa na čase normalna, pol čisto svetlo rdeča, na čase temna, skoraj rjava, pa kakor da bi bla ena sluz umes... Sej verjetno je to normalno, sam js že po naravi paničarim bl kt je treba...