Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Resno dvomim, da boš brez recepta dobila. A ni nobene nadomestne ginekologinje? Ponavadi, če katera manjka dlje časa, jo kdo drug nadomešča (greš pač k njej takrat).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

ja sicr ni tok nujn sam vseen hočm bit za zihr pa si rajš plačam 1 škatlco kokr pa da ostanem brez
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

že 2x sem pisala o tem v tej temi. nekaj punc tu na forumu je imelo enak problem in so šle lepo v lekarno, kjer so že kdaj prej jemale KT, povedale, kaj je problem in so jim dali tablete. eno škatlico. in so potem naknadno prinesle recept.

pozanimaj se v svoji lekarni, če se to pri vas da.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

rammsteingirl napisal/-a:že 2x sem pisala o tem v tej temi. nekaj punc tu na forumu je imelo enak problem in so šle lepo v lekarno, kjer so že kdaj prej jemale KT, povedale, kaj je problem in so jim dali tablete. eno škatlico. in so potem naknadno prinesle recept.

Neki tazga, sam pr meni ni blo treba prnest recepta.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Jst ko sm bla v LJ (pa drugače sm s primorskega konca) in so mi zmanjkale sm šla tudi v lekarno in prosila, če bi mi dali 1 škatlico, pa da plačam, prnesem naknadno recept-niso popustile. Pol mi jih je mogla mamica po pošti poslat :roll:
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Sp3lca napisal/-a:Jst ko sm bla v LJ (pa drugače sm s primorskega konca) in so mi zmanjkale sm šla tudi v lekarno in prosila, če bi mi dali 1 škatlico, pa da plačam, prnesem naknadno recept-niso popustile. Pol mi jih je mogla mamica po pošti poslat :roll:

Meni se je to v Lj tudi zgodillo. Verjetno je odvisno od lekarne do lekarne, pa od farmacevtke do farmacevtke.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Vem da je bilo že vrjetno nekje napisano ampak najdt informacijo na 410 straneh je teško...

Kot jaz vem je treba na vsake toliko naredit za nekaj časa pavzo od tabletk... Na koliko let in za koliko časa že je to???
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

p!ka napisal/-a:
rammsteingirl napisal/-a:že 2x sem pisala o tem v tej temi. nekaj punc tu na forumu je imelo enak problem in so šle lepo v lekarno, kjer so že kdaj prej jemale KT, povedale, kaj je problem in so jim dali tablete. eno škatlico. in so potem naknadno prinesle recept.

Si zihr?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

schpeltza napisal/-a:Kot jaz vem je treba na vsake toliko naredit za nekaj časa pavzo od tabletk... Na koliko let in za koliko časa že je to???

ginekologi pravijo, da ni potrebno narediti pavze. sama nisem takega mnenja. itak ni zdravo nobene kemije non stop jesti, če ni nujno.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

*hox* napisal/-a:
p!ka napisal/-a:

Si zihr?

Jaz sem mogla plačat in pustit podatke, ko sem pa prinesla recept, so mi tisti denar vrnili.
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a beretta »

O.k. tale bo mal čudna ampak... A je vaša M po jemanju KT ista, kot je bla prej preden ste jih začele jest? Ker moja ni, zarad tega. Pa ne mislm zdej krajša... ampak tko... ma ne vem koko nej napišem... :D Ni več taka kot je bla... Upam da me kdo sploh razume...
Uporabniški avatar
medvedka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a medvedka »

Glede na to, da ob tabletkah pač nimaš menstruacije ampak samo odtegnitveno krvavitev potem je logično, da ne more bit enako. Pri sebi sem opazila, da je ta krvavitev predvsem šibkejša in pa redkejša (v smislu gostote). To je pa tudi vse. Lahko pa opaziš, da je mogoče tudi barva kaj drugačna, pač svetlejša rdeča. Naj še druge povedo, ker je pri vsaki posameznici drugače.
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Ampak v primeru da si noseč tudi te odtegnitvene krvavitve ni a ne? Ne sej drgač vem, samo mal me spet panika daje... :D
Uporabniški avatar
medvedka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a medvedka »

Če zanosiš potem te krvavitve ni. Če si na začetku jemanja tabletk je možno da si še v "uvajalnem " obdobju, ko se telo navaja na tabletke pa je lahko potem tudi malo zmešnjave. Probaj opisati kako drugačna naj bi bila ta krvavitev.
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja na začetku sm, zdej sm komej z drugo škatlico končala. S tem da sm jo mela pri prvi škatlici skorej tri tedne, pa potem par dni ne, potem pa spet ko sm mela pavzo s KT. No zdej ta mesec je pa ni blo med jemanjem, zdej med pavzo pa je. Drugač je pa na čase normalna, pol čisto svetlo rdeča, na čase temna, skoraj rjava, pa kakor da bi bla ena sluz umes... Sej verjetno je to normalno, sam js že po naravi paničarim bl kt je treba... :)
Zaklenjeno