kako varni so kondomi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ja, itak, da tudi meni še ni do otrok. ampak je šele 3 mesece mimo, odkar sem nehala jemati KT, zato bi rada imela vsaj še nekaj mesecev pavze z njimi. ta čas bova pač morala potrpeti s kondomi. verjetno bom šla nazaj na KT čez nekaj časa, ker itak ne moreva biti do najinega prvega otročka še recimo 5-6 let na kondomih in ne uživati med seksom. kondomi so le ena začasna zaščita.

samo ta jutranja tabletka pa se mi upira že na splošno, po več prebranih postih na tem forumu pa sploh. potem pa še berem, kolikim poči kondom. in me že vnaprej malo skrbi. bom videla, koliko bova sproščena.
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a levcek »

midva sva ze 4leta na kondomih, pa je na zacetku enkrat sam zlezel dol in ostal v meni, ker sva se malcek lezala "zdruzena" in se spozabila da bo usak cas usahnil :)
drugace pa mava ze skoraj od samega zacetka tiste od Mullerja, mislim da so 2eur za 12kosov.. nikoli počili!!!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

No, to je fino slišati, da komu kondomi dejansko odgovarjajo tudi po več let. Hvala za vzpodbudo, levcek :wink:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

se strinjam z MsN :ja:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Midva sva zdej že en mesec na kondomih. To, da nism na KT ma pozitivne strani, ker se mi ful seksa, sam negatiuno pa je to, da Mojmu ni tolko do seksa, ker s kondomom čuti bolj malo. Sej seksava useno, sam z njegove strani ni take želje usakič. S kondomi se počutim dosti bolj varno- in to pa zato, ker vidim, da je sperma ostala v kondomu. Slika Na začetku sva tud neki časa seksala s kondomom. Do zdej še nisva mela negatiune izkušnje v smislu, da bi poču ali pa se snel. Tok, tok.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

Sexat z gumo sploh ni naravno če mene vprašaš,ni pravega občutka in js raje ne sexam kot pa da s kondomom...sploh ne štekam folka k sexa s kondomi..jao kr slabo mi je k se spomnem na to gumo smrdlivo..tut moja sovraži to gumjasto pizdarijo zato sma lepo na tabletkah in se mama noro fajn :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

halo, kaj pa če ti KT ne ustrezajo?! potem se moraš pa pač poslužiti "gume" ane :roll:
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alina.hh »

midva sva sprva s kondomi in zdaj resno razmišljam o tem, da bi si šla po KT, ker kljub temu, da sva uporabila kondom mislim, da mi menstra zamuja in nekak ni ravno preveč sproščeno.. vedno tisti, kaj pa če se kaj zgodi... tega pa nočemo a ne? (ok, čez kakih 10 let:P )
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Murphy the housedog napisal/-a:Sexat z gumo sploh ni naravno če mene vprašaš,ni pravega občutka in js raje ne sexam kot pa da s kondomom...sploh ne štekam folka k sexa s kondomi..jao kr slabo mi je k se spomnem na to gumo smrdlivo..tut moja sovraži to gumjasto pizdarijo zato sma lepo na tabletkah in se mama noro fajn :D

jst pa ne štekam tazga folka, ki se sikira ko sexa na tak način, zarad raznih SPB ko jih faše :gruebel:
če vama ustreza super, ampak dejansko guma, pri menjavi spolnih partnerjev utegne rešit kakšno žiulenje :wink:
Zato pa je tok SPB na svetu, ker folk tko gnilo razmišlja :roll:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Murphy the housedog napisal/-a:Sexat z gumo sploh ni naravno če mene vprašaš,ni pravega občutka in js raje ne sexam kot pa da s kondomom...sploh ne štekam folka k sexa s kondomi..jao kr slabo mi je k se spomnem na to gumo smrdlivo..tut moja sovraži to gumjasto pizdarijo zato sma lepo na tabletkah in se mama noro fajn :D

jst pa ne štekam tazga folka, ki se sikira ko sexa na tak način, zarad raznih SPB ko jih faše :gruebel:
če vama ustreza super, ampak dejansko guma, pri menjavi spolnih partnerjev utegne rešit kakšno žiulenje :wink:
Zato pa je tok SPB na svetu, ker folk tko gnilo razmišlja :roll:
*Ursii*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Ursii* »

Prej sva skos uporabljala durex pa je blo zmerej use kul...pol mi je prjatlca rekla, da so kao eni bolši, pa bl tanki pa neki pa da so njej ful uredu (ker njej so od durexa dostkrat počl, tej pa baje nikol)...in kaj se zgodi..enkrat se je sneu..pol drugič pa poču..

Najbol bedno mi je pa to, da se glih dost zresnm pa si grem po kt in bi jih mogla začet jemt nasledno nedeljo in pol mi kondom poči.. :/

Tko da ne Contenmpo Bareback kupvt heh :D
*Ursii*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Ursii* »

ups..dvakrat poslal post :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*Ursii* napisal/-a:
Tko da ne Contenmpo Bareback kupvt

vsaka infa prav pride. ampak pomoje je ful različnih izkušenj. enemu poči ta znamka, drugemu druga. in potem so pravzaprav na koncu vse znamke "sfavšane". pomoje je dostikrat kriva napačna uporaba, se pravi, da se ne stisne zraka ven ali pa da ga predreš z nohti.
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mravlca* »

Midva že vseskozi (leto pa pol) uporabljava kondom in ni problema, jaz nočem na tabletke, fant me pa tudi ne sili...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

fajn, pa imata dobre izkušnje? vama je kdaj že kateri počil?
Odgovori