dilema

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

no hvala bogu so se na koncu vseeno našle tudi tak, ki gledajo na to realno in z mojega vidika...sej če bi kera od vas to napisala, bi jaz tud sama rekla...ja pač jih ma, naj jih ma...ampak ko pa bi sama kaj takega kera vidla, bi pa po moje malo drugače gledala..pa ne bi rekla, da bi ble slike res nekje skrite, mojim očem nedosgljive..ampak slike so ble v vitrinici, kjer so cd-ji, kasete in album s slikami...in slike sma gledali z njegovo tamalo parkrat skup, pa enga albuma nisma pogledlai skup, pa sem ga sama med kofetkanjem ko sem spala pr njemu...in naletim vmes na te slike...
sej pravim...vse kaj mam od ex...so slike z maturantskega plesa..ampak to so slike, ko so spomin na ples, na MOJ dogodek, ne pa spomin na njega..vse njegove slike sem vrgla proč.sej ne pravim, da jih mora tudi on...ampak naj jih pol spravi nekam, kjer niso na očeh vsem...
sicer sej kot sem rekla, sem se sprijaznila, sem "pozabla", sem prebolela...ker VEM, da je bivša z razlogom, ker vem, da obstajam trenutno zanj samo jaz...ampak ni mi blo vseeno, pa vrjamem da tud vam ne bi blo, pa čeprav govorite zaj tu pa moralizirate...pa če sem res edina tu ko sem pobrskala med njegovimi slikami, pa naj me strela vdari..kaj ste same čistunke tukaj? sami angeli brezmadežni? ...niti malo ne verjamem v to :razz:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Jaz pa prav ne vem, če bi v primeru razhoda odstranila vse najine slike, ker so preprosto tako lepe kot spomin, da bi mi bilo zares škoda vse zmetati stran. In potem bi morala vreči stran še vse ostalo, kar je povezano z njim, recimo moje najljubše penkalo sploh, dve lučki v sobi, ki sta fenomenalni, kar se tiče ambienta in še in še stvari, ki so povezane z njim, podarjene ali kakorkoli že, samo zato, da ne bi bilo sledu o njem. Čudno. Bolje, da nikoli ne greva narazen, ker bi morala popolnoma spremeniti življenjski stil in stvari, ki jih posedujem :lol: :D
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

se strinjam z msn. jaz bi se mogla znebit pol garderobe :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

pa nihče ne govori o stvareh, ki ti jih je kdo kupil. kaj pa jaz vem kera bivša mu je kaj kupla...mogoče mu je ona kupla lih ono mikico, ki jo mam jaz pri njemu skoz oblečeno...boli mene ;)
govorim o slikah, ki so nastavljene na polici...govorim o delikatnih slikah... :)
jaz mam tud nega medota 1 meter velikega, ko mi ga je ex dal v lunaparku..nisem govorila o STVAREH, ker za te stvari, ne boš ti šel za vsak oposebaj govorit..ja to pa mi je oni kupo, to pa je mami kupla, to pa soseda, to pa še en ex....kapirate?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Kaj pa so slike drugega kot stvari?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Če že govorimo o tem, bi potem morala spremenit še vse okolje, v katerem se trenutno nahajam, ker bi me vse nekako vezalo na preteklost, spominjalo nanj... Pa ne gre. Slik nikakor ne bi odstranila (sicer ne izključujem kakšnega histeričnega napada ob razpadu zveze, ko bi brez da bi razmišljala v tisti ihti brisala in uničevala vse, česar se je dotaknila njegova roka... Ampak dobro :D .). Bil je del moje zgodovine, del mene, kot sedanjosti - zagotovo mi je pomagal zgradit določene dele osebnosti. Lep spomin in nikoli mi ne bi bilo žal, da sem bila z njim - slike bi obdržala kot nekaj lepega in nekaj mojega.

Da bi jih kazala bodočemu fantu? Nikakor ne namenoma. Če bi jih odkril na nočni omarici, ko bi se dolgočasil - okej... Če bi ga zanimalo, bi mu sama od sebe pokazala... Če bi ga motilo? Njegov problem.
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

kdor išče ta najde bi jaz na kratko opisal tvoj dogodek
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

V_Rose_V napisal/-a:...pa če sem res edina tu ko sem pobrskala med njegovimi slikami, pa naj me strela vdari..kaj ste same čistunke tukaj? sami angeli brezmadežni? ...niti malo ne verjamem v to :razz:

Jst imam vse slike spravljene v istem predalu, če so natisnjene, sicer pa v isti mapi na compu.
Možno, da bo moj naslednji fant čistun, ki ne bo brskal, in jih tako ne bo nikoli našel, lahko pa tiste albume odpre in najde slike naju z bivšim. V tem primeru pa nima potem kaj jokat o moji nesramnosti, ker te slike niso bile potisnjene v najtemnejši kot omare, ločeno od vse ostalih, pa jih je revež videl.

Videla sem ogromno slik mojega bivšega fanta. Otroške, šolske,... na kakšni je bila tudi kakšna punca :) Ampak jaz sem njega vprašala, če mi pokaže kakšne svoje slike, nisem mu šla brskat. Lahko verjameš ali ne, ampak eni smo takšni, da po tujih stvareh ne stikamo.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

V_Rose_V napisal/-a:pa ne bi rekla, da bi ble slike res nekje skrite, mojim očem nedosgljive..ampak slike so ble v vitrinici, kjer so cd-ji, kasete in album s slikami...

Če bi imel pa skrite, in bi jih "pomotoma" našla, bi se pa spraševala, zakaj jih skriva, kajne? In bi bil še večji kažin, ker bi mislila, da te vara?

V_Rose_V napisal/-a:ampak ni mi blo vseeno, pa vrjamem da tud vam ne bi blo, pa čeprav govorite zaj tu pa moralizirate...pa če sem res edina tu ko sem pobrskala med njegovimi slikami, pa naj me strela vdari..kaj ste same čistunke tukaj? sami angeli brezmadežni? ...niti malo ne verjamem v to :razz:

Moraliziramo? Niti ne... To je naše stališče... Čistunke? :D Se ti zdi? Ne, samo ne brskamo po tujih svareh, ker imamo svojih zadosti...
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

Maped100 napisal/-a:V_Rose_V fuj in fej si da stikaš po njegovih stvareh.
V_Rose_V eni so pač taki da spomine obdržijo, al se sprijazni al pa teraj.

Enostavno?

je tak :heiss: mislim,da je treba sprejet to dejstvo,da on še vedno hrani njene slike in zihr jih hrani z razlogom.nismo vsi isti...jaz sm iz mobita zbrislala vse slike na bivšega,kajti me nanj ni vezal noben lep spomin.zbrisala sem jih zarad sebe in ne zarad tega,ker bi me fant v to prisilil.če am tvoj dragi še skos slike na bivšo,pomeni mogoče,da sta mela lepo zvezo.In verjemi,da je lepo imeti neke "materialne spomine".Ma itak večina bab zganja preveliko paniko.zabadajo nos kam jim ni treba pol pa popizdijo zarad neke nedolžne stvari.Če ti pa to res tak ne paše pa mu reci,sam zanima me,kak odgovor boš dobila...zdi se mi,da ravno takega kot je Maped 100 napisal.
ps.:maped pa se končno v eno stvari strinjam s tabo :flamingdev:
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
merisima
Kofetarica
Kofetarica

miteq napisal/-a:
V_Rose_V napisal/-a:in predvsem so me šokirale one njune gole slike, druga ni blo...

Hja, sprijaznit se je potrebno, da nisi ravno najboljša punca. Takšno punco, ki brska po tujih stvareh (ja, tuje so, niso tvoje, in ni važno, če so od tvojega fanta), si noben moški ne bi želel.

Nekak tak.jaz pr svojem živim že skorej pol leta,pa mu nism nikoli šla brskat po njegovi zasebnosti...pa čeprav vem,da mi nč ne skriva...enostavno se mi zdoi to glupo...brezveze vdirat tam,kam ti ni treba.naj se ta bejba postavi v njegovo kožo...v bistvu,kak bi se počutla,če bi tip njej stikal po stvareh...
ene so res grozne...fala bogu da nism moški,ki bi komot naletela na kako tako :lol:
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

Ja, poznam ta občutek... :? Jaz sem mela podobno dogodivščino. pa sva malo dlje časa že skupaj, 2 leti bo.
Se mi je ene dvakrat zgodilo, da sem našla slikce njegovih bivših. Najbolj me je pa prizadela tista, ki sem jo našla na njegovem telefonu, ki mi ga je posodil. Občutek je res neprijeten, vsaj jaz sem se počutila, kot da nisem dovolj kul zanj, da slikc bivših kar ne more in ne more izbrisati. Sam tako pač je. Nismo vsi enaki, vsakemu nekaj pomeni. No, jaz sem svoje bivše izbrisala...tako ali drugače. Tudi zato, ker se mi to ne zdi pošteno, če sem z nekom v resni zvezi.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz se pa kar ne morem in ne morem pripravit do tega, da bi pospravila po sobi stvari, ki so ostanek končane zveze. Pa ne zato, ker bi bila na njih blazno navezana, samo ne ljubi se mi. Poleg tega pa ne vem, kako daleč naj s tem pospravljanjem grem. Album bom že prestavila s poličke v predal, ampak spodnjo majico mislim pa še nosit, ker je kul.
Tudi slike bodo nekje ostale, da bom lahko kot babica z njimi težila svojim vnukom :) Ne vem no, meni se to ne zdi nepošteno, konec koncev so to 3 leta mojega življenja. Če imam spravljene razredne slike iz osnovne šole in na njih ljudi, ki jih nisem videla že 10 let, pa menda ne bom stran metala podobe človeka, ki mi je nekaj časa ogromno pomenil.
merisima
Kofetarica
Kofetarica

jullia_ napisal/-a:Jaz se pa kar ne morem in ne morem pripravit do tega, da bi pospravila po sobi stvari, ki so ostanek končane zveze. Pa ne zato, ker bi bila na njih blazno navezana, samo ne ljubi se mi. Poleg tega pa ne vem, kako daleč naj s tem pospravljanjem grem. Album bom že prestavila s poličke v predal, ampak spodnjo majico mislim pa še nosit, ker je kul.
Tudi slike bodo nekje ostale, da bom lahko kot babica z njimi težila svojim vnukom :) Ne vem no, meni se to ne zdi nepošteno, konec koncev so to 3 leta mojega življenja. Če imam spravljene razredne slike iz osnovne šole in na njih ljudi, ki jih nisem videla že 10 let, pa menda ne bom stran metala podobe človeka, ki mi je nekaj časa ogromno pomenil.

ja...sam ne vem,jaz take vatrene narave,da sm po končanih zvezah slike zažgale,strgala al pa zbrislala...sej mi je blo recimo zarad slike prvega resnega fanta zelo žal,kajti fant mi je nekej pomenu in mam nanj lepe spomine.V tisti jezi sm poteptala tud vrtnce,ki mi jih je vsake tolko cajta poklanjal ter razbila 2 res prelepa lectova srca,tak da so mi ostale sam še košarice,ki pa jih čuvam.Mam tud še nekej stvari povezanih na minule zveze.Recimo srebrna zapestnca s turkiznimi kamni(eni mojih najljubših poldragi kamni).res,da je več ne nosim vedno,jo pa imam spravljeno za kake posebne priložnosti,ko si jo nataknem.Malo je blo res neugodno,ko se mi je pred kratkim en del vregice(je verižna zapestnca)odkvaču ven,pa sm fanta prosla,da mi malo stisne,da bo stalo in me je vprašal,da kdo mi je to dal.pa sm mu povedala.naredu je malo čudn obraz,sam sm mu dopovedala,da zarad propale zveze ne mislim stran metat nakita(pa nism materialist-to mi je spominčk,če ne na zvezo pa na človeka,ki mi je to poklonu,ki sva še skos prijatelja).jaz tud ne popizdim,če vidim kako stvar pa mi pove,če jo je od kere deklce dobu,s katero sta se sam kot klinca dobivala.
jebat ga,spomini so spomini,taki al drugačni.zakaj bi se moglo vse stran vreč al pa spakirat v škatlo in odnest v najbolj temen del podstrešja.
meni je za določene stvari žal,da sm jih uničla...in to po svojih neumnostih zaradi razočaranja in napada besa...
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

MilkyWay napisal/-a:Tvoj fant ne more kar vržt svojih prejšnjih let v smeti! Je imel bivše, ki so del njegovega življenja in lepo bi bilo, da ga sprejmeš takega, kot je. Ena je lepo napisala... Če bi rada fanta, ki ne bi imel bivših, si najdi 15-letnika.

Niso vsi pri npr 23 letih pregonjeni in z ne vem kolkimi bivšimi v kartoteki. Normalni že ne. Znucanih kurbirjev pa tak nočem (če samo pomislim, da ga je namakal v, kaj jaz vem, 5 drugih - resne punce gor al pa dol - mi gre na kozlanje).
Odgovori