*purple* napisal/-a:mislm halooo, a zdej k ma pa tebe more pa use za nazaj pozabt, spmine vržt u smeti, zažgat, pikado metat gor, stene prepleskat, jogi zamenat, rjuhe na katerih sta sexala stan zabrisat??
pač, tudi pred tabo je imel svoje žiulenje, nevem zakajbi ga zdej mogu kr "stran vržt"?
jst tud še vedno v kotu v zaprašeni škatli hranm slikce in ostale stvari od biuših.Tud plišaste igrače so še vedno v vitrini z ostalimi, nakit še vedno visi tam kjer ostal nakit, majčka je še vedno uporabna za nosit...Mislm, jst vas res ne razumem.valda, pršparaš del svojega žioulenja.tko kot šparaš ostale slike, kot spomin, šparaš tud slike na katerih si z bivšo/bivšim.Men se zdito čist logično, bolj nelogično mi je to, da bi marsikdo stare spomine najraje zbrisal s prtnerjevega obličja in to se mi zdi skrajno neumno, neodraslo in otročje!Zdaj siti z njim ne ona in le to je važno....sicer so pa vmes tri leta, men že to dost pove.
se strinjam, da se bolj ne bi mogla!
ene res preveč komplicirate. če hočeš fanta, ki nima nobene slike bivših in sploh nič, kar se tiče bivših bejb, si poišči takega, ki bivše sploh nima .. na primer kakega 15-letnika?
tudi jaz imam cel cd slik mene in bivšega in mi na misel ne pride, da bi ga zavrgla zaradi nekoga novega. tudi to je del moje preteklosti, z njim sem se imela lepo dokler je trajalo in čeprav sem ga prebolela, se še vedno rada spomnim na stare čase. konec koncev sem tudi zaradi tega obdobja takšna kakršna sem.
tko da V_Rose_V, poskusi malo bolj zrelo gledat na to. pa ne mu povedat, da si brskala po njegovih stvareh.