js se na tvojem mestu ne bi sekirala, če veš da te ma rad

No no..razumem in spoštujem zasebnost in da ima človek čas zase, in osebek "in question" tle ima obojega dovolj; izpostavila sem pač situacijo, ko sem - potem ko se je sam ponudil, da mi pokaže neke maile in pogovore - šla na lastno odgovornost brat.Maped100 napisal/-a:Ni tle če in ako in nevem kaj! Partner ima še zmeraj ZASEBNOST in čas ZA SEBE! Kužiš? Očitno, da ne, bi ti bila v tem primeru prec ljubosumna.
Kaj pa boš najdla tazga? Vibrator, posnetek umora, ... dj dj dj.
V_Rose_V napisal/-a:in predvsem so me šokirale one njune gole slike, druga ni blo...
miteq napisal/-a:V_Rose_V napisal/-a:in predvsem so me šokirale one njune gole slike, druga ni blo...
Šokirale so te zato, ker si očitno opazila, da ima njegova bivša boljšo postavo od tebe. Haha. Ali pa te je enostavno razjezilo, ker ti nisi tako pogumna, kot je bila ona, da bi se slikala gola.
Hja, sprijaznit se je potrebno, da nisi ravno najboljša punca. Takšno punco, ki brska po tujih stvareh (ja, tuje so, niso tvoje, in ni važno, če so od tvojega fanta), si noben moški ne bi želel.
~NIA~ napisal/-a:jst sm tudi mela CD s slikami ko sva se z bivšim cela pijana dol dala (slikal so njegovi frendi).. sicer se vidi samo noge in če ne poznaš mojih nogavičk in torbice ne veš da sm jst.. ampak sm fantu slike sama pokazala čist na začetku zveze, da mu jih nebi drugi..