OK
mam mal podoben primer z razliko da to ni njegova bivša ampak najina sostanovalka ( v stanovanju nas je več skupaj )! ženski enostavno ne potegne, da je njeno obnašanje neprimerno!
mislim, haloooo!! v skupni kopalnici si je pričela sušiti svoje spodje perilo-kod da nima v sobi radiatorja!
pol vsakokrat ko moj fant, kaj prinese iz trgovine ga skoraj kuje v zvezde-kao: joooooooj, ma to mam tko rada al lohk poskusim.....ooooooooo kok srčkana skodelca, a jo lohk uporabljam....pa take, tudi v kopalnico je že večkrat hotla it ko je kateri bil v njen
mislim halooo

si bo še nekega dne pričela sposojat njegovo perilo!
pol pa ga nenehno sprašuje za nasvete ( mislim dddd, če bi ženska imela kao toliko pravnih problemov, kot jih ima bi naj šla k odvetniku )
najbolj pa me to raz*****, ko me ta ženska popolnoma ignorira, kakor hitro pa izginem izpred njenih oči pa takoj prične s svojmi izjavami in čaščenju vsakega moškega ki je v bližini ( na srečo še poleg mojega fanta kuje v zvezde ostale moške osebke )
zarad tega sva se pa pričela s fantom kr precej prerekat, saj se njemu ne zdi nič nenavadno ( razen tega, da me ženska ignorira ), pol pa ko mu rečem, da hočm, da se to naj spremeni, če pa se še bo vedno isto obnašala pa se je naj izogiba ampak valda moški kot moški njemu ni jasno zakaj jaz zganjam tak cirkus okrog tega
vem, da ste polne dobrih nasvetov in bi bla res hvaležna za kak nasvet