ko te biuša provocira..

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
foals
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a foals »

Neki mi ni jasno...kako pa njihove bivše dobijo vaše telefonske številke??? :gruebel: predvidevam,da so jih vaši fantje posredovali ??? Jaz nisem imela nobenih problemov z nobenimi bivšimi in niti nevem zakaj bi jaz imela probleme z njimi sej meni nikoli niso bile nič in to je njihov problem oz njihova stvar ,naj sama razčistita :!:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

. ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:34, skupaj popravljeno 1 krat.
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jlpktnst »

Nikoli imel problemov v tem smislu.

Sicer pa - ženske rade naredite probleme tam kjer jih ni.

Če kdo teži po telefonu se ga lepo blokira. Prav tako msn, internet in podobno. Seveda je pa druga stvar ko fant nima interesa blokirat bivše ki ga nadleguje. To bi se pa kar zamislil vsak.

Si pa seveda hitro v eni ali drugi skrajnosti če ne paziš.
Uporabniški avatar
Eclat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Eclat »

OK

mam mal podoben primer z razliko da to ni njegova bivša ampak najina sostanovalka ( v stanovanju nas je več skupaj )! ženski enostavno ne potegne, da je njeno obnašanje neprimerno!

mislim, haloooo!! v skupni kopalnici si je pričela sušiti svoje spodje perilo-kod da nima v sobi radiatorja!

pol vsakokrat ko moj fant, kaj prinese iz trgovine ga skoraj kuje v zvezde-kao: joooooooj, ma to mam tko rada al lohk poskusim.....ooooooooo kok srčkana skodelca, a jo lohk uporabljam....pa take, tudi v kopalnico je že večkrat hotla it ko je kateri bil v njen

mislim halooo :eek: :eek: si bo še nekega dne pričela sposojat njegovo perilo!

pol pa ga nenehno sprašuje za nasvete ( mislim dddd, če bi ženska imela kao toliko pravnih problemov, kot jih ima bi naj šla k odvetniku )

najbolj pa me to raz*****, ko me ta ženska popolnoma ignorira, kakor hitro pa izginem izpred njenih oči pa takoj prične s svojmi izjavami in čaščenju vsakega moškega ki je v bližini ( na srečo še poleg mojega fanta kuje v zvezde ostale moške osebke )

zarad tega sva se pa pričela s fantom kr precej prerekat, saj se njemu ne zdi nič nenavadno ( razen tega, da me ženska ignorira ), pol pa ko mu rečem, da hočm, da se to naj spremeni, če pa se še bo vedno isto obnašala pa se je naj izogiba ampak valda moški kot moški njemu ni jasno zakaj jaz zganjam tak cirkus okrog tega

vem, da ste polne dobrih nasvetov in bi bla res hvaležna za kak nasvet :confused:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

=)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:21, skupaj popravljeno 1 krat.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Uf, take stanovalke pa res ne bo hotla.
Mislim, da če tvoj tip ne bo hotu zastopit, da ni prou kko se ona obnaša, ne bo in pika.
Kar se pa nje tiče. Perilo ji najprej lepo nesi v sobo, da nej se tam suši. Če te ne bo uzela resno, nej ji zmanka kos perila in rečeno nej bo: da se ne ve kje je, ker kopalnico vas uporablja več in da se res ne ve kje je. :twisted: Vem, vem, otroško. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Točno tako, otročje!
Na post od Nie bi večina fantov ne pristala (vsaj tisti s katerimi se jst družim), saj bi se jim zdelo bizarno, da morejo svojo ljubezen kazat le zato, da bojo eni punci pokazal naj odjebe. Moj fant ne bi tega naredil, pa ne zato, ker me ne mara, ampak, ker bi se mu zdelo bedasto, da zahtevam od njega, da se pretvarjava le zato, ker sm jst ljubosumna.
Eclat mej malo jajc no. Potrkaj na vrata cimre in ji lepo povej, da ene stvari ka jih počne, pač ne dela prav. Pred tem si lepo napiši kaj vse te pri njej moti, ponovi si kaj ji boš povedala in potem ji to povej, počasi in mirno. Sej ljudje so lahko še tako butasti, ampak mimo tega, da jim nekdo nekaj naravnost pove ne moreš-medtem ko lahko vse ostale signale in spletke mirno ignoriraš, če ti paše.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Verjamem, da ti gre ženska na živce, ampak sama si napisala, da se tako obnaša do vseh moških, torej ne gre za lov na tvojega tipa, ampak je to njen način komunikacije z moškimi nasploh.
Nje spremenila ne boš, svetovat tipu, naj jo ignorira, zna bit pa neprijetno, če morajo skupaj živet. Bolje bi bilo, da bi ti poskušala navezat stik z njo in prekinit ignoranco.
Precej žensk je takih, da težko sprejmejo drugo žensko v svojo družbo, ker se čutijo od nje ogroženo. Če je ona med njimi, ti bo Niin nasvet samo škodil, ker bo ozračje še bolj napeto, v takšnem pa noče nihče živet. Raje poskusi pristopit do nje direktno in počvekat z njo, mogoče bo pa uspelo.

Osebno mislim, da te nima kaj skrbet, ker dvomim, da bodo tvojega tipa ene njene gate na radiatorju tako impresionirale, da te bo zamenjal z njo. Sploh zato, ker vidi, da je takšna do vseh, take punce si pa verjetno ne želi.
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a matty13 »

Zase lah rečem, da sem prejokala nešteto noči zaradi njegove bivše...namesto, da bi bile stvari skoz bl skulirane, so vedno slabše...najprej ga je le klicarla, zdaj po letu in pol mu pa pošilja smsje, da ga ljubi in vse, piše mejle, dodaja na msn in vse. Da ne govorim o tem, da se dela nevemkok lepo, k to sploh ni. V resnici je res pokvarjena in dela res grde stvari.
Prišlo je tako daleč, da ne vem več, kdo je bolj neumen, a jest ker sem sploh še z njim in prenašam vse skupej al ona. Ker je tud on kriv, da ne zna najdt načina, da bi to končal. Sej je probal na lep, grd, ignorantski in vse ostale načine, pa kar ne gre. Ona je prepričana, da je najboljša zanj. Zakaj sta potem nehala!?!?!
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ti jokaš zaradi svojega tipa, ne zaradi njegove bivše. Mejle se da blokirat, na msnu se jo zbriše, v skrajni sili se menja številko mobitela. Ampak njemu paše pozornost, ker mu pumpa ego.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Se strinjam. Ona bi verjetno po letu in pol odnehala, če bi jo on jasno odslovil? In res ni treba kurcat vseh teh bivših, da so 'grde' osebe. Sej ne veš. Ne vem zakaj je to praksa, mogoče je sam punca, k živi v večnem upu/brezupu? Za to so pa vaši tipi odgovorni.
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka

jullia_ napisal/-a:Ti jokaš zaradi svojega tipa, ne zaradi njegove bivše. Mejle se da blokirat, na msnu se jo zbriše, v skrajni sili se menja številko mobitela. Ampak njemu paše pozornost, ker mu pumpa ego.

sej na msnju jo je blokiru, mejle briše, smse tud, sam problem je v službenem telefonu in ta je tisti, ki ne neha zvonit ter zvonec na vratih in nočni obiski in teženje, tukej se pa ne da nič...verjem, ženska je za v umobolnico
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

pa joj, a nje ni nič sram??? kako se ponižuje, ojej :o
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka

očitno ne, ker to je vsakodnevno že pol leta, s tem, da je ona pustila njega. Ma sej ne veva več kaj bi naredila, res ne..najrajš bi jo prijavila zaradi nadlegovanja, sam midva nočeva take sramote.....obupno

Ne, sram je pa ni, saj ko komu poveva, na koncu midva izpadeva budale in lažnivca, saj skorej nihče razen mojih prijateljic, ki me tok dobro poznajo, ne verjamejo, da je lahko en človek tako neumen
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

matty13 napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Ti jokaš zaradi svojega tipa, ne zaradi njegove bivše. Mejle se da blokirat, na msnu se jo zbriše, v skrajni sili se menja številko mobitela. Ampak njemu paše pozornost, ker mu pumpa ego.

sej na msnju jo je blokiru, mejle briše, smse tud, sam problem je v službenem telefonu in ta je tisti, ki ne neha zvonit ter zvonec na vratih in nočni obiski in teženje, tukej se pa ne da nič...verjem, ženska je za v umobolnico

Ma kaj da se ne. Ko dvigne službeni telefon in ugotovi, da je spet ona, naj ga vrže dol. Zvonec se sicer da izklopit, še boljša ideja bi bila, da bi vama kakšen kolega naredil uslugo in ji parkrat on vrata odprl ter prav prijazno vprašal, kaj želi.
Ni tak problem odjebat človeka, kot nekateri želijo prikazat.
Odgovori