Tenis

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
agonistka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a agonistka »

jz že od nekdaj navijam za federerja zadnjič pa sm po tv gledala oddajo o njem in njegovem življenju in je res zakon
ful dnarja, ki ga dobiod zmag na turnirjih prispeva za grednjo šol v nerazvitih državeh, ful pomaga revnim otrokom v zvezi z izobraževanjem in podobno.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Samo kaj,ko ne bo več dolgo št. 1,mislim da je zdaj pa res prišel Nadalov čas in ob tako slabem Federerju,ter nekonstantnemu Đokoviću se zna zgoditi,da bo Nadal osvojil še OI in nato še US Open.
Uporabniški avatar
No_Angel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a No_Angel »

js tut navijam za nadala, res dobro igra pa še neverjetno je simpatičen!!:)
tenis pa tut rada igram, sicer še zelo začetniško, ampak se vztrajno trudim...;)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

js sm pa za Rogerja - vredu clovek je, veliko da v dobrodelne namene, vsaj tako se bere :)

nadalćić je sicer dober igrauc sam more se zlo dorast, ker je tako samovsecen da groza...upam da se kmau najde kdo, ki ga bo poleg federerja postavu na realna tla
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
crazy_bitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a crazy_bitch »

Nadal !!!! :love: navijam zanga, ker je ful dobr tenisač (trenutvo številka ena) hehe :twisted: pa zato ker je tut ful simpatičn pa hud :wink:
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Spremlja kdo Masters v Sanghaiu?
Federer začel s porazom, Doković zmaguje,Del Potro bi znal presenetit...sicer površno vse skup spremlam, sam mi je favorit Argentinec.
Odgovori