Nagradno: Prvi zmenek!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

1. Kateri so po tvojih izkušnjah najboljši kraji za prvi zmenek in zakaj?
hmmm... vsekakor sem za kaksen miren lokal, kavarno... ker se lahko normalno pogovarjas, meni je pa komunikacija in da sva s fantom, s katerim grem na zmenek, na isti ravni, zelo pomembno... s tem hocem povedati, da nikakor ni dober kraj kaksen nocni klub ipd... ura, nekje ob sedmih zvecer... :)

2. Najboljša fora na prvem zmenku - tako si ga šokirala z njo, da se je v trenutku zaljubil vate, ali pa te je on tako presenetil, lahko je tudi kakšen trik prijateljice ...
v bistvu nic kaj posebnega... koliko sem uspela izvedeti z besedami, s stalisci,... bil je tako impresioniran, da me je samo gledal brez besed, ceprav ve, da me to iritira... ampak s tem sem ga najbolj presenetila, ker ni pricakoval, da se bo lahko tako pogovarjal z menoj...

3. Najnasvet za prvi zmenek.
bodi to, kar si... ne pretiravaj z obleko, licili ipd... in ne hvali se prevec... :)

4. Tvoja ali prijateljičina največja zadrega na prvem zmenku.
enkrat sem se polila z vodo po hlacah... ampak so bile hvala bogu crne pa se ni videlo... izpadla sem tako nerodna, da nisem vedla, kaj naj naredim, naj kaj recem ali ne... to je bilo smesno... zadrega vecja pa je bila, ko sva se pogovarjala o moji druzini oz. koga imam in jaz potem vprasam, kje ima on svoje starse pa pravi, da sta ga zapustila in da ve, kdo sta in kje sta, ampak noce nobenega kontakta z njima... tako nelagodno mi je bilo... nisem vedela, kaj naj recem na to, ker sem iz skoraj idealne druzine (vsaj za mene)... ampak je bilo ne glede na to odlicno... :)
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

am, najboljši kraj za prvi zmenek se mi zdi kkšn miren lokal, sprehod (po mestu, na grad,...) ker se lahko sproščeno pogovarjaš+med sprehodom lahko hitro najdeš temo za pogovor...mogoče tut kino, če si bolj sramežljive narave, ker se ti pač med filmom ni treba pogovarjat (po filmu pa lahko komot mal podebatiraš kakšn se ti je zdel...)

2. Najboljša fora na prvem zmenku - tako si ga šokirala z njo, da se je v trenutku zaljubil vate, ali pa te je on tako presenetil, lahko je tudi kakšen trik prijateljice ...

hmm, najbolj mu je bilo všeč, ker sm bila odprta in ker je dobil občutk da mi lahko pove kar mu paše, se pravi, da mu ni treba pazit kaj reče...npr. ni me bilo sram povedat kakšne "nezgode",...:)

ne pretvarjaj se, ne pretiravaj, ne bodi vsiljiva...bodi to kar si :)

haha, joooj....enkrat sm šla na zmenek z enim in ko sva se sprehajala po mestu sm kr naenkrat ostala brez čevlja (mislm da sm mela celo prvič obute petke in so se mi zahaklale za tlakovec)...preden sm to opazila sva bla že vsaj 3m naprej :oops: joj mi je blo nerodn :)
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Re: Nagradno: Prvi zmenek!

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Sprehod in pijača. Na sprehodu se lahko sproščeno pogovarjaš, ni ti toliko nerodno, kar je za prve zmenke kar malo značilno, ne obremenjuješ se, kaj bi z rokami, itd. Lepo je, če se gre še na pijačo.

Že zelo dolgo nazaj sem šla na zmenek s tipom, s katerim sva si prej veliko dopisovala po internetu. Ful mi je bilo všeč, ko mi je podaril zavojček Raffaela, za katerega sem mu v enem od internetnih pogovorov slučajno omenila, da ga obožujem. Res mi je blo ful posrečeno :)

Kar so že druge povedale-bodi to, kar si. Brezveze se je pretvarjat, saj če bosta postala par, boš prej ali slej morala pokazati svoje prave barve. Nič pa ne škodi, če se za zmenek dodatno potrudiš pri izgledu in bontonu.

Me pelje domov in ful neki naklada in naklada, da sem ga imela že polno glavo, in sem bila čisto razkurjena, da bi le že utihnil. Tip me iznenada vpraša, če mi gre že kaj na živce, čist sproščeno in v smehu. Jaz pa čisto resno izbruhnem:"Ma ja, itak, a bi že utihnil!", pa prvi trenutek nisem dojela, da sem na glas rekla, kar sem si samo mislila. Ja, bilo je precej akward :oops:
Odgovori