hmmm... vsekakor sem za kaksen miren lokal, kavarno... ker se lahko normalno pogovarjas, meni je pa komunikacija in da sva s fantom, s katerim grem na zmenek, na isti ravni, zelo pomembno... s tem hocem povedati, da nikakor ni dober kraj kaksen nocni klub ipd... ura, nekje ob sedmih zvecer...

2. Najboljša fora na prvem zmenku - tako si ga šokirala z njo, da se je v trenutku zaljubil vate, ali pa te je on tako presenetil, lahko je tudi kakšen trik prijateljice ...
v bistvu nic kaj posebnega... koliko sem uspela izvedeti z besedami, s stalisci,... bil je tako impresioniran, da me je samo gledal brez besed, ceprav ve, da me to iritira... ampak s tem sem ga najbolj presenetila, ker ni pricakoval, da se bo lahko tako pogovarjal z menoj...
3. Najnasvet za prvi zmenek.
bodi to, kar si... ne pretiravaj z obleko, licili ipd... in ne hvali se prevec...

4. Tvoja ali prijateljičina največja zadrega na prvem zmenku.
enkrat sem se polila z vodo po hlacah... ampak so bile hvala bogu crne pa se ni videlo... izpadla sem tako nerodna, da nisem vedla, kaj naj naredim, naj kaj recem ali ne... to je bilo smesno... zadrega vecja pa je bila, ko sva se pogovarjala o moji druzini oz. koga imam in jaz potem vprasam, kje ima on svoje starse pa pravi, da sta ga zapustila in da ve, kdo sta in kje sta, ampak noce nobenega kontakta z njima... tako nelagodno mi je bilo... nisem vedela, kaj naj recem na to, ker sem iz skoraj idealne druzine (vsaj za mene)... ampak je bilo ne glede na to odlicno...