Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Tamarra* napisal/-a:A je stranski učinek KT lahko tudi bolečina v trebuhu (na otip)? Ker če ni, me bo počasi začelo skrbet, da tabletke niso 'prijele' in da se je že kaj zgodilo :?Poleg tega me še nekaj srbi, pa upam da je le posledica KT, čeprav dvomim.. ko z roko stisnem trebuh malo pod popkom čutim, kot da imam notri 'kepo' ali nekaj podobnega, ki se ob pritisku premakne navzgor, kaj bi to lahko bilo.. :?

anyone? :/
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Tamarra* napisal/-a:
Tamarra* napisal/-a:A je stranski učinek KT lahko tudi bolečina v trebuhu (na otip)? Ker če ni, me bo počasi začelo skrbet, da tabletke niso 'prijele' in da se je že kaj zgodilo :?Poleg tega me še nekaj srbi, pa upam da je le posledica KT, čeprav dvomim.. ko z roko stisnem trebuh malo pod popkom čutim, kot da imam notri 'kepo' ali nekaj podobnega, ki se ob pritisku premakne navzgor, kaj bi to lahko bilo.. :?

anyone? :/

Mogoče je prebava.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Lahko bi bila, glede na to da imam res bolj slabo. Ampak te 'kepe' pa nikoli ni bilo in bolečine tudi ne :? a lahko to kr naenkrat ven vdari zaradi prebave?
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a beretta »

A menstro si mela? Drgač pa pejt do zdravnice, da te na ultrazvok trebuha...
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Sem imela ja. Drugače pa, za ultrazvok moreš precej čakat ali ne?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Tamarra* napisal/-a:Lahko bi bila, glede na to da imam res bolj slabo. Ampak te 'kepe' pa nikoli ni bilo in bolečine tudi ne :? a lahko to kr naenkrat ven vdari zaradi prebave?

Kepa po moje ni normalna. Pojdi do zdravnika, če je res tako hudo. Od kt pa po moje vseeno ni, vsaj slišala še nisem za kaj takega.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

če maš 50€, greš lah samoplačniško,pa boš na vrsti v parih dneh.
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Pa otroka se po moje ne da kr gor pa dol po trebuhu prestavljat... No ne vem, ker nimam izkušenj, ampak predvidevam...
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Po pravici povedano, me je prav strah it. Najraje bi še počakala pa videla če se kaj spremeni na bolje :(
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

beretta napisal/-a:Pa otroka se po moje ne da kr gor pa dol po trebuhu prestavljat... No ne vem, ker nimam izkušenj, ampak predvidevam...

Ja upam, ker da zvem slučajno, da je to to, se itak lahko samo še na štrik spravim :? ampak dvomim, da bi lahko bilo, ker: zanosila bi lahko samo enkrat, takrat ko sva z mojim narobe kondom obrnila, nato sva ga vzela dol in ga ponovno dala gor, ampak takrat ne vem če je bilo kaj dosti sperme že lahko .. poleg tega imam M normalno, test sem delala 2 meseca po tistem dogodku in je bil vedno negativen (delala pa sem ga pomoje ene 3x). Izvenmaternična nosečnost? Baje da tudi tam pokaže +, če je kaj..
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Tamarra* napisal/-a:
beretta napisal/-a:Pa otroka se po moje ne da kr gor pa dol po trebuhu prestavljat... No ne vem, ker nimam izkušenj, ampak predvidevam...

Ja upam, ker da zvem slučajno, da je to to, se itak lahko samo še na štrik spravim :?

Če te kdo razume te js, ker mam tud ful travme glede tega... Ampak če maš M ne skrbi... Sej so štorije, da jo maš lahko ves čas, pa ne vem kolk mescov, ampak dejasnko jo maš lahko samo prvi mesec, pa še to ni M, ampak vgnezditvena krvavitev... Pomiri se... pa če ti bo lažje test naredi... Čeprov tud za to rabiš ful jajc... vsaj jest :)
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

beretta napisal/-a:dejasnko jo maš lahko samo prvi mesec, pa še to ni M, ampak vgnezditvena krvavitev

če bi bilo tako, bi bila že zdavnaj pomirjena, sam sem že 1001 stran na internetu o tem prebrala in baje da so ene imele tudi po 4, 5mesecev M :? Pomoje bom res še šla enkrat po test, ampak sem skoraj ziher da bo pokazal -, kakor vedno do zdaj, mirna pa še vedno ne bom :(
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Meni se to zdi neverjento... res no... Vsi pravijo jaz poznam eno bla bla bla, nobena se pa ne najde, da bi rekla jaz sem jo imela... Pa ne brskaj po netu, ker se ti bo zmešalo, tako kot se je skoraj meni... :D
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Hvala ti, si me res potolažila in (zaenkrat) pomirila :)
sej se mi nekako zdi nemogoče, da bi sploh kaj bilo.. sam ta 'kepa' v trebuhu mi ne da mira, čeprav je meni tudi čudno, da bi lahko kr tak 'premikal otročka' :)
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Ma vem kako je to... Js sm v laboratoriju test nardila, pa potem sm mela tud ultrazvok, ker so me jajčniki hecal, pa včasih še zmer pomislim, da se nekje v meni skriva otrok... :D Sej ko tkole pišem, se mi zdi hecno, samo ko me začne psihirat pa ni... Pa najdem tisoč razlogov zakaj bi lahko bla noseča, pa znakov... Pol ko jih bom hotla met, jih pa ne bom mogla...
Zaklenjeno