maffy napisal/-a:Zadnjič, ko sem bila pri starših, je bila tam tudi teta s tamalo sestrično, 10 let mlajšo, ravno na svežo na faksu. No, za starše sva obe kao "ta mladi" in se je pričakovalo, da bova kakšno rekli. No, skupnega nimava prav nič, tako da mi je preostalo edino: " in kam si se vpisala?" pa še " ti je všeč?" ... kaj drugega bi pa lahko vprašala

Pa zoprno je blo tudi meni

malo OT sicer ampak vseeno..
meni gre pa ful na živce, ko pride kdo na obisk in pride nekdo, približno tvoje starosti in res vsi pričakujejo, da boš kr padel v debato znjim

včasih celo zatežijo naj peljem tisto osebo v sobo al pa na pijačo, da lahko "v miru poklepetamo" ..mislim halo?! saj ne rečem, včasih se najde res kakšna faca pa to, samo pač ponavadi je tista oseba bolj zadržana kr je razlika, če se pogovarjaš ti z nekom na lastno željo ali pa če to počneš zaradi pričakovanj drugih.. in kaj se naj pogovarjam? vreme, šola, prosti čas.. tu pa se pogosto tudi konča. grrrr
drugač pa mene najbolj motijo vprašanja glede mojega študija! ko me kdo to vpraša, sploooh več ne rečem konkretno smeri, ampak samo: TUJI JEZIKI.. kr prevečkrat poslušam pol vprašanja v zvezi s tem in pol še razne želje, naj povem kakšen stavek v tistem jeziku
pa tudi razna vprašanja glede pirsinga skoz ustnico mi že grejo čist na k.. JA, BOLELO JE!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche