Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

počak da pride in ko pride tisti dan vzameš 1. tabletko
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

js se zdej tko boljše počutim odkar ne jemljem več KT, je pa res da mam s5 grozne krče pred M..ampak vseeno..to se da rešit..zdej se vsaj ql počutim in se ne redim več :)
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

js sm pa še kar na logestu, in še kar nekak vztrajam pa si mislm sej ni tok hudo... ker v bistvu niti ne vem če bi blo kej bolš če bi nehala, mogoče nebi bla tok čustvena pa občutljiva, pa tud jemljem jih še preden sem začela met spolne odnose tko da niti ne vem kako nej bi blo če bi bla brez tabletk...
ma za zdržat je i guess... pa usaj redno menstro ker nebi je mela rada spet po 3 tedne skupi tko kot prej :?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

april napisal/-a:Vprašanje: ta mesec bi morala 1. dan menstruacije začet z jemanjem kontracepcijskih tabletk Yasminelle (prvič), pa se je zgodilo, da menstruacija že 4 dni zamuja (100% nisem noseča). Zdej pa ne vem, ali lahko vzamem tabletko kljub temu, da je ni, ker se kak mesec zgodi, da je niti ne dobim, al naj čakam, da pride? :?

Navodilo je (če si kaj brala navodila za uporabo), da se 1. tabletko (ko prvič jemlješ tabletke) spije 1. dan menstruacije. In nič drugače... Tko da kr lepo potrpežljivo, počaki na menstruacijo, in ko jo dobiš, pogoltneš tabletko... Simpl :)
johanz
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a johanz »

vprašanje: moja pikica bo zj začela jemat KT Logest, pa jo ful skrbi, d bi se kj zredila zarad teh tabletk. je to možno?
johanz
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a johanz »

vprašanje: moja pikica bo zj začela jemat KT Logest, pa jo ful skrbi, d bi se kj zredila zarad teh tabletk. je to možno?
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lindick »

JA ,po Logestu se lohk zredis. Pac nej pazi na prehrano,da se ne ravn nazira s sladkarijami pa predvsem nej zmanjsa vnos soli kaksen tedn pred menstro,ker Logest povecuje zadrzevanje vode v telesu,posledicno si otecena in imas vec kg.
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
xTinkx
Sramežljivka
Sramežljivka

hmm

Neprebrana objava Napisal/-a xTinkx »

Lep pozdrav.. jaz imam eno vprašanje, pred 9timi dnevi sem začela jesti kon. tabletke, prvič.In še zmeraj imam, sicer zeloo šibko, menstruacijo, kar pomeni da bo ju3 že 10ti dan mislite da je kaj narobe? naj obiščem ginekologa? ali se je vam tudi na začetku dogajalo kaj takega? ker sicer mi je ginekologinja predpisala pred kont. tabletkami ene druge tabletke, ki so pospešile cikel, da sem potem lahko začela jest kont. tabletke.. mislite da je tudi to lahko krivo? res me že skrbi ker se še ni končalo.. :?
hvala za odgovore!
xTinkx
Sramežljivka
Sramežljivka

hmm

Lep pozdrav.. jaz imam eno vprašanje, pred 9timi dnevi sem začela jesti kon. tabletke, prvič.In še zmeraj imam, sicer zeloo šibko, menstruacijo, kar pomeni da bo ju3 že 10ti dan mislite da je kaj narobe? naj obiščem ginekologa? ali se je vam tudi na začetku dogajalo kaj takega? ker sicer mi je ginekologinja predpisala pred kont. tabletkami ene druge tabletke, ki so pospešile cikel, da sem potem lahko začela jest kont. tabletke.. mislite da je tudi to lahko krivo? res me že skrbi ker se še ni končalo.. :?
hvala za odgovore!
xTinkx
Sramežljivka
Sramežljivka

hvala za odgovore!
xTinkx
Sramežljivka
Sramežljivka

Lep pozdrav.. jaz imam eno vprašanje, pred 9timi dnevi sem začela jesti kon. tabletke, prvič.In še zmeraj imam, sicer zeloo šibko, menstruacijo, kar pomeni da bo ju3 že 10ti dan mislite da je kaj narobe? naj obiščem ginekologa? ali se je vam tudi na začetku dogajalo kaj takega? ker sicer mi je ginekologinja predpisala pred kont. tabletkami ene druge tabletke, ki so pospešile cikel, da sem potem lahko začela jest kont. tabletke.. mislite da je tudi to lahko krivo? res me že skrbi ker se še ni končalo..
hvala za odgovore!
xTinkx
Sramežljivka
Sramežljivka

napaka

ojooj.. pisalo mi je da je napaka in da ni poslalo, se opravičujem za toliko postov
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a beretta »

par strani nazaj preberi, sva se js in še ena punca ukvarjali s to temo... Js sm jo mela mal mn kt 20 dni, pol sm pa nehala jest in zdej jo mam spet... Baje da nej bi se mi zdej to počas uredil, če se mi ne bo bom šla pa tud js do moje G.
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

xTinkx pomoje ni nič narobe. Tud jz sm mela prvi mesec daljšo M, potem pa še kak teden t.i. "izcedke". Pač telo rabi, da se privadi (ti piše tud v navodilih, da se te zadeve znajo dogajat tud po 3 mesce).
Uporabniški avatar
april
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a april »

MilkyWay napisal/-a:
april napisal/-a:Vprašanje: ta mesec bi morala 1. dan menstruacije začet z jemanjem kontracepcijskih tabletk Yasminelle (prvič), pa se je zgodilo, da menstruacija že 4 dni zamuja (100% nisem noseča). Zdej pa ne vem, ali lahko vzamem tabletko kljub temu, da je ni, ker se kak mesec zgodi, da je niti ne dobim, al naj čakam, da pride? :?

Navodilo je (če si kaj brala navodila za uporabo), da se 1. tabletko (ko prvič jemlješ tabletke) spije 1. dan menstruacije. In nič drugače... Tko da kr lepo potrpežljivo, počaki na menstruacijo, in ko jo dobiš, pogoltneš tabletko... Simpl :)

Ja, sej to razumem...samo sprašujem, ker včasih se zgodi, da je tud po dva ali tri mesece nimam. In zato ne vem, al lahko vzamem al naj čakam 3 mesece...
Zaklenjeno