Sugar - ja jst tud..sva se z mojim še zmenla, da ko bova skup živela bova mela eno sobo sam za živali..hrčki, dihurčki, zajčki

Pa on hoče met hamster city (to je nekje na Youtube pobrau), k je reeees pravo mesto za hrčke, pomoje mi pou sobe zavzame.

Sam jst pa tega ne bi mela, ker pol nikol ne bi mogla dobit vn svojih kep, ker majo miljon možnosti pa tunelov, da se mi skrijejo notr!
Pa tud ugotovila sm, da ne bi mela več k enga hrčka ene sorte...ok 2 še recimo, sam več pa ne. Pol sploh ne veš ker je ker, pa kerga si zadnjič cartau itd..ni več tok special use, če maš celo čredo hrčkov doma. Če maš pa enga, al dva..se pa tok bolj navežš nanga
Bulma, kaj ti praviš? hehe.
Dons tud ne boš mečkala svojih kep? Uh, to je pa že velik zate..bosta (oz. Miša) tok bolj boga za praznike ja hihi.
Pa sej te bom jst zadržvala, da ne boš kupila še kakšnega rusa, a prou? Sej ga nauš mogla nosit, ker boš mela tok stvari ostalih - od priboljškov, igrač, sladoleda..itd
Ajaaa...veš kaj sm nrdila Dodi moji hihi..na mizi sm ji nrdila cev iz 4 tulcev shit papirja (haha), pa tko da gre mau v hrib pa nazaj dol & ji pol pri koncu dala še en podstavek..da ma še tm svoje novo mesto za čičanje pa umivanje hihi. Pa itak, da je morala me nadzorovat, kaj to delam in sm jo skor s salotejpom zravn na cev zalepla