Zdej za kazn en dan ne bom nič več pisala sem haha.
Opa, jutr bo pa big day za mišo..gresta 'v shopping' po novo pohištvo zanjo
Žuti pa hmm..kako nej rečem..naspidirano hehe. Moj je k en mali fantek, k je dobu hrčka in non stop kej o njem govori haha..pa mi pošilja sms-e, da ga Žuti ne mara, ker mu beži
Drgač mi je pa povedu, da ga je 2x celo uspeu met v roki v majci in ga je čohu,..tko da mogoče mu rata
Aja prej sm zbudila Dodo, ker sm jedla sladoled in a veš k je na vrhu banjice vedno tist papir za dol potegnit..no sm ji dala ta papir za polizat..in je tko zaspano pokukala vn iz hiške pa za mojim prstom hodila (gor je biu sladoled)..veš kaj je bla sladka..pa pol mi je s prsta lizala ta sladoled..kaj ma dobr jeziček, pa kaj je lepo gledat to hihi

sam še na forum nej se prijavi pa je res naš
pa uzela sm unga k ma še stojalo in je tako mejhno...direkt zanjga.
pa se mi zdi kr kul. Sam Gucci itq hoče bit skos u kletki, tko da bomo vidl....gont je prec začeu sam upam da mu bo kul. Ju3 grem pa še po sladolede, igračke, pa une sladkarije...pa še neke zelenjavne bedarije majo
jooooj
Priboljškov ma tok, da jim po rok pomoje prej potekel, predn jih bo ona pojedla hehe..sej zato sm jih dala pa mojmu, da jih ma on za Žutija..brezveze da jih kupuje, če jih mam jst ful preveč.

Bom za praznike mečkala moji kroglici. Oz Mišo
Sam jst pa tega ne bi mela, ker pol nikol ne bi mogla dobit vn svojih kep, ker majo miljon možnosti pa tunelov, da se mi skrijejo notr!
že par dni nič ne spim! Nič!! Učeri sm mu proti jutru uzela kolo ven, danes pa tega nisem hotela in on je vztrajal do jutra