MsN napisal/-a:Še dodatek v razmislek: glede na to, da praviš, da si prej 6 let živela v slabi zvezi, vse pa kaže na to, da je tudi trenutna daleč od zdrave, a si kdaj pomislila, kaj počneš narobe, da padaš v tako uničujoče odnose? Ljudje, ki se jim zaporedoma dogajajo take in drugače štorije, pozabljajo, da so sami vir vzrokov, zakaj je temu tako. In vse prevečkrat si potem mislijo, da so itak krivi partnerji. Čeprav je to res, krivda ni enosmerna in ko boš nekoč spet v zvezi z drugim, poskrbi najprej zase in bolje preceni izbiro človeka, ob katerem si.
jst nevem zakaj bi bla ona kriva da naletava na take tipe.edina njena napaka ki jo jst lahko razberem za prejšnjo zvezo in za to, je da je s tema dvema tipoma tolk dolg ostajala.
jst sm tud nekaj časa spoznavala in bluzila s samimi butci, pa kaj, sem temu zdej jst kriva?
je pa res, psihološko lahko pusti en čas posledice če te je nekdo trpinčil oziroma ti prizadejal take in drugačne bolečine skos in skos.Jst po prvem mojem kolapsu v zvezi, ki me je prizadel do amena, nism mogla nobenmu zaupat.vse dokler nism s časom razčistila stvari in šla dalje.
drugače pa nevem, tale tip je mal čudn.ponavadi se za naraščaj odločiš skupaj ali skupaj študiraš kaj boš naredil, ko se le ta zgodi.da pa on na vsak način hoče teb otroka narest brez tvoje želje in privoljenja je mal prfukneno.
zdej nevem, moj nasvet bi bil eden izmed tistih da s tem tipom nimaš kej počet, lahko pa vseeno probaš razčistit z njim, se zaščitiš s KT in probaš preverit kaj bo on storil (pa naj ne ve za KT).Če bo še naprej počel take, se mi zdi da tole na dolgi rok ne bo šlo, namreč nekdo ne more tebe kr v nekej prisilt če njemu tako paše.
vsekakor pa se bojim, da bo še kej drugje sčasoma pokazal tako plat svoje posesivnosti