Prosila bivasza kakšenodgovor.
Moja težava je sledeča. Že leto dni prijateljujem z moškim, kateri me razveseljuje in tudi jaz njega zelo in ker sem imela prej zelo teroristično vezo z psihopatom in to 6 let mi je pustilo nekako psihične posledice in s tem je moja odločnost res na psu!! Imam 24 let, pišem diplomo, moj novi ima 33 let in dela v mizarstvu. Poznava se leto dni in tako funkcionirama oziroma me uči, kako da se ne zlomim takoj kadar imam kakšen problem. Ker prejšnja veza me je uničila. Tudi ta novi izvaja name pritisk. On HOČE, ŽELIIII otroka!!!! In to tako goreče, da je pravi ekstrem! A mene je to začelo obremenjevati. Na začetku tega tedna sva imela spolni odnos, jaz ne jem KT tablet in je frajer brez vprašanja spustil v mene. (prej tega ni delal) Valda jaz cela panična, mu nisem povedala in se napotila v lekarno po urgentno tabletko Norlevo, ki mi ni delala nobenih težav, niti slabosti in nič. Pa mi govori, ne mi lagat, če si spila tableto, ne mi lagat, pa vsaki dan tako mu pridejo zvezdice na oči ko me prime za trebuh, pa tak nekakšna sreča v njem. A kaj je bilo včeraj. Nisem se ga otepala, zabičala sem mu naj uporabi metodo umika kot jo je do sedaj VEDNO! In glej ga, neee on spet spusti v mene! Res lepo, na koncu sem bila šokirana in prepričana v to da ga zares zapustim! Ker konec koncev otroka lahko imam kadar hočem, rada pa bi odšla tudi še na kakšno potovanje in si našla primerno službo. Kaj naj storim sedaj, ker mu je včeraj spet prišlo v mene? Naj grem spet v lekarno in uzamem Norlevo in se poigram z zdravjem, pa kolkokrat se lahk sploh uzamejo ker so urgentna kontracepcija??? Sesulo me bo, a njega bom po mojem zapustila. Al kaj počakam na nosečnost pa šus v glavo. Poleg tega še imam pa starše tako konzervativne bolj kot njegove, njegovi so super tako relax, a moji, da jim rečem "noseča sem" glejte kaj bi bilo " KAAAAAJJJJ PRI 47 PA NE BOMMMM BABICAAAAAAA?!!!" in obratno.

Hvala za pomoč, edine ste na katere se lahko obrnem.
Lejla