Močno nabijanje
lolika11 napisal/-a:[She.] napisal/-a:lolika11 napisal/-a:Blagor vam, k dožvite orgazm pri golem nabijanju.. jst tega še nism dožvela.
kako ga pa ti doživiš ?
Prsti+ščegi... da drgnem ob njega, oralno... pri sexu mi pa še res ni ratal. Tut nimam tizga filinga, da bi šlo na orgazm.
ma sei jst tud ne. meni pride, ko me oralno+prstki in še bol hudo da tud jst njega zravn oralno.
jst ko sm mela te filinge da me prime lulat sm mu rekla nai mal neha, kr sm misnna da me res tišči ma pol k se je ustavu me ni! in niti podobn filing mi ni biu ku takrat ko me oralno. zato nebom rekla, da sm že doživela med sexom.
je pa lubi že prkrat izjavu.. uauu ku si mokra, ti je pršlo.. buo

neznam povedt, se bom samo osmešla

..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
- Cosmopolitanka
lolika11 napisal/-a:Moj me sploh ne sprašuje, če mi pride... verjetno kr misli, da mi pride, ma kaj vem. Drugače mam isti filing kot da me lulat, pol k pa neha me pa čist nč ne tišči... res bi rada zvedla od tistih, ki jim skoraj vedno pride u kakšnem položaju sexajo
men cist vedno pride (ok, u 99%

fora je v tem da v misijonarcu ko je tip zgori se je treba zlo mocno skup stisnit s telesi in pol se tam dol drgne ob zenski organ za uzitke

kako tip ne ve ce ti pride? moj to glasno slisi in cuti ko ga zgrabim

no pupe....lulat vas tišči (al pa se vam zdi da vas) kr tip odznotraj pritiska na vaš mehur...logično...
drugač pa je po seksu, sploh mal bolj divjem, priporočljivo it lulat, ker če ne lahk pride do vnetja...mislim da se celo reče honeymoon urinal infect al neki takega...ni prijetno, ful peče,ne privoščim nobeni...

drugač pa je po seksu, sploh mal bolj divjem, priporočljivo it lulat, ker če ne lahk pride do vnetja...mislim da se celo reče honeymoon urinal infect al neki takega...ni prijetno, ful peče,ne privoščim nobeni...

- princes semika
- Sramežljivka
hmmm...najin seks je včasih zelo grob (golo nabijanje, šeškanje, perverzne besede, držanje za lase, zvijanje bradavičk), kar me še bolj vzburja, saj mi je všeč, ko sem čisto odvisna od njega in nestrpno pričakujem vsak njegov naslednji korak in mi še hitreje pride.
Res je, da je seks odvisem od predigre, ki jo imava...včasih imava čisto nežen, skoraj nedolžen seks spet drugič strasten,....
Ampak ni važno kakšen seks imava nikoli nimam občutka, da me tišči lulat in tudi po seksu skoraj nikoli ne grem lulat, saj me ne tišči.
Po seksu se ponavadi obriševa z navlaženimi robčki za intimno nego in nato še z suhimi, navadnimi robčki in se še cartava v nedolgled, če ne zaspiva se greva skupaj stuširat, drugače pa jutranji seks pod tušem
Res je, da je seks odvisem od predigre, ki jo imava...včasih imava čisto nežen, skoraj nedolžen seks spet drugič strasten,....
Ampak ni važno kakšen seks imava nikoli nimam občutka, da me tišči lulat in tudi po seksu skoraj nikoli ne grem lulat, saj me ne tišči.
Po seksu se ponavadi obriševa z navlaženimi robčki za intimno nego in nato še z suhimi, navadnimi robčki in se še cartava v nedolgled, če ne zaspiva se greva skupaj stuširat, drugače pa jutranji seks pod tušem

Smetka_ napisal/-a:Scat po seksu je treba obvezno.In to čimprej.Če ne boste imele konstantna vnetja mehurja,to pove vsak zdravnik.
Prvič slišim za kaj takega,da bi morala takoj po sexu lulat?Jaz nikoli po sexu nimam občutka,da me kam tišči.Če pa že,kar pa se zgodi redko,pa sploh ne morem lulat takoj po orgazmu,moram počakat par minutk,da steče.

red_rose napisal/-a:lolika11 napisal/-a:Moj me sploh ne sprašuje, če mi pride... verjetno kr misli, da mi pride, ma kaj vem. Drugače mam isti filing kot da me lulat, pol k pa neha me pa čist nč ne tišči... res bi rada zvedla od tistih, ki jim skoraj vedno pride u kakšnem položaju sexajo
men cist vedno pride (ok, u 99%) , z predigro al pa brez, in to med seksom brez drazenja s prsti - navaden, misijonarski polozaj OBVEZNO...in pa vcasih (redko) ce sm js zgori)
fora je v tem da v misijonarcu ko je tip zgori se je treba zlo mocno skup stisnit s telesi in pol se tam dol drgne ob zenski organ za uzitkein pol se mooocno stiskat misice pa bo - usaj pr men je to recept za uspeh
- z predigro al pa mal stimulacije prej pa tk al tk eksplodiram...
kako tip ne ve ce ti pride? moj to glasno slisi in cuti ko ga zgrabim
glede na opisano, tudi to ni tisti orgazem, ki je posledica zgolj 'ven in not'. ker te ob tem vseeno draži ob ščegetavček (pač ne s prsti ampak s telesom). isto je če si zgoraj - se tudi drgneš ob njegovo telo. ja, vrhunec zagotovljen.