je narejen iz noter navzven..to pomeni, da so najprej upoštevali voznika in sovoznika, njihovo udobje, komfortnost, praktičnost..potem pa so linije zaključili navzven..zato taka malo dolgočasna oblika zunanjosti vozila..
sama bi ti edino priporočala bencinski motor in ne dizla...
kar se pa toyot tiče so pa itak znane po svoji nepokvarljivosti in vzdržljivosti..
Mal sm brskala po forumu, ampak nisem naletela na nič pametnega, zato bom vprašala kar tukaj.
S hanijem mava nov avtomobilček in bi ga rada kasko zavarovala. Kakšne izkušnje mate z zavarovalnicami, kakšne so cene kaska (tega btw ni na strani Triglava, ki sm si jo malo bolj podrobno ogledala)?
^^Jez sm tut ravn učer zavarovala avto..Sicer ne kasko, ampak vseen..In ti lah rečem sam da je Triglav najdražji, pol pa pridejo ostale zavarovalnice..Najcenejša je Grawe..Usaj to k sm jez gledala..Pač samo AO+...Drgač pa lah skor na useh zavarovalnicah narediš informativn izračun-tud na Triglavu mislm da..Sam pač morš najprej use une pdatke tm izpolnt pa to, pol ti pa da informativni izračun..
Mnja sej, sam men gre na živce da ni nikjer niti informativnih cen, kr men je tole zelo abstraktno in nimam nikakršne predstave koliko bi to stalo. Stran od amzs-ja sm pa tud preklikala in majo samo opisano kaj kasko ponavadi vključuje.
tu lahko dobiš točen izračun, vpišeš karakteristike avta pa dodaš kaj vse rabiš(mladi voznik naprimer, cestnina, tehnični) pa ti naredi izračun za 5 različnih zavarovalnic.
Jaz sem letos plačala kasko zavarovanje za avto, star 4 leta, malo manj kot 400 €, brez popustov, torej polna premija (14. premijski razred), imam pa v tej ceni vse, kar je možno - polni kasko plus še delni s kombinacijami (maksi kasko). Aja, zavarovalnica je pa Tilia.
a mi lahko gdo pove ali je "normalno" da 9 mesecev straremu avtu cvilijo bremze? kolikor vem se pri starejših avtih obrabijo ploščice ali diski, ki jih je treba s časoma zamnejati..lahko bi bile krive tudi gume.. cviliti so začele zdaj zadnja dva tedna od kar se je shladilo.
Moj hani bo pa zdj kupu novo opel corso Black&White edition.Ful je luškan avtoček res,sva ga šla pogledat.Drgač pa pride okol 14 jurčkov pa dodatna oprema je že notr ušteta.Pa baje jih bo okol 25 v sloveniji.