Men je še najboljše to, da so tisti iz stare verzije notr. K me nekak bolj zanimajo, kot tanovi. Pa upam da se oče od Kellynega sinčka res vrne- mi je bil najljubši , pa čeprov nism neki pogosto gledala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
lammy napisal/-a:Sam vse te igralke iz serije so fuul suhe : http://jezebel.com/5051182/this-week-in ... s-dont-eat če mal pobrskate po tem linku, boste vidle slike. Ta, k igra Silver, je ful suha, sam njene noge poglejte... K bi ji kr hrano po FedExu poslala:) Eat, woman!
Ja, sej že vsi Ameriški cajtngi pišejo o tem, da je 90210 presuh
ja suhe so vse res čist preveč majo noge k bobi palčke. všeč mi je ker poznamo že tastaro generacijo. drgač mi je pa res simpatična serija...taka pač za možgane na off.
p!ka napisal/-a:Men je po eni strani use skupi neumno, ker če je nadaljevanje bi pomoje mogli bit isti igrauci.
Pa sej dejansko ni nadaljevanje v pravem pomenu. Še naslov ni popolnoma isti. Zdej je samo 90210, prej je blo pa tako kot je naslov teme.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.