Naslednji tedn je normalni 45minutni del.. Mislim nič ne bi mela proti še eni dvourni epizodi, ampak majo že vse zafilano. Ob 10h se namreč nova serija Life on Mars začne.
Danes pa ni blo nove epizode, ker so predvajali (in to ne edini *huh*) prenos podpredsedniških debat.
A je kera gledala S05E03? Predvsemem so se mi zdeli tisti 'sumljivi' alexovi pogledi k Izzie...Hm. bo še zanimivo Sem pa zihr da bosta Derek pa Meredith spet šla narazen...
Že u nedelo pogledala Počasi za razvija...če nič dramatičnega...komaj čakam da bo počilo med Alexom in Izzie...me prav zanima Hm, sm dobila preblisk...kaj če bi se McSteamy in Izzie spetljala...
AAA nee. Izzie ne sme bit z nobenim drugim ko z Alexom. Sta čisto nasprotne si osebnosti, samo tak fajna skupi.
Največja zmešnjava je pa itak bila, ko je z Georgom hodla (the hell je to blo?).
Kaj a ni nobena na tekočem? Jst sm dones že dobila 5 del 5 sezone...bi ga z veseljem pogledala zdele, ampak sem toook utrujena, da se bojim da bom umes zaspala Bom raj pršparala jutr za popoldne, ko bom sveža in spočita, hehe
Sm pa useen mal pokukala kaj se bo dogajal in zgodbica med Izzie in Alexom bo končno dobila nadaljevanje in un skrivnostni vojaški dohtar od Christine bo spet stopil na sceno...uaaaa kumej čakam nadaljevanje