OT: Yesa, če nisi zihr, a ti je post poslal, za usak slučaj prever, kr zdle si jih nabila za celo stran ... Za naslednjič, dost je klinkt enkrat, bo poslano, nč skrbet.
Zase nikakor ne morem rečt, da sm na fanta navezana na način, da me razžira od žalosti, ko ga ni zravn, da se ne znam (nočem) družt z ostalimi, meni ljubimi ljudmi, da ceu cajt odštevam dneve, ure, minute do trenutka, ko ga bom vidla, da ne znam (nočem) govort o ničemer kt o njem in da ednino (za stalno) zamenja dvojina, ...
Po pravic povedan tega ne zastopm, se mi ne zdi zdravo, še mnj si tega želim (tko zase, kt za partnerja, vela pa tut za tabol kolegice). Pa ja, glede na fantove obveznosti in pogoste večdneune odsotnosti, ženska s takim karakterjem u najini zvezi itak ne bi prežvela

.
Kadar odnos štima, sem veselo in razigrano dekletce tut takrat, ko mi odleti za dva tedna, takrat, ko bi si želela prežvet vikend u dvoje, pa uleti nenapovedana udeležba na tekmi, takrat, ko sva u istem mestu, pa se po par dni skp ne "ujameva" ... Ni problema, dokler vem, da je tm nekje, me ma rad, se mi dneuno oglasi, mi pošle lupčka in se veseli, da se bova "čez en tedn" vidla.
Medtem k me je u času "težav u raju" groza usacga momenta, ko sm prepuščena sama seb, tut obveznosti, hobiji, druženja majo vs čas pridih nečesa neprijetnega, ne morem se sprostit, nimam volje, use me plaši in samo čakam na kšn (njegou) odziu, k bi mi dou vedet, da ni use tko črno ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...