Kontracepcijske tabletke
Punchee napisal/-a:Jst mam isti problem. Sam da jo mam že 14dni. Sm klicala G pa je rekla da je to normalno pri 20% odstotkih žensk. In da je normalno do enega mesca. In če bom po enem mescu še vedno mela M naj se naročim. Tolko o normalnosti..
Zajebavaš?! Ne sej vem da ne, samo halo... 1 mesec da je normalno da maš menstro? A je ta tvoja G normalna?? Pač, nism strokovnjakinja, sam to se mi pa lih ne zdi normalno no... Js sm jih pred leti že 1x začela jest in nism mela nobenih problemov... Samo da sm takrt jedla Diane 35, zdej pa Lyndinete... nekej tacga no...
*ka!a* napisal/-a:^^ a ja? Ker to se dogaja že lep čas, enkrat skorej nič ne boli, drugič mal bolj ... po pa včasih še tak nenavaden utrip srca, kot bi me stiskal ... Res ne bi vedla, kaj to je.
Meni se to ponavadi zgodi ko se uležem, no včasih pa kar tako (ampak ne vsak dan). Zdi se mi, da mi srce začne bit ene 3x hitreje kot ponavadi + ščipa me. In ja, to je baje zarad hrbtenice.
beretta napisal/-a:Punchee napisal/-a:Jst mam isti problem. Sam da jo mam že 14dni. Sm klicala G pa je rekla da je to normalno pri 20% odstotkih žensk. In da je normalno do enega mesca. In če bom po enem mescu še vedno mela M naj se naročim. Tolko o normalnosti..
Zajebavaš?! Ne sej vem da ne, samo halo... 1 mesec da je normalno da maš menstro? A je ta tvoja G normalna?? Pač, nism strokovnjakinja, sam to se mi pa lih ne zdi normalno no... Js sm jih pred leti že 1x začela jest in nism mela nobenih problemov... Samo da sm takrt jedla Diane 35, zdej pa Lyndinete... nekej tacga no...
Pol je neki očitno narobe z Lindynette kr tud jst mam te.
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Punchee napisal/-a:beretta napisal/-a:Punchee napisal/-a:Jst mam isti problem. Sam da jo mam že 14dni. Sm klicala G pa je rekla da je to normalno pri 20% odstotkih žensk. In da je normalno do enega mesca. In če bom po enem mescu še vedno mela M naj se naročim. Tolko o normalnosti..
Pol je neki očitno narobe z Lindynette kr tud jst mam te.
eh, ko sem jas začela jemat tabletke sem mela tut teto na obisku cel mesec skupaj. pa sem jemala diane. pa sem še vedno živa. to je pač odvisno kako se telo odziva, ker se vse ne odzivamo na isto vrsto tablet enako. (kot primer: jaz sem od diane lezla narazen, če sem samo pomislila na hrano; druge z njimi niso imele nikoli nobenih problemov)
*ka!a* napisal/-a:Živjo, punce!
Zanima me, tiste k jemljete KT, a ktero kdaj boli predel, mal višje od leve dojke ( sej tm ni srca, ane?)? In če je to kej povezan s to trombozo ...
Ker mene to boli kar pogosto, ja... Hvala za odg.!
tudi mene večkrat stisne pri srcu in se isto sprašujem kaj je to... čeprav zadnje čase ne več tako pogosto, včasih je bilo več tega. sicer pa hodim na redne preglede (zaradi nečesa drugega) in mi skos merijo pritisk, vzemajo kri in tud na EKG me večkrat dajo in mi vedno rečejo da je s srcem vse v redu. bom naslednjič ko bom pri zdravnici vprašala če je to normalno oziroma posledica česa bi lahko bilo. ker drugače sem zdravstveno uredu in se tud počutim ok.
punkie_ napisal/-a:*ka!a* napisal/-a:Živjo, punce!
Zanima me, tiste k jemljete KT, a ktero kdaj boli predel, mal višje od leve dojke ( sej tm ni srca, ane?)? In če je to kej povezan s to trombozo ...
tudi mene večkrat stisne pri srcu in se isto sprašujem kaj je to... čeprav zadnje čase ne več tako pogosto, včasih je bilo več tega. sicer pa hodim na redne preglede (zaradi nečesa drugega) in mi skos merijo pritisk, vzemajo kri in tud na EKG me večkrat dajo in mi vedno rečejo da je s srcem vse v redu. bom naslednjič ko bom pri zdravnici vprašala če je to normalno oziroma posledica česa bi lahko bilo. ker drugače sem zdravstveno uredu in se tud počutim ok.
ko to berem, vidim, da imam sama iste težave. ampak nikoli, res nikoli nisem pomislila, da bi to zbadanje pri srcu blo posledica kt. ampak ko premišljujem nazaj - tega pred kt res ni bilo.
očitno bom res morala nehati.

- mikimišššš
- Sramežljivka
~NIA~ napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Jst sm zdj nehala in mi moj tko reče veš zdej pridejo kmal ene zdrave tabletke k nam () in jst tko njemu da nobene niso zdrave pa da majo use lahko stranske učinke...ampak ne on še zmer naprej svoje tumpa da te pa ne bodo tko škodljive.
a zdej uporablata kondom al kej druzga?
Kondome

gaby_ napisal/-a:punkie_ napisal/-a:*ka!a* napisal/-a:Živjo, punce!
ko to berem, vidim, da imam sama iste težave. ampak nikoli, res nikoli nisem pomislila, da bi to zbadanje pri srcu blo posledica kt. ampak ko premišljujem nazaj - tega pred kt res ni bilo.
očitno bom res morala nehati.
ja, pr men tud ni blo tega prej, zdej pa kr pogosto. ampak kot sm rekla, s KT ne bi rada prenehala, jih jemljem komaj 5 mesecev in vem, da bi, če bi pstila KT, še bl paničarla usak mesec... hjoj