joke.nwm no..mal sm ze v dvomih glede vsega, glede na to da jih jemljem ze celih 5 let
joke.nwm no..mal sm ze v dvomih glede vsega, glede na to da jih jemljem ze celih 5 let*LooBika* napisal/-a:js sm se pa zdj resno odlocla..nasledn mesec preneham z njimi..bomo pac zibali![]()
joke.nwm no..mal sm ze v dvomih glede vsega, glede na to da jih jemljem ze celih 5 let
MsN napisal/-a:*LooBika* napisal/-a:js sm se pa zdj resno odlocla..nasledn mesec preneham z njimi..bomo pac zibali![]()
Ja in, če jih jemlješ že 5 let? Če imaš nizkohormonske in nobenih stranskih učinkov, nočeš zanositi, potem ne vidim smisla v prenehanju. To ti bo rekel tudi vsak ginekolog, razen tistih iz stare šole, kjer kt povzročajo neplodnost ipd. sranje. Kar seveda ni res pri novejših kt.

missy* napisal/-a:nasplosno ginekologi pravijo, da pavze sploh niso potrebne. Ja, zdej me boste sigurno vse napadle...tudi prav.
ŽuŽa napisal/-a:Jst sm zdj nehala in mi moj tko reče veš zdej pridejo kmal ene zdrave tabletke k nam () in jst tko njemu da nobene niso zdrave pa da majo use lahko stranske učinke...ampak ne on še zmer naprej svoje tumpa da te pa ne bodo tko škodljive.
Mene je tut moj zadnič klicu, da je slišu za tele smrtne primerke in samo preverja če prou ve, da js nimam teh tabletk.