Mi je pa zelo lepo, tako kot je že ena pred mano rekla, da se kak starejši par sprehaja z roko v roki, pa si po možnosti še lupčka da

merisima napisal/-a:mi gre pa precej na živce k vidm sred centra na klopcah najstnike k skačejo drug po drugmu (videno:tip je sedel in ženska na njemu k da ga bo lihkar naskočila) pa se poljubljajo kot da bo jutri konec sveta-->čist tu mač!
Tamala` napisal/-a:Uh če česa ne prenesem je ravno obešanje/cmokanje/izkazovanje-celemu-svetu-da-se-mata-rada v javnosti.
I kok je kjut, lej k plezata en po drugem, joj kok lepo k se mata tok rada, da niti do doma ne moreta počakat pa se tam lizat pa obešat en po drugem
gemini napisal/-a:Dojijo že.![]()
bejbika napisal/-a:
drugače pa nikoli ne veš, kam te pripelje nova ljubezen. Mogoče direkt na klopco pred sodišče (preverjeno dovolj velika)
bejbika napisal/-a:aja, Tamala, potem, če si v tujini, to ne šteje? tako kor varanje? če si iz LJ in prevaraš tipa v MB, to ni varanje LOL?
bejbika napisal/-a:ah ja ... jaz sem tudi pri 15ih naskakovala moške po raznih klopcah v parkih, pa se mi je to takrat zdelo luštno, pa sem "ponovila" vajo tudi pri 19ih pa mi je bilo še vedno luštno ...
pa sem ponovno se spustila v to noro lupčkanje pri svojih 25ih in se mi je še zmeraj zdelo neverjetno luštno ...
ko se ti lupčkaš v javnosti, ko ti je do tega, se itak požvižgaš na cel svet. Ko sem se jaz zadnjič, recimo temu, lupčkala v javnosti, mi je bilo popolnoma vseeno, kaj si ljudje mislijo, ker sem takrat videla samo njega.
Po drugi strani, ko si pa ti "gledalec", te pa to blazno moti ...
ampak mene vedno manj stvari moti ...
če komu paše, da me drži za zadnjico, pa naj me ... če lahko ženske kažejo vimena vsem, lahko tudi mene moj partner veselo ščipa v ritko