Izkazovanje ljubezni v javnosti ?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Midva se ponavadi drživa za roke, tu in tam se objameva in še kakšnega lupčka stisneva poleg. :) ni pa to neko razkazovanje ali kaj pač, vsaj za mene ne :)

Mi je pa zelo lepo, tako kot je že ena pred mano rekla, da se kak starejši par sprehaja z roko v roki, pa si po možnosti še lupčka da :oops:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

merisima napisal/-a:mi gre pa precej na živce k vidm sred centra na klopcah najstnike k skačejo drug po drugmu (videno:tip je sedel in ženska na njemu k da ga bo lihkar naskočila) pa se poljubljajo kot da bo jutri konec sveta-->čist tu mač! :)

ah ja ... jaz sem tudi pri 15ih naskakovala moške po raznih klopcah v parkih, pa se mi je to takrat zdelo luštno, pa sem "ponovila" vajo tudi pri 19ih pa mi je bilo še vedno luštno ...
pa sem ponovno se spustila v to noro lupčkanje pri svojih 25ih in se mi je še zmeraj zdelo neverjetno luštno ...
ko se ti lupčkaš v javnosti, ko ti je do tega, se itak požvižgaš na cel svet. Ko sem se jaz zadnjič, recimo temu, lupčkala v javnosti, mi je bilo popolnoma vseeno, kaj si ljudje mislijo, ker sem takrat videla samo njega.
Po drugi strani, ko si pa ti "gledalec", te pa to blazno moti ...
ampak mene vedno manj stvari moti ...
če komu paše, da me drži za zadnjico, pa naj me ... če lahko ženske kažejo vimena vsem, lahko tudi mene moj partner veselo ščipa v ritko ;)
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala` »

Uh če česa ne prenesem je ravno obešanje/cmokanje/izkazovanje-celemu-svetu-da-se-mata-rada v javnosti.
I kok je kjut, lej k plezata en po drugem, joj kok lepo k se mata tok rada, da niti do doma ne moreta počakat pa se tam lizat pa obešat en po drugem :motz:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Tamala` napisal/-a:Uh če česa ne prenesem je ravno obešanje/cmokanje/izkazovanje-celemu-svetu-da-se-mata-rada v javnosti.
I kok je kjut, lej k plezata en po drugem, joj kok lepo k se mata tok rada, da niti do doma ne moreta počakat pa se tam lizat pa obešat en po drugem :motz:

o moj bog Tamala, ti pa še nisi spoznala "Anteja"!
boš videla, kako te bo minila želja po neizkazovanju ljubezni v javnosti ;)
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica

Japajade, sicer pa kar je v tujini se ne šteje.
Torej, o minevanju želje o neizkazovanju ljubezni v javnosti ... še mal pa bodo seksal na prostem ... aja, sej že to počnejo.

Sicer pa nekaterim izkazovanje ljubezni predstavlja tudi kakšno rojevanje, a se je tut to že zgodilo sredi Tivolija?
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Vse je možno. :D
Dojijo že. :D
Mene to ne moti prav pretiroma, no razen če gre za kakšne kafiče ali pa restavracije, kjer res ne maram gledati jezikov vse okoli.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica

Ma gemini ta golazen je all over the place. Še na wc ne moreš normalno, da ne bi naletela na dva k sta tik pred seksom. C'mon no, get a f*****g room!
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

gemini napisal/-a:Dojijo že. :D

LOOOL, sej ringaraja mame tega ne berejo, si lahko odkrita ...
aja, Tamala, potem, če si v tujini, to ne šteje? tako kor varanje? če si iz LJ in prevaraš tipa v MB, to ni varanje LOL?

in lubica sex v javnosti pa ja ni nič takega. Enim paše pod koutrom, drugim pa pod drevesom.

drugače pa nikoli ne veš, kam te pripelje nova ljubezen. Mogoče direkt na klopco pred sodišče (preverjeno dovolj velika :P)
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

:lach: A dobr no. Umazane javne wcje jim pa odstopim. Itak se jim izogibam. :P
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

bejbika napisal/-a:
drugače pa nikoli ne veš, kam te pripelje nova ljubezen. Mogoče direkt na klopco pred sodišče (preverjeno dovolj velika :P)

Packa... tisto je moja lunch klopca kjer najdem 5 min mira sama zase. No nič več... Če me golobi niso pregnali me je pa Bejbi
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica

bejbika napisal/-a:aja, Tamala, potem, če si v tujini, to ne šteje? tako kor varanje? če si iz LJ in prevaraš tipa v MB, to ni varanje LOL?

Tako je.

Ok, sprejemljivo je še držanje za roko pa še to je greh.
Ne, enostavno ni sprejemljivo vse to.

Gemini, kruta je resnica, sploh če jo Bejbika pove na glas.
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica

bejbika napisal/-a:drugače pa nikoli ne veš, kam te pripelje nova ljubezen. Mogoče direkt na klopco pred sodišče (preverjeno dovolj velika :P)

Khm... a to spada že v temo lokacije za seks v javnosti?
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Tamala` napisal/-a:
bejbika napisal/-a:drugače pa nikoli ne veš, kam te pripelje nova ljubezen. Mogoče direkt na klopco pred sodišče (preverjeno dovolj velika :P)

Khm... a to spada že v temo lokacije za seks v javnosti?

ne, zakaj? A si že seksala tam?
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica

Ne, sam vprašam, glede na to da si rekla da je dovolj velika. Najbrž klasika plac za izkazovanje ljubezni.

Hm, morm vprašat koga kako jst izkazujem ljubezen v javnosti...
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

bejbika napisal/-a:ah ja ... jaz sem tudi pri 15ih naskakovala moške po raznih klopcah v parkih, pa se mi je to takrat zdelo luštno, pa sem "ponovila" vajo tudi pri 19ih pa mi je bilo še vedno luštno ...
pa sem ponovno se spustila v to noro lupčkanje pri svojih 25ih in se mi je še zmeraj zdelo neverjetno luštno ...
ko se ti lupčkaš v javnosti, ko ti je do tega, se itak požvižgaš na cel svet. Ko sem se jaz zadnjič, recimo temu, lupčkala v javnosti, mi je bilo popolnoma vseeno, kaj si ljudje mislijo, ker sem takrat videla samo njega.
Po drugi strani, ko si pa ti "gledalec", te pa to blazno moti ...
ampak mene vedno manj stvari moti ...
če komu paše, da me drži za zadnjico, pa naj me ... če lahko ženske kažejo vimena vsem, lahko tudi mene moj partner veselo ščipa v ritko ;)

Podpis :D
Ma kaj jst vem... Mene je tudi včasih motilo, dokler nisem spoznala, kako je, ko si z nekom in cel svet okoli tebe izgine. No, še zmeraj se ne 'naskakujem', za rito ga pa le uščipnem :oops: Učaish je pač tako, da ne morem počakat do doma, da mu dam enega dooolgega ljupčka :)
Ne vem zakaj, ampak se mi zdi bolj neokusno, da se 'naskakuješ' v kafiču kot pa na prostem :?:
Odgovori