Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

A se vam je že nardilo, to da vaša taščica pride v sobo in sinkota vpraša, če bo kj jedu (govori v ednini) vi ste bli pa zram, ona pa kot da vas ni?

Al pa da neki govori k sva bla oba skup, pa gleda le njega, govori pa vam? In pol č kj upraša, sm js lpo tiho...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Uf.. Moja "tašča" prej mene vpraša če bom kej jedla oz. reču svojmu sinu, če sva kej jedla, če bova kej oz. da naj mi kej naštima. :) Nasploh sta oba zelo prijazna, nobenih neprimernih izjau še nisem slišala,.. Zgleda da imam veliko srečo. :D
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

lolika11 napisal/-a:A se vam je že nardilo, to da vaša taščica pride v sobo in sinkota vpraša, če bo kj jedu (govori v ednini) vi ste bli pa zram, ona pa kot da vas ni?

Al pa da neki govori k sva bla oba skup, pa gleda le njega, govori pa vam? In pol č kj upraša, sm js lpo tiho...

:ja: Točno to se je dogajalo pri meni, ko s fantom še nisva bila na svojem. Njegova mat me je gladko ignorirala... vedno je sam njega spraševala ''A boš kej jedu, a boš kavo'' itd. Mene pa - kot da me ni. In ker se je to konstantno ponavljalo sem pač fantu rekla, da me ta ignoranca moti in da naj on to uredi. Potem je parkrat prišlo do tega, da je spet sam njega vprašala npr. zadnja taka stvar, ki se jo spomnim, ko se je ponudila za prevoz do letališča, ko sva šla na dopust in je sam njemu rekla ''A te jst zapeljem?'' pa ji je moj odgovoril ''A Anja naj gre pa peš?'' Pa mu je odgovorila nazaj v smislu ''ah, pa sej veš, kako mislim''. Krneki, v glavnem. Zdej sva itak na svojem in je skor nič ne vidim, tako da mi dol visi za to, kako se do mene obnaša.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

frigga napisal/-a:
lolika11 napisal/-a:A se vam je že nardilo, to da vaša taščica pride v sobo in sinkota vpraša, če bo kj jedu (govori v ednini) vi ste bli pa zram, ona pa kot da vas ni?

:ja: Točno to se je dogajalo pri meni, ko s fantom še nisva bila na svojem. Njegova mat me je gladko ignorirala... vedno je sam njega spraševala ''A boš kej jedu, a boš kavo'' itd. Mene pa - kot da me ni. In ker se je to konstantno ponavljalo sem pač fantu rekla, da me ta ignoranca moti in da naj on to uredi. Potem je parkrat prišlo do tega, da je spet sam njega vprašala npr. zadnja taka stvar, ki se jo spomnim, ko se je ponudila za prevoz do letališča, ko sva šla na dopust in je sam njemu rekla ''A te jst zapeljem?'' pa ji je moj odgovoril ''A Anja naj gre pa peš?'' Pa mu je odgovorila nazaj v smislu ''ah, pa sej veš, kako mislim''. Krneki, v glavnem. Zdej sva itak na svojem in je skor nič ne vidim, tako da mi dol visi za to, kako se do mene obnaša.

Pri men je isto, da pol reče kao, da to za oba misli, oz namigne. Pa rečmo za kosilo me nikoli ne vpraša, če bom pri njih jedla... pol pa reče, da ji je to samoumevno. Tko da, gdaj že pripravi za mene in pol lohk samo ostanem na kosilu.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz sem njegove spoznala bolj v naglici, in sem z njima bla šele dvakrat.

Njegov oče se mi zdi zelo tih, če prov moj pravi da je zelo zgovoren.. Sama pa tud ne upam začet neke hude debate glede na to da sem ga 2krat vidla. Je pa dost prijazen načeloma..
Od njegovega očeta punca skos nekej klepeta (skor preveč :P ) in me skos sprašuje o vsemogočih stvareh. In se počutim kot pod mikroskopom kadar sem z njo... Pa zdi se mi da me skos "ocenjuje" in opazuje.. Upm da je to sam v moji glavi.

Je pa res, da je ful odvisno kakšen odnos je imel človek do svojih staršev prej.. Moj je že dolgo časa skoraj na "svojem" in je hodil domov sam še 1-2krat na mesec.
Jaz drugače ogromno časa preživim s starši , zato pričakujem da se bo tudi on poizkušal ujet z njimi itd...

Če bi se njegovi do mene obnašali nesramno bi mu to omenila da bi se on zmenu z njimi... :D

lolika11; tebi pa svetujem da imej z njimi stikak kakor je najnujnejše.. Pa poizkušaj bit prijazna... Vrjamem da je težko, ampak oni se pomojm ne bodo spremenil.. Velik sreče in živcev ti želim :P
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

mene pa moja na začetku najbrž ni marala- ne vem točn =) enkrat je baje neki grdga o men rekla...oziroma me označla z eno grdo besedo (po moje je rekla d sm prasica al pa kj tazga...) ampak je moj baje znoru nanjo d naj tko ne govori o men.
zadnje čase pa ni problema, prjazna je do mene, za rojstni dan mi je spekla najboljšo torto...ker moj ni mogu zart bolezni kupt darila je šla ona...vedno se pogovarja z mano...pelala me je clo na vlak kar je pou ure stran z avtom od njih....zmer vpraša kaj sva jedla če sva kej...pa govori mi d nej mu mal težim d ne bo vsega keša zapravu pa preveč žural...ne vem, tak kolegialen odnos ma...kaj je blo pa tisto na začetku pa niti prbližn ne vem...mogoče jo je zaneslo? pa ne d bi se slepila ampak glede na to d je zdej ful prjazna ne vem kaj je blo takrat :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

_vampirk'ca napisal/-a: za rojstni dan mi je spekla najboljšo torto..

Plunla ti je not :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: medvode

Neprebrana objava Napisal/-a sm00tka »

midva sva pa z mojim skupej komej pou leta, pa so mi njegovi starši že v kopalnici zabil un kavlčk za brisačo. men se je zdel to tko sweet... drugač so pa nasploh ful prjazni...še posebej mami... zgleda mam res srečo, ker nism slišala še čiz nobene pikre :P :D
...Don't you see your dreams are right in the palm of your hand...
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Jaz sem po prejsnjih dveh zmajih naravnost navdusena nad sedanjo tasco. Tak cisto cloveski odnos ima. Ze od samega zacetka. Zadnje case nam posilja domov gore zelenjave in me sprasuje, ce se kaj rabimo. Rojstni dan sem imela, ko sva bla skup 4 mesece, in mi je kupila darilo. Sicer skromno, ampak tocno tisto, za kar sva nekaj dni prej z mojim v njeni prisotnosti ugotavljala, kje se da dobit, in iskala po celem mestu.

Koncno vidim, kako je imet normalno tasco. Seveda glede na dosedanje izkusnje ne izkljucujem moznosti, da ne bo vecno tako, ampak zaenkrat kaze super.
Uporabniški avatar
princes semika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princes semika »

hmm...

še jaz bom dodala izkušnje s svojo taščo,tastom...
Načeloma je vredu ženska, ki ima svojega sina zelo rada, saj je edinec in ga razvaja,... na vse mogoče načine...

Spominjam se, ko je nekoč prišel domov iz 4 dnevnega poslovnega potovanja in ga je ona cela vesela objemala in kričala danči bananči :roll: (star je 27) jst sem se sam začela smejat, njemu pa je bilo grozno nerodno in je rekel, da sploh ne vem kaj jo včasih prime....mamice pač...

je ženska z načeli, ki pa misli, da vse naredi prav in najbolš...in, ko mi začne razlagat kako ona počne nekatere stvari, sem jaz tiho in jo poslušam, naredim pa seveda po svoje :razz: tako je bila debata o lkanju srajce z kratkimi rokavi, ki jihjaz seveda zlikam na rob in mi je razlagala kako neelegantno to deluje, sinu pa je v neki debati omenila, da ji to deluje čisto kmetavzarsko... :eek: saj ne mara roba na srajci z kratkimi rokavi in ji je sevda moj dragi povedal, da jaz počnem stvari (npr.likam) na svoj način, ona pa na svoj in če bo njega kaj motlo mi bo že sam povedal in zato ne potrebuje nje, ona pa naj se ne vtika in naj me ne uči, kako se opravla gospodinjska dela...

pa tudi mene je potolažil, da se zaveda, da veliko stvari ne bom naredila kot njegova mami, veliko jih bom naredila bolje al pa slašbe, ampak to sploh nema veze, ker me ljubi in želi biti z menoj, ne z kopijo svoje mame...

jupi 1 proti 0 zame :biggthumpup: haha....

glede tasta pa nimam kaj rečt le, da je dost pod ženino kontrolo in vse kar rečem ji on še toplo prenese....npr. enkrat sva se pogovarjala, kako so moji starši sprejel mojega dragega in sem povedala, da so čist navdušeni nad njim in ga imajo zelo radi, on je to povedal njej in ona se je kr neki smejala :flehan: wtf???

ajme, kere izjave imajo nekatere....da te kr s...prtisne...
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a nastasja »

No tudi moja tašča ma zmes ene kar precej bolane.Na začetku se je sicer delala ful zlata in dobra, samo je zdaj pokazala svoj pravi obraz.

No in nekaj njenih izjav:
*mojemu je pred mano rekla, če je že kaj premišljeval o tem, da bi poiskal eno punco, ki bi bla bližje doma (midva sva nekje 50 km narazen), ker pol ne bi trebalo tolko denarja za bencin dat

*pol je bla še situcija, ko sem se ponudla, da bom jaz za vse kosilo skuhala, pa je rekla da ni treba, da bo pač ona. pa sem ji rekla da za naju ni treba, da si bova midva nekaj sama naredla. in pol res greva v trgovino, si kupiva sestavine in grem jaz kuhat. ko je bilo skuhano nisva šla takoj jest, sva počakala da se še malo ohladi in sva šla tečas v dnevno gledat tv. in prideva v kuhinjo in hočeva pojest, pa hrane več nikjer. sta mama in njegov brat pojedla to kar sem jaz skuhala za naju. in sem se pač začela dret, kaj se grejo, kaj pa naj midva jeva. pa mi je rekla ja naš Pero je bil lačen, pa je še pač to pojedel, sicer pa sploh nimaš kaj za govorit, ker sem jaz dala denar za hrano(pa ni res).

*ko sem jaz tam pri njih ji dosti pomagam, pomijem posodo, skuham kdaj kaj, dam prat perilo, ga obesim... in to se mi zdi dosti glede na to da tam sploh ne živim. pol pa pride enkrat njena sestra na obisk, in me pokliče v kuhinjo. pridem tja in me začne njena sestra nadirat, kaj se jaz grem, da tu pri njih slonim, delam pa nič ne, se nisem na dopustu in take bedne fore.

*najbolj od vsega pa me jezi to, da njegova mlajša sestra in brat ne rabita delati čisto nič, sta tak kot da bi bla v hotelu,...
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

nastasja napisal/-a:No tudi moja tašča ma zmes ene kar precej bolane.Na začetku se je sicer delala ful zlata in dobra, samo je zdaj pokazala svoj pravi obraz.

No in nekaj njenih izjav:
*mojemu je pred mano rekla, če je že kaj premišljeval o tem, da bi poiskal eno punco, ki bi bla bližje doma (midva sva nekje 50 km narazen), ker pol ne bi trebalo tolko denarja za bencin dat

*pol je bla še situcija, ko sem se ponudla, da bom jaz za vse kosilo skuhala, pa je rekla da ni treba, da bo pač ona. pa sem ji rekla da za naju ni treba, da si bova midva nekaj sama naredla. in pol res greva v trgovino, si kupiva sestavine in grem jaz kuhat. ko je bilo skuhano nisva šla takoj jest, sva počakala da se še malo ohladi in sva šla tečas v dnevno gledat tv. in prideva v kuhinjo in hočeva pojest, pa hrane več nikjer. sta mama in njegov brat pojedla to kar sem jaz skuhala za naju. in sem se pač začela dret, kaj se grejo, kaj pa naj midva jeva. pa mi je rekla ja naš Pero je bil lačen, pa je še pač to pojedel, sicer pa sploh nimaš kaj za govorit, ker sem jaz dala denar za hrano(pa ni res).

*ko sem jaz tam pri njih ji dosti pomagam, pomijem posodo, skuham kdaj kaj, dam prat perilo, ga obesim... in to se mi zdi dosti glede na to da tam sploh ne živim. pol pa pride enkrat njena sestra na obisk, in me pokliče v kuhinjo. pridem tja in me začne njena sestra nadirat, kaj se jaz grem, da tu pri njih slonim, delam pa nič ne, se nisem na dopustu in take bedne fore.

*najbolj od vsega pa me jezi to, da njegova mlajša sestra in brat ne rabita delati čisto nič, sta tak kot da bi bla v hotelu,...

ok, WTF :?: :!: :?: :!:

kaj še delaš tam?? kera bolana familija

jaz s fantovo mamo nimam nekega globokega odnosa, use kar delam pri njih je da pomijem najino posodo, ker on vedno skuha, pa pospravim mu malo, sej veste kašni so fantje, al bo kdo drug pospravil al bo pa razmetano. tok da ni treba njegovi mami pospravljat še pri njem. nisem pa nikoli doživela kaj takega od nobenega v njihovi familiji, kar ve pišete. sploh ne morem verjet da se to sploh dogaja. zase vem če bi se kaj tekega dogajalo, že nebi hodila k fantu domov.
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a nastasja »

punkie_ napisal/-a:
ok, WTF :?: :!: :?: :!:

kaj še delaš tam?? kera bolana familija

se avgusta sem bla nazadnje pri njih. sem mojemu rekla, da tega več ne mislim poslušat.

pa še ena fora moje tašče:

mamo doma sadovnjak, pa mi je mama dala sadje za njih ko sem šla tja. in pač pridem tja ji dam košarico, pa me je nekaj čudno gledala rekla ni nič. in pol sva z mojim odišla malo naokol, in ko sva prišla domov sadja več ni blo nikjer. jo je on vprašal, kje je sadje, da bi on jedel, pa je kar pribila, da je že ona to vse razdelila sosedom in nekim kolegicam.
mislim halo, hvaležnost pa taka :evil:
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

princes semika napisal/-a:Spominjam se, ko je nekoč prišel domov iz 4 dnevnega poslovnega potovanja in ga je ona cela vesela objemala in kričala danči bananči :roll: (star je 27)

Mojemu bivšemu je njegova mama pri njegovih takrat 27 letih kupila KINDER JAJČKO! :rofl:
OMG, res!!!
Drugače pa ni bila slaba ženska, on je bil pa itak edinček. :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Meni se pa to, da dobiš čokolado, pri nobeni starosti ne zdi slabo :)
Odgovori