Eh ti tipi, eni znajo

In model je šel domov, ker je bil izgnan iz države ker me je udaru (to sm kasnej zvedla), vsakemu svoje a ne

Dadyka15 napisal/-a:ja..vrjem d je velik laži pustit nekoga po msnju al pa po smsih ker mu ni treba gledat u oči...![]()
sicer jz tega ne delam in ne mislm k se mi zdi preveč neosebno..
sicer pa ima vsak svoje mišlenje kako prekint zvezo..in je to čist stvar posameznika

)... Potem sem jaz rekl da men tut ni več vredi, pa sem prekinla telefon, in v naslednjih 10 mn zabluzila z enim kolegom..

Da ni nekdo sposoben nazaj odpisat KARKOLI, četudi bi napisal, da mu ni več do mene... Jaz sem mu tisti mesič poslala zato, da bi se on mogoče potem kaj bolj potrudil, ker sem se jaz do takrat bolj kot on, tip pa je enostavno "zbrisal" vse kar sva sploh imela. Ni mi jasno, zakaj me je potem doma že tako hitro predstavil staršem in vse to, če ni sposoben za resno zvezo. In jaz trapa sem mislila, da je fant pri svojih 23ih resen (kakor se je tudi sam označil).

študentka20 napisal/-a:ja pri meni je blo po treh letih zveze tako: po smsu: veš ugotovil sem da ne čutim več tega kar sem na začetku!no mislim, da rabim nek čas da ugotovim al te ljubim al ne!tak sem za eno pavzo, da ugotovima če je res to to!