eni mate še kr kul konce, če tko pogledam.
Mene je moj pustu u sred Franci na balanci-ja, brez denarje, brez prebite pare, brez nikogar zraven, naklano ko mamba.
No, dal mi je konc, se pobral, ampak tud prišel nazaj ko je ugotovu da me pa res ne mor kr tko pustit.ampak lih v momentu se je prpelala mami, k sm jo poklicala in se sploh nism pogovarjala z njim.
ampak, ok, se je opraviču, blo je res useksp mal ludo takrat.
Pr enem bivšem je blo pa tko, da ni bil slovenc (makedonc) in sva se zvečer oba naklana neki skregala ful, jst sm mu zabila eno tapravo da ga je na taprav mest udarla, nakar me je tip užgal.In sreča je bla ta, da so nasprot vrta gostilne, kjer sva se kregala stal murjaki in vse skupaj seveda jasno vidl.Pršli so do naju, jst sm mogla dat izjavo, sem ga seveda prijavla in potem sem šla žurat dalje, on pa z njimi.
nakar se dva dni ne slišva, tret dan me kliče će mam kej časa, greva na kavo, se pomeniva, kao spet neki zamutiva ampak uradno naj nebi bla več skupaj.Četrti dan ga kličm, se mi ne oglasi, peti dan pa se oglasi tajnica; pretplatnikut nije dostopen po momentof (makednosko)

In model je šel domov, ker je bil izgnan iz države ker me je udaru (to sm kasnej zvedla), vsakemu svoje a ne
Potem en konc je biu zlo zlo žalostn.Namreč, sej niti nisva hodila, ampak se je pisala trodnevna ornk romanca za božič in tiste dni.In je biu tip hrvat in je mogu domov...Ma jst sm jokala ko dež
ostalo pa ni vredno omembe.