Operacija skiljenja.
To sem tudi povedal (zelo prijazni) anesteziologinji, ko so me pripeljali v predprostor operacijske dvorane. Povedala mi je, da naj me nič ne skrbi, da bodo poskrbeli, da bo vse potekalo, kot mora, nakar mi je dala pomirjevalo in sekundo za tem je bilo vse v najlepšem redu, fantastičen občutek. lol Ko sem takoj za tem prišel v operacijsko, mi je na obraz namestila masko, mi rekla, da bova malce zaspala, spomnim se, da sem še dvakrat vdihnil in potem ... tema ... dokler nisem zaslišal sestre, ki me kliče po imenu. Odprl sem oči in si oddahnil, da sem še vedno tukaj, živ in zdrav. biggrin
funny baby napisal/-a:Sem pa opazila tule na forumu, da barbie_girl_85 dela v anesteziji pa me zanima, ce bi lahko napisala malo kako poteka anestezija, kako je pred in po...Sicer operacija skiljenja verjetno ni neka dolga in huda zadeva... ampak anestezija je le anestezija.
. Dajemo Dormicum, po katerem si malo zaspan in mal te mede. Navadno ga dobiš zvečer (da lažje spiš in ne razmišljaš o OP) in zjutraj, pol ure pred predvideno operacijo. Lahko tudi samo pred Op.nakar mi je dala pomirjevalo in sekundo za tem je bilo vse v najlepšem redu, fantastičen občutek.