Opremljanje stanovanja

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.
Odgovori
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

kar nekaj zakonskih postelj je 200x200 cm. mogoče bi res bolj v poštev prišlo 180 recimo. ampak za širino se že še dobi prevleke, problem je bolj v dolžini, ker sedaj se redko dela še 190, zato priporočam 200 (imaš več izbire pri jogijih in potem pri kupovanju rjuh).
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Malo berem tole temo.
Moji komentarji:
Pralni in sušilnio stroj je bolje, da sta ločena. Če se ti pokvari eden, dela vsaj drugi. Drugače pa mi je še vedno najbolj všeč naravno sušenje, ki je oblačilo bolj prijazno.
V stanovanju nikoli ne bi imela po tleh ploščic drugje kot v kopalnici. Pri fantu jih imajo v kuhinji. Mi je nekoč padla na posoda in sem jim uničila ploščico :oops: . Najlepša in najboljša za tla v kuhinji mi je pluta, ki pa mora biti kvalitetna in se potem ne uniči čisto nič. Za ostale prostore mi je najboljši laminat.
Zakonske postelje so običajno velike 200x180, ali 200x...
Pobarvane stene niso praktične, ker jemljejo svetlobo. Elektrika pa se draži.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

hvala za odg. glede zakonske postle :bussi:

s čim čistite laminat??
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

lakeesha napisal/-a:s čim čistite laminat??

Jaz ga brišem samo z vodo in čistilom za lesene površine.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

pa ne sme bit preveč mokro ne?
kaj pa za lesk laminata, obstaja kej?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

lakeesha napisal/-a:kaj pa za lesk laminata, obstaja kej?

Ne vem, ga ne mažem, ker mi je to brez veze.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Pa če uporabljaš kej za lesk, laminat ful bl drsi...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

mi ne dajemo nč na laminat lih zarad tega, ker začne ful drset,poleg tega se pa laminat zna prej dvignt če pride v stik z mokroto, kot parket, ker ni lakiran tud med špranjami.
pa na laminatu morš ful pazt, no odvsin kakšnga maš, ko s čim mažeš, da ni use lisast.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Lejla86 napisal/-a:Pa če uporabljaš kej za lesk, laminat ful bl drsi...

Pri nas smo imeli hišnega zajčka in že nasplošno ni mogel letati po parketu in ploščicah, brez da bi bile namazane, ker mu je tako drselo. Smo mu prav tepih nabavili :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

č..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:45, skupaj popravljeno 1 krat.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

~NIA~ napisal/-a:jst mam postlo 180x200 pa komot dobim rjuhe, prevleke..

kar se tiče ploščic - če maš talno gretje pridejo celo lepo do izraza. pri fantu v novi hiši jih majo po celi hiši, s tem da so po sobah v videzu parketa. in je lepo..
pluto smo mi imeli doma po kuhinji pred laminatom. je praktična, topla ampak totalno grda. fuj.

Saj tale velikost postelje je najbolj standardna za zakonsko posteljo.

Ploščic jaz ne maram, razen v kopalnici in na balkonu. Pluta mi je pa všeč. Danes se dobijo čudoviti vzorci plute. :)
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

jagoda-malina napisal/-a:Pri nas smo imeli hišnega zajčka in že nasplošno ni mogel letati po parketu in ploščicah, brez da bi bile namazane, ker mu je tako drselo.

Ma če maš domače živali (dobr ni lih tok hudo, če je tko mejhna kot zajček), je laminat tud ful hitrej spraskan kot parket pa še tko se pr men v sobi zarad prinašalke vse pozna, čeprav je bil parket trikrat lakiran lih zarad tega, da bi bil trši...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mi mamo po ceumu hodniku in kuhni zelene "ploščice" in je noro dobr. Deluje toplo in tut dejansko je, kr mamo talno ogrevanje. Po sobah je parket u barvi češnje, kadar je sveže zglancan se ful lepo svet, domačim živalam pa ni lih najbl naklonjen (sploh psa je že konkretno odnesl po ovinkih, kar ni dorodošlo za njegove kouke :? ). Niso pa živali tiste, k bi ga kakorkol spraskale, ampak razni obiski in njihove petke, drsanje stolou in podobni grozljivi zvoki (in njih sledi).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

sem slišala, da talno ogrevanje ni dobro za krčne žile. teta dostikrat jamra, da jo zaradi tega ogrevanja bolijo noge. zato se bom tudi jaz odločila za ploščice le v veži in kopalnici/WC-ju.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

rammsteingirl napisal/-a:sem slišala, da talno ogrevanje ni dobro za krčne žile. teta dostikrat jamra, da jo zaradi tega ogrevanja bolijo noge. zato se bom tudi jaz odločila za ploščice le v veži in kopalnici/WC-ju.

Tudi jaz sem to že večkrat slišala.
Odgovori