Opremljanje stanovanja
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Malo berem tole temo.
Moji komentarji:
Pralni in sušilnio stroj je bolje, da sta ločena. Če se ti pokvari eden, dela vsaj drugi. Drugače pa mi je še vedno najbolj všeč naravno sušenje, ki je oblačilo bolj prijazno.
V stanovanju nikoli ne bi imela po tleh ploščic drugje kot v kopalnici. Pri fantu jih imajo v kuhinji. Mi je nekoč padla na posoda in sem jim uničila ploščico
. Najlepša in najboljša za tla v kuhinji mi je pluta, ki pa mora biti kvalitetna in se potem ne uniči čisto nič. Za ostale prostore mi je najboljši laminat.
Zakonske postelje so običajno velike 200x180, ali 200x...
Pobarvane stene niso praktične, ker jemljejo svetlobo. Elektrika pa se draži.
Moji komentarji:
Pralni in sušilnio stroj je bolje, da sta ločena. Če se ti pokvari eden, dela vsaj drugi. Drugače pa mi je še vedno najbolj všeč naravno sušenje, ki je oblačilo bolj prijazno.
V stanovanju nikoli ne bi imela po tleh ploščic drugje kot v kopalnici. Pri fantu jih imajo v kuhinji. Mi je nekoč padla na posoda in sem jim uničila ploščico

Zakonske postelje so običajno velike 200x180, ali 200x...
Pobarvane stene niso praktične, ker jemljejo svetlobo. Elektrika pa se draži.
hvala za odg. glede zakonske postle :bussi:
s čim čistite laminat??
s čim čistite laminat??
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
pa ne sme bit preveč mokro ne?
kaj pa za lesk laminata, obstaja kej?
kaj pa za lesk laminata, obstaja kej?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
- Debatorica
-
- Debatorica
~NIA~ napisal/-a:jst mam postlo 180x200 pa komot dobim rjuhe, prevleke..
kar se tiče ploščic - če maš talno gretje pridejo celo lepo do izraza. pri fantu v novi hiši jih majo po celi hiši, s tem da so po sobah v videzu parketa. in je lepo..
pluto smo mi imeli doma po kuhinji pred laminatom. je praktična, topla ampak totalno grda. fuj.
Saj tale velikost postelje je najbolj standardna za zakonsko posteljo.
Ploščic jaz ne maram, razen v kopalnici in na balkonu. Pluta mi je pa všeč. Danes se dobijo čudoviti vzorci plute.

jagoda-malina napisal/-a:Pri nas smo imeli hišnega zajčka in že nasplošno ni mogel letati po parketu in ploščicah, brez da bi bile namazane, ker mu je tako drselo.
Ma če maš domače živali (dobr ni lih tok hudo, če je tko mejhna kot zajček), je laminat tud ful hitrej spraskan kot parket pa še tko se pr men v sobi zarad prinašalke vse pozna, čeprav je bil parket trikrat lakiran lih zarad tega, da bi bil trši...
Mi mamo po ceumu hodniku in kuhni zelene "ploščice" in je noro dobr. Deluje toplo in tut dejansko je, kr mamo talno ogrevanje. Po sobah je parket u barvi češnje, kadar je sveže zglancan se ful lepo svet, domačim živalam pa ni lih najbl naklonjen (sploh psa je že konkretno odnesl po ovinkih, kar ni dorodošlo za njegove kouke
). Niso pa živali tiste, k bi ga kakorkol spraskale, ampak razni obiski in njihove petke, drsanje stolou in podobni grozljivi zvoki (in njih sledi).

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Debatorica