Bulma napisal/-a:In prvič The Happening 2008 - http://www.imdb.com/title/tt0949731/, kar zadovoljiv film. Niti enkrat med gledanjem mi ni postalo dolgčas
Pravkar pogledala ta film. Ja kaj naj rečem.. Film je za drek in nikakvi. Ne priporočam ogleda. 2/10
Bulma napisal/-a:In prvič The Happening 2008 - http://www.imdb.com/title/tt0949731/, kar zadovoljiv film. Niti enkrat med gledanjem mi ni postalo dolgčas
Pravkar pogledala ta film. Ja kaj naj rečem.. Film je za drek in nikakvi. Ne priporočam ogleda. 2/10
Hehehe Meni je bil kar ok. Glavno, da se ni vleklo, drugače pa nič kaj ekstra. Samo tak slabe ocejne njemi pa še jes ne bi dala Ali san pa pač slaba kritičarka XD
no angel napisal/-a:Mamma mia - ful dobr film, predvsem po zaslugi pesmi Abbe in šova, pa tud ene par dobrih for, sm se res nasmejala. Zgodba je pa kr neki.
Ma meni je bil svetovn Menda sem si celi film pela s kolegico, pa ena tetka pred mano se je tak smejala, da sem se mogla se njej smejat in so mi ze solze od smeha tekla Če bo šansa grem še en x ! I musicals!
Awards: Won 2 Oscars. Another 17 wins & 22 nominations more
Joj, res prelep film . Samo priporočim lahko ogled. Faye Dunaway je tako lepa v tem filmu in Warren Beatty res šarmanten. Film je posnet po resničnih dogodkih o Bonnie in Clyde. Že nasploh me je fascinirala njuna zgodba in me ganila, zato sem pogledala tudi film, ki pa je za 60. leta res super. Zgodba je lepo nakazana in pove zelo veliko.
Priporočam vsem, ki radi gledate starejše filme
Ocena: 10/10
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
The Ruins (2008) - vredu film. Nič ekstra. Sem pričakovala sicer malo boljšega, ali ok. Konec mi je všeč ( z belo) - ker noben ne preživi...pa vmes so eni prizori čist adijo-uf.
Foxy-lady napisal/-a:Wall-E - Zakon animirani film. 10/10
Se strinjam, zlo kul.
Drgač pa sem pred kratkim pogledala In Bruges, super film. Mislim da še igra na Viču.
V Kinodvoru pa bo ta teden začel igrat The Bank Job, ki ga tudi priporočam.
Hah - pa sem jaz tudi pogledala Mamma Mio in mora povedati, da se mi je film full dopadel. Sicer pa sama sebe presenečam, da sem ga sploh gledala. Resnica je pač, da mi je Abba že od nekdaj všeč, tako da mi je film bil tudi. Itak najbolj zaradi glasbe..skratka-ni mi žal teh 108 minut življenja, da sem si ga ogledala.
Bom kr tlele uprašala: kaj je sploh ušečnega te tedn u kinu?? Sm mal gledala na koloseju in ni niti enga pametnega filma! Whaaat?! Sva hotla it z mojim jutr u kino po stotih letih, pa vidm da sploh nč pametnega ni...Eni ful hvalte tole Mamamia, ampak jst sm skeptična že ob misli da je mjuzikl...
Je še kej tazga za videt...? Animirani filmi odpadejo