Razmerje s poročenim moškim

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

trapa napisal/-a:
lancy napisal/-a:sej, da ne bomo posploševali in metali vse poročene v isti koš... samo jst se ne čudim, zakaj se to dogaja... meni je zadnjič en reku, ko sm ga vprašala zakaj to dela ženi; da pr njemu je vedno ena in ista paštica. ja, če se žena ne potrudi vsaj vsake tolko časa, pol kaj češ pričakovat da bo mož delal. :roll:

Torej je žena kriva. Seveda. Bogi mož, še dobro, da ima na razpolago ljubice.

Ma boženedaj, da bi svoji ženi povedal kaj ga tare. :D

Ne vem, kako je v tem konkretnem primeru, ampak sama sem mnenja, da je varanje pogosto posledica problemov v zvezi. Za te sta pa običajno kriva oba partnerja.
Ne trdim, da je ženska "kriva", da jo mož vara, ampak še vedno pa mislim, da stvari niso tako enostavne in tako črno-bele, kot so predstavljene tu na forumu.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

^^to je res, ampak če ima mož doma probleme naj jih najprej proba z ženo rešit, ne pa da gre takoj varat ker je svoje žene naveličan.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Brez imen... ampak na tem forumu je precej zgodb, pri katerih bi bil, v primeru, da bi bile punce prevarane, tip proglašen za svetovnega prasca. Če pa poznaš ozadje, pa vidiš, da zveza že dolgo ne štima in da krivda ni samo na eni strani.
Varanje ni edina pizd****a, ki jo lahko partnerju narediš. Čustvena hladnost, ignoranca, teroriziranje, ljubosumje, posesivnost,...

Mi ne vemo, kaj se v konkretni situaciji med dvema dogaja, ampak v primeru, da se takšno stanje vleče že dlje časa, pa ne moreš rečt, da je zvezo uničil tip, ko ni znal tiča v hlačah obdržat. Ker sta že prej zajebala oba, ali pa samo en od njiju. Ampak varanje je še vedno posledica, ne pa vzrok propadlega razmerja.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

to čist razumem in se strinjam da če so v zvezo problemi, sta ponavadi kriva oba. ampak kaj pa tip s tem reši da gre varat, pa ne razumem. če hoče zvezo razdret nej ji da konc in si poišče drugo. če hočeta ostat skupaj, se bosta pa morala oba potrudit.

če je ženska bolestno ljubosumna, posesivna...če ima tip jajca jo bo pustil, varanje punce ne bo spremenilo. in tud močno dvomim da punca rata tak psihopat po 10 letih "popolne" zveze, ampak je najbrž cel čas taka. če bi bili ljudje pošteni do sebe in svojih bližnjih ni nobene potrebe po varanju.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

leoncinha napisal/-a:Razmerje kot tako je lahko lepo s poročenim al pa prostim tipom. Prihodnost je tu tista, ki je pod vprašajem oz. je sploh ni.

Se strinjam z njo.
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PIKApolonica15 »

Ma dej men grejo na živce babe k se lepjo na poročene. :roll: Pa po možnosti z otroci... :?

Dedi so pa tut čudni... Ločjo se naj, potem pa fukarjo okrog.. :roll:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Al se pa poročeni lepjo na njih
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
rozca82
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rozca82 »

Vloga ljubica je zelo težavna. ženska se mora marsičemu odpovedati. Sicer pa žensak postane ljubica včasih nevede in se enostavno znajde v tej vlogi. Ki je definitivno težja od tiste biti žena.... Tako da občasno kr občudujem ženske, ki so zadovoljne biti ljubice, saj se moški vedno vstane in gre in to se dogaja vedno znova....

Mislim, da je kruto biti ljubica...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

rozca82 napisal/-a:Vloga ljubica je zelo težavna. ženska se mora marsičemu odpovedati. Sicer pa žensak postane ljubica včasih nevede in se enostavno znajde v tej vlogi. Ki je definitivno težja od tiste biti žena.... Tako da občasno kr občudujem ženske, ki so zadovoljne biti ljubice, saj se moški vedno vstane in gre in to se dogaja vedno znova....

se kr strinjam z napisanim. namreč bla sem že v obeh vlogah ... in ja, definitvno je blo težje bit "ljubica", ker itak najprej nisem vedla, potem pa ko mi je tipček povedal, da je zaseden, je šlo vse samo še navzdol. dejstvo, da ma nekje partnerko (in po možnosti še otroka), pa se vseen dobiva in seksa z drugimi, te ubije ... ko pa sem bila (pre)varana pa najprej itak nisem vedla (kar ne veš, ne boli), ko sem pa zvedla,sploh nisem bla razočarana al pa prizadeta. mogče me je samo zmotilo to, da sva s tem fantom poskušala dobro vzgojit fantiča, pa je bil očka kar precej slab zgled. "ja kje pa je ati?" ... kaj nj bi tamalmu rekla, da je z drugo punco?? "ati je pa na službenem potovanju" ... skor vsak vikend ... jaja. obobje je težko ... nobena od situacij ni dobra ... če je pa že treba izbirat, sem pa rajš "žena", katere "mož" ma ljubico, ker si v tem primeru vsaj finančno podprta (in papir ti daje vsaj malo zaščite)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

*frisko* napisal/-a:
rozca82 napisal/-a:Vloga ljubica je zelo težavna. ženska se mora marsičemu odpovedati. Sicer pa žensak postane ljubica včasih nevede in se enostavno znajde v tej vlogi. Ki je definitivno težja od tiste biti žena.... Tako da občasno kr občudujem ženske, ki so zadovoljne biti ljubice, saj se moški vedno vstane in gre in to se dogaja vedno znova....

se kr strinjam z napisanim. namreč bla sem že v obeh vlogah ... in ja, definitvno je blo težje bit "ljubica", ker itak najprej nisem vedla, potem pa ko mi je tipček povedal, da je zaseden, je šlo vse samo še navzdol. dejstvo, da ma nekje partnerko (in po možnosti še otroka), pa se vseen dobiva in seksa z drugimi, te ubije ... ko pa sem bila (pre)varana pa najprej itak nisem vedla (kar ne veš, ne boli), ko sem pa zvedla,sploh nisem bla razočarana al pa prizadeta. mogče me je samo zmotilo to, da sva s tem fantom poskušala dobro vzgojit fantiča, pa je bil očka kar precej slab zgled. "ja kje pa je ati?" ... kaj nj bi tamalmu rekla, da je z drugo punco?? "ati je pa na službenem potovanju" ... skor vsak vikend ... jaja. obobje je težko ... nobena od situacij ni dobra ... če je pa že treba izbirat, sem pa rajš "žena", katere "mož" ma ljubico, ker si v tem primeru vsaj finančno podprta (in papir ti daje vsaj malo zaščite)

Ojej, punca, ti pa se res niti malo ne ceniš, a?

Sicer pa ne, če je nekdo zaseden, naj tak tudi ostane, če pa njegova zveza ni ok, in želi nadaljevati s kom drugim, naj bo toliko človeka, da prvo zvezo prekine s čim manj žrtvami.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

zame potem ni to zakonski partner. če je poročen, se pravi je že najdel svojo ljubezen in tega da ima ljubice ne obravnavam kaj preveč lepo. že če ni poročen pa da ima drugo je hudo kaj šele če je poročen.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

V razmerju s poročenim moškim ......... nikoli in nikdar. Seks brez obveznosti že mogoče (sicer še nisem - vsaj da bi vedla ne), da pa bi se to prelevil v razmerje pa niti slučajno ne. Sej tako razmerje ti razen občasnega seksa ne nudi nič drugega ... ni ljubezni, ni skupnih zajtrkov, sprehodov, dopustov .... skratka življenja.

Vsekakor sem raje prva kot druga (ali kot je ponavadi tretja, peta, deseta).
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

barbika_444 napisal/-a:V razmerju s poročenim moškim ......... nikoli in nikdar.

Se strinjam :top: in ne samo s poročenim moškim - tudi s takim ki še ni poročen pa ima punco.

Seks brez obveznosti? No way. Za mene ne more obstajat seks brez ljubezni, ne znam si predstavljat, da bi bila z nekom, ki ni moj fant, ki mi nič ne pomeni :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Nov. 2008 0:18, skupaj popravljeno 1 krat.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

^^ kko sta lahko uradno par, če je on še vedno skupej s svojo ženo ? :eek:
Kaj pa (on) misli nrest z še nerojenim otrokom ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Odgovori