Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lili01 »

Meni je popolnoma vseeno,samo,da je fant vredu in ima v glavi vse poštimano. Zadnje čase se veliko družim z nekim fantom,katerega starša sta slovak in madžarka,ne opažam pretiranih odstopanj, v naši in njihovi kulturi. Ima kakšna izkušnje z njimi?
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

moj kolega je slovak, žal ga redko vidim, ker se je odselil nazaj k očetu. je pa največja faca, ful uredu tip in še srčkan :D kar se tiče nekih razlik v kulturi, blablabla...js jih ne vidm. nasprotno, midva sva si precej podobna, tut njegovi starši so prav simpatični, sploh mama :) tko da, nobenih skrbi...go with the flow!
Uporabniški avatar
arnela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a arnela »

Za moje pojme so tisti, ki dajo veliko na to kaj si po narodnosti pravi primitivci. Glede na ta v kakšnem svetu zivimo si sploh ne bi smeli privoščiti predsodkov. Jaz sem s takimi stvarmi ne ukvarjam...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Sj ne gre toliko za narodnost, ampak za obnašanje
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

Men ni problema kaj je po narodnosti.. Men ma vezo samo kolk se poštekava in kolk ma pameti v glavi..
Uporabniški avatar
black
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a black »

Meni je nekaj privlačnega na določenih osebah druge narodnosti, ki govorijo drug jezik, ipd. Razlike v jeziku, izobrazbi, kontrast z puncami po Ljubljani, tudi v načinu razmišljanja in vedenja. Kakorkoli, malce drugačna kultura ali način življenja je lahko zelo privlačna stvar, ko začneš vrtat malo globje ...

To je tako nekako kot dopust pri meni - nimam nobene želje hodit na dopust, nekam kjer ljudi razumem in oni razumejo mene. Mislim predvsem na balkan vključno s slovenijo, kjer so razlike v kulturi prej majhne, pa načeloma jezik dost razumljiv med državami, je že čudno če dans kdo ne zna hrvašk ...

Grem pa npr. v Nemčijo, pa je vse drugač, glasba ki jo poslušajo, jezik ki ga govorijo in to ali tvoj jezik razumejo ali ne. Zelo sem vesel, da dobro znam nemški jezik in imam s tem spoznat tud koga, ki je zelo kontrastna osebnost glede na to kar poznam tukaj, ker je največja razlika ravno v vzgoji in me fascinira kako so lahko razlike med ljudmi tako velike, kot da bi nekdo zrastel na drugem planetu.

Mogoče mal romantično gledam na stvar, ampak več razlike kot je, bolj me neka oseba fascinira, sploh če lahko s komunikacijo odkriješ te razlike, v odraščanju, v izkušnjah, v življenju drugje.
Uporabniški avatar
butterfly_87
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly_87 »

black napisal/-a:
Mogoče mal romantično gledam na stvar, ampak več razlike kot je, bolj me neka oseba fascinira, sploh če lahko s komunikacijo odkriješ te razlike, v odraščanju, v izkušnjah, v življenju drugje.

:gut: ooo ja, se strinjam! Mam tud jst kr en "fetiš" na to.
Odgovori