Kok se men zdi bedn k tkole razglašajo, da bojo pa ne vem, čez 2 let razpadl, in clo določjo kdaj, al pa sam še en CD pa en film posnamejo pa razpadejo Sam zato, da se te mule ustrašjo, pa čimveč CD-je kupujejo, pa čimveč na koncerte hodjo, ker pol jih pa ne bo več...mislm kera bedna marketinška poteza
jao, nemoreš za par let vnaprej kr napovedat da bo skupina razpadla če neki škripa v skupini in ne gre več naprej, pač takrat razpade ... ampak ne moreš tega tolko vnaprej napovedat
Baje jim nč ne škripa, ampak so vse to prerasli, ta stil glasbe itd.
Da ne bo ktera misla, da jih zagovarjam, js sam povem kar slišim oz. preberem Če bodo pa razpadl al pa ne pa mi je čist vseen.
s tem so si nrdili samo reklamo, da bo folk res kupovau njihov CD
samo da napoveš ne vem kolko elt naprej da bojo razpadli - kej tako bednega še ne!
in če so res prerasli (sej hvala bogu da so vso tisto vreščanje in neumne fore) vse to, zakaj bojo še 2 cd-ja izdali in film posneli? skregano z logiko
Jaz pa misilm, da bojo res razpadli. so to že prerasli, hočjo mal po svoje ... Problem je samo v tem, da imajo s pogodbo določeno, da morajo še en nov cd posnet (februarja), potem pa še poslovilni koncert in to je to. Vsaj tako sem jaz razumela to.
electra87 napisal/-a:Jaz pa misilm, da bojo res razpadli. so to že prerasli, hočjo mal po svoje ... Problem je samo v tem, da imajo s pogodbo določeno, da morajo še en nov cd posnet (februarja), potem pa še poslovilni koncert in to je to. Vsaj tako sem jaz razumela to.
samo še en koncert, poslovilni? in ta bo v sloveniji? glede na to da tukaj sprašujejo kje si oboževalci želijo koncert in je slovenija na 1. mestu? (že to mi je smešno, ko preberem brasil, mexico, espana, colombia in pol vmes kr slovenia .. me spominja na tiste igrice ki so ble zmirej v otroških revijah - poišči vsiljivca ker slo mi res ne paše med tiste države )
electra87 napisal/-a:Jaz pa misilm, da bojo res razpadli. so to že prerasli, hočjo mal po svoje ... Problem je samo v tem, da imajo s pogodbo določeno, da morajo še en nov cd posnet (februarja), potem pa še poslovilni koncert in to je to. Vsaj tako sem jaz razumela to.
samo še en koncert, poslovilni? in ta bo v sloveniji? glede na to da tukaj sprašujejo kje si oboževalci želijo koncert in je slovenija na 1. mestu? (že to mi je smešno, ko preberem brasil, mexico, espana, colombia in pol vmes kr slovenia .. me spominja na tiste igrice ki so ble zmirej v otroških revijah - poišči vsiljivca ker slo mi res ne paše med tiste države )
mene me ne čudi to, od akr sm gledla poročila (nvem al je blo to svet al 24ur) in je neka mala k ne vem če je mela 13 let izjavila da njej pomenijo rbd VSE druge so jokale in take neumnosti
Ja, eni res pretiravajo, pa ne sam slovenski oboževalci RBD, tud drugod se najdejo obsedenci z drugimi glasbeniki. Ah, saj jih bo minil Ko bodo razpadl bodo tak kmalu pozabljeni ...