RBD

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Kok se men zdi bedn k tkole razglašajo, da bojo pa ne vem, čez 2 let razpadl, in clo določjo kdaj, al pa sam še en CD pa en film posnamejo pa razpadejo :roll: Sam zato, da se te mule ustrašjo, pa čimveč CD-je kupujejo, pa čimveč na koncerte hodjo, ker pol jih pa ne bo več...mislm kera bedna marketinška poteza :roll: :flop:
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

^^ Za njih je pametna :P
Use your head and follow your heart.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jao, nemoreš za par let vnaprej kr napovedat da bo skupina razpadla :rofl: če neki škripa v skupini in ne gre več naprej, pač takrat razpade ... ampak ne moreš tega tolko vnaprej napovedat :roll:
Let's swim to the moon .....
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Baje jim nč ne škripa, ampak so vse to prerasli, ta stil glasbe itd.
Da ne bo ktera misla, da jih zagovarjam, js sam povem kar slišim oz. preberem :D Če bodo pa razpadl al pa ne pa mi je čist vseen.
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

s tem so si nrdili samo reklamo, da bo folk res kupovau njihov CD
samo da napoveš ne vem kolko elt naprej da bojo razpadli - kej tako bednega še ne!
in če so res prerasli (sej hvala bogu da so vso tisto vreščanje in neumne fore) vse to, zakaj bojo še 2 cd-ja izdali in film posneli? :roll: skregano z logiko
electra87
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a electra87 »

Jaz pa misilm, da bojo res razpadli. so to že prerasli, hočjo mal po svoje ... Problem je samo v tem, da imajo s pogodbo določeno, da morajo še en nov cd posnet (februarja), potem pa še poslovilni koncert in to je to. Vsaj tako sem jaz razumela to. :)
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

Take skupine so itak lutke v rokah managerjev in založbe. Plešejo tako, kot oni živžgajo.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

electra87 napisal/-a:Jaz pa misilm, da bojo res razpadli. so to že prerasli, hočjo mal po svoje ... Problem je samo v tem, da imajo s pogodbo določeno, da morajo še en nov cd posnet (februarja), potem pa še poslovilni koncert in to je to. Vsaj tako sem jaz razumela to. :)

samo še en koncert, poslovilni? in ta bo v sloveniji? :rofl: glede na to da tukaj sprašujejo kje si oboževalci želijo koncert in je slovenija na 1. mestu? :tot: (že to mi je smešno, ko preberem brasil, mexico, espana, colombia in pol vmes kr slovenia .. me spominja na tiste igrice ki so ble zmirej v otroških revijah - poišči vsiljivca :D ker slo mi res ne paše med tiste države ;) )
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

no, ja, bi se lahko reklo - dve evropski državi in tri njihove... torej sta vsiljivca dva... :? razen če gledaš glede na jezik.

sicer pa mi je vseeno. :D od njih mi je všeč samo "patrija". :rofl:
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Men je pa od njih najbolj všeč Poncho :D Res je hud :scherzkeks:
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

^^ ja z uno kratko čupco,
tisto k je meu na koncertu.. ni lih najbolše :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja, men je tud s kratko čupco boljši, sam mi je zdej tud dobr. Slinim se ko ga gledam :oops: :lach:
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

Libido. napisal/-a:
electra87 napisal/-a:Jaz pa misilm, da bojo res razpadli. so to že prerasli, hočjo mal po svoje ... Problem je samo v tem, da imajo s pogodbo določeno, da morajo še en nov cd posnet (februarja), potem pa še poslovilni koncert in to je to. Vsaj tako sem jaz razumela to. :)

samo še en koncert, poslovilni? in ta bo v sloveniji? :rofl: glede na to da tukaj sprašujejo kje si oboževalci želijo koncert in je slovenija na 1. mestu? :tot: (že to mi je smešno, ko preberem brasil, mexico, espana, colombia in pol vmes kr slovenia .. me spominja na tiste igrice ki so ble zmirej v otroških revijah - poišči vsiljivca :D ker slo mi res ne paše med tiste države ;) )

mene me ne čudi to, od akr sm gledla poročila (nvem al je blo to svet al 24ur) in je neka mala k ne vem če je mela 13 let izjavila da njej pomenijo rbd VSE :eek: druge so jokale in take neumnosti :roll:
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja, eni res pretiravajo, pa ne sam slovenski oboževalci RBD, tud drugod se najdejo obsedenci z drugimi glasbeniki. Ah, saj jih bo minil :D Ko bodo razpadl bodo tak kmalu pozabljeni ...
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Koper***

Neprebrana objava Napisal/-a bLack&white »

rebelde je samo ena skupinica, ki je čez noč zaslovela, ma bo tui tko končala. obnorela je svet momentalno. ne bo obdržala slave za dolgo.
Odgovori