Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
princes semika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princes semika »

menim, da je vse to ok, da se starši odločajo glede na dozorelost otroka in tak naprej, ampak zame so dekleta pri 16 še vedno otroci, ki odraščajo in niso še odrasle osebe...tako, da po mojem mnenju je včasih bolje počakati, da dozoriš kot oseba in se nato podaš v svet odraslih z vsemi pozitivnimi in negativnimi posledicami, ki jih to prinese s seboj...otrok naj bo otrok in naj ima svoje otroštvo, ker prehitro pride odraslost....

vsaka stvar ob svojem času...**nekaterih stvari ni dobro prehitevati**

:)
Uporabniški avatar
roxeanne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a roxeanne »

skinny napisal/-a:Ah dajte no.. Kje pa živite? Časi se spreminjajo. Dejansko že 13 letnice vedo več kot ste ene pri 16ih pred 10imi leti. ( Ne govorim da so 13 letnice zrele, ampak da je proces odraščanje vedno hitrejši ).

ah dej no...
sej vejo lahk več, sam zrele niso še za to!
jst zase lahk rečem, da sem se pri 16-ih počutla zrelo da joj, s tipom sva resno hodila in res sem se počutla da sem bog i batina (no, nekako tako, kot druge 16, 17 letnice ki pišejo tuki in že spijo pri fantih in so zaradi tega oh in sploh odrasle)
pri temu se mi zdi pa da so leta res pomembna... iz otoka (pri 14-ih) se ne moreš kar naenkrat s prvim resnim tipom spremenit v zrelo osebo pri 16-ih. mogoče takrat verjameš da si lih ti tisti ki to zmore, sam šele čez nekaj let vidi da ni tako.
no, meni takrat niso pustili da bi spala eden pri drugem in sem bla takrat razočarana, jezna na njih. nisem vedela kako ne vidijo in ne dojamej da sva mi2 čist resna.
zdej sm jim lahk sam hvaležna!
če zdej (pri 21) pogledam nazaj... pa sam :wall:
včasih je fanj poslušat starše, ker mogoče oni mal več vidijo (in vejo), kot pa ti!
in ja, vsako leto ti prinese mal več zrelosti in odgovornosti.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

se strinjam! vsako leto veze več ponovno ugotavljam, da zorim še vedno, čeprav sem stara že 21.
miiškaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miiškaa »

Jaz pa svojih nikoli nisem niti vprašala če lahko tip prespi pr men pa sva leto dni skupaj.spoštujem svoje starše in naš dom in se ne dolčkam ko so oni doma v sosednji sobi.
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ashley*** »

Odkar sva začela hodt (pri mojih 16ih) je spal pri meni, ponavadi čez vikende, ko smo šli žurat (jst sm iz lj, on pa iz okolice in je blo lažje če smo šli usi k meni). Ne moji, ne njegovi starši niso imeli s tem nobenih problemov, mami mi je zaupala, da ne bom počela kaj, za kar še nisem pripravljena - in res sva prvič spala skupaj šele po enem letu (je bil ful pridn, pa je brez komentarjev in pristiskov počaku) :) .
*srcica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *srcica* »

sprjel so ga lepo..tko da jih prou nc ne mot..ce pr men prespi =) se veseli soo :D
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

miiškaa napisal/-a:Jaz pa svojih nikoli nisem niti vprašala če lahko tip prespi pr men pa sva leto dni skupaj.spoštujem svoje starše in naš dom in se ne dolčkam ko so oni doma v sosednji sobi.

To se mi pa zdi ful lepo. :flehan:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

miiškaa napisal/-a:Jaz pa svojih nikoli nisem niti vprašala če lahko tip prespi pr men pa sva leto dni skupaj.spoštujem svoje starše in naš dom in se ne dolčkam ko so oni doma v sosednji sobi.

Ja no, ja, in kje se potem 'dolčkata'? Če je moja soba vse, kar trenutno imam, a naj to počnem pod mostom? Meni se to ne zdi nespoštljivo - a naj bom v celibatu vse dokler ne najdeva skupnega stanovanja?
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

MsN napisal/-a:

Ja no, ja, in kje se potem 'dolčkata'? Če je moja soba vse, kar trenutno imam, a naj to počnem pod mostom? Meni se to ne zdi nespoštljivo - a naj bom v celibatu vse dokler ne najdeva skupnega stanovanja?

In če se to dogaja pr njemu doma.. ? A njegovih pa ne spoštuješ/ta ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Lepo, da je na svetu vsaj še kdo, ki premore malo morale.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

in zdej boš rekla, da če tipi pri nas prespijo, nimamo morale?
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

*purple* napisal/-a:in zdej boš rekla, da če tipi pri nas prespijo, nimamo morale?

zgleda :D mislm, kasne smo:) moji sicr tega ne odobravajo (vsaj pri nas doma ne), ker imata rada svoj mir...in tud nikol nisem tud prjatlov dam vozila...pri njem oa sva kr dosti
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Meni osebo je tud velika razlika, če pripelem Mojga 1x na mesec/dva kot pa če bi spau pr meni usak vikend. Mojih vem, da ne motijo občasni dnevi oz. noči, ko prespi pr meni. Če pa bi se to dogajalo usak vikend pa vem, da jim ne bi blo prou.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

bfv.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:46, skupaj popravljeno 1 krat.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Uf, use lepo in prau, sam tega ^^ pa jz ne podpiram in že zdej vem, da jz mojim tega ne bom dovolila. Usak dan . . .Pa kaj še.

Kako pa da tvojih nič ne moti ~NIA~ ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Odgovori