vsaka stvar ob svojem času...**nekaterih stvari ni dobro prehitevati**

skinny napisal/-a:Ah dajte no.. Kje pa živite? Časi se spreminjajo. Dejansko že 13 letnice vedo več kot ste ene pri 16ih pred 10imi leti. ( Ne govorim da so 13 letnice zrele, ampak da je proces odraščanje vedno hitrejši ).
miiškaa napisal/-a:Jaz pa svojih nikoli nisem niti vprašala če lahko tip prespi pr men pa sva leto dni skupaj.spoštujem svoje starše in naš dom in se ne dolčkam ko so oni doma v sosednji sobi.
miiškaa napisal/-a:Jaz pa svojih nikoli nisem niti vprašala če lahko tip prespi pr men pa sva leto dni skupaj.spoštujem svoje starše in naš dom in se ne dolčkam ko so oni doma v sosednji sobi.
MsN napisal/-a:miiškaa napisal/-a:Jaz pa svojih nikoli nisem niti vprašala če lahko tip prespi pr men pa sva leto dni skupaj.spoštujem svoje starše in naš dom in se ne dolčkam ko so oni doma v sosednji sobi.
Ja no, ja, in kje se potem 'dolčkata'? Če je moja soba vse, kar trenutno imam, a naj to počnem pod mostom? Meni se to ne zdi nespoštljivo - a naj bom v celibatu vse dokler ne najdeva skupnega stanovanja?