Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?
Jz sem prvič pr fantu prespala mau pred 17. letom .. Je blo lih tko, da njega prej ni blo v Sloveniji ene 10 dni, zvečer je prišel nazaj, zjutri sem pa jz šla za en teden nekam .. In sva se zmenla, da pač pridem k njemu, da se ne bova sam lih za pou urce vidla. Se prou spomnm, kako sm bla živčna, k sm šla mami prašat, če grem lah k njemu.
Ampak ni blo panike, niso moji nikol preveč kompliciral glede tega. Niti pol kasnej, ko je on hodil k men spat.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- metuljčica*
- Cosmofrik
~NIA~ napisal/-a:vse pare kar jih poznam so se sami odločil kdaj bojo prespal skupi, ne pa starši.
.
poznam eno punco, k je bla stara 17 pa ji fotr ni pustu prespat pr tipu dokler ne bo mela 18 let.
Tale stavka si kontrirata!

Saj so že v prejšnjih postih razložili, v čem je razlika.~NIA~ napisal/-a:če hočeta sexat bosta tud kje drugje, če jim starši ne bodo pustili spati skupaj.
Meni niso dovolili, da bi bivši kdaj prespal pri meni. Lahko sem bila jaz pri njemu, pa tudi na dopust sva recimo šla, ampak pri meni ni smel prespati.
Prav tako nista pustila, da bi bratova bivša punca kda prespala tu. Za najina zdajšnja partnerja pa ni problema.
Takrat mi ni bilo prav, zdaj sem jima pa hvaležna.
In tudi meni se ne zdi prav, da nekateri dovolijo 16-letnikom, da prespijo pri enem ali drugem doma. Vem za 18-letnika, pri katerem so do zdaj prespale že 3 (!) različne punce.

- princes semika
- Sramežljivka

to je prvi fant, pri katerem sem prespala in kateri je prespal pri meni, čeprav malo fali mojim 21 letom, on jih ima pa 27...

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Midva sva prvič uradno skupaj spala lani poleti.. Skupaj sva bla okrog 10 mesecev in stara 16 ali 17, ne vem točno.. Od takrat naprej spiva skupaj vsak vikend, ko pridem jst iz Ljubljane. Moja dva to nič ne moti in če se slčajno kdaj zgodi, da ne prespi pri meni, se že resno sprašujeta kaj je narobe.. (:
Večinoma pa spiva pri meni, ker je moja postelja večja kot njegova.. (:
Večinoma pa spiva pri meni, ker je moja postelja večja kot njegova.. (:
- princes semika
- Sramežljivka
rammsteingirl napisal/-a:a veš, da ni dovoljeno uporabljati toliko smeškov v enem postu!!
drugače pa, koliko časa pa sta že skupaj, da razmišljata o skupnem stanovanju?
hmmm...skupaj nisma baš neki res dolgo...malo manj kot pol leta, ampak sva pa zelo intenzivno skupaj, s tem mislim vsak dan, ko pride iz službe pride k meni na kosilo in potem sva skupaj celo popoldan, zvečer greva včasih na pjačko s kako prijateljico ali prijateljem in potem ajčkat skupaj, al k men al k njemu...vikende sma pa itaq skupaj, greva se kam kopat....
nemoreva eden brez drugega zato razmišljava o skupnem stanovanju....

moj lubi pr men ni še nikol prespau, to pa zato ker smo v eni hiši in stari starši in moji in rbat k stalno hod v sobo in je na mojm kompu..tako da se problem reši na tka način, da sm jz stalno pri njemu, on ma 5 mins do btc-a, jz pa sploh nism z lj...njegovi so supr, brat je starejši in žvi v zgornm stanovanju s punco
Vsi so lepo skulirani in me majo radi in so itaq čist navdušeni če sm tm, ker na tak način se pol moj ne potika tok na okol in ne ponočuje haha to dela z mano in pol sklepajo da bo vse 'ql'
tko da je men tm čist fajn, ponavad ko gre lubi zjutri v službo jz lepo pančam naprej in se zbudim in enkrat tm do 2h vstanm in grem in se zaposlim čez dan
zdj k ne delam so to pjačke, shopping, pa tko druge zadeve
tkod a se vse poklapa...k pridm oz. če pridm dam pa kumi čakam da se spet vidva...tko da sm doma maximalno tm ene 2 dni na tedn..pa še to je rpeveč
moji so se čist navadl da sm tm...sicr je res učas mi mau bedn k se mi zdi da mi bo gdo gdaj reku da kaj delam tok tm pa da stalno jem pr njih pa k gre voda itd... sam je lubi reku da se nej ne sekiram ker oni ne misljo tko (starši) 

- Miss September
- Debatorica
lolika11 napisal/-a:Vse bol ugotavljam, da se gre iz ene skrajnosti v drugo...
Nekateri starši ne pustijo skup spat redno torej (vsak vikend) pa tut če si že 18, drugi pa spet že pri 16 pustijo... sj ne veš kaj je ok
evo. men so pustil spat pr tipu šele takrat k sm mela 17 let..prej sva bla skp dobro leto pa še mau pa me nikakor niso pustl..res grozn mi je blo čist k me je mogu vozt usakič domov, včas tut ob 4ih zjutri, samz ato da sm bla jz doma k moji kao niso mogl spat pa skos so me klical..
od takrat k so me pustil. ne bu ne mu...res sploh me ne kličejo skor več, kje sm, gdaj pridm....tko da men ej to ful čudn, rpej se tok zanimal zame zdj pa k da jim je useen al vidjo da je vse ok

Malo prebiral tole temo pa se mi kar smeji. Kaj vse ste že napisale. Da bi svoji hčerki, 16 letni prepovedale da prespi s fantom, ji nadele deviški pas itd
. Ponavadi je prepovedano najbolj sladko, ane?
Meni moji nikoli niso komplicirali, da ne bi fant smel pri meni prespati in nama se tudi ni preveč mudilo. Verjetno bi me bolj mikalo, če bi mi prepovedovali... Imeti svojo izbiro je po mojem mnenju najboljše. Seveda pa edino če si dovolj zrel in se zavedaš posledic. Starši itak, da ne bodo krivi, če bo hčerka zanosila, itak pa da bodo bolj šokirani če bo v lastnem domu medtem ko so oni spali
.
Samo to pa je spet druga pravljica. Mislim pa, da vsak starš za svojega otroka posebej ve presoditi koliko mu pusti in koliko ne..
In to, da punca pri 16 naj nebi bila zrela in naj ne bi vedala kaj počne ...
Ah dajte no.. Kje pa živite? Časi se spreminjajo. Dejansko že 13 letnice vedo več kot ste ene pri 16ih pred 10imi leti. ( Ne govorim da so 13 letnice zrele, ampak da je proces odraščanje vedno hitrejši ).

Meni moji nikoli niso komplicirali, da ne bi fant smel pri meni prespati in nama se tudi ni preveč mudilo. Verjetno bi me bolj mikalo, če bi mi prepovedovali... Imeti svojo izbiro je po mojem mnenju najboljše. Seveda pa edino če si dovolj zrel in se zavedaš posledic. Starši itak, da ne bodo krivi, če bo hčerka zanosila, itak pa da bodo bolj šokirani če bo v lastnem domu medtem ko so oni spali

Samo to pa je spet druga pravljica. Mislim pa, da vsak starš za svojega otroka posebej ve presoditi koliko mu pusti in koliko ne..
In to, da punca pri 16 naj nebi bila zrela in naj ne bi vedala kaj počne ...
Ah dajte no.. Kje pa živite? Časi se spreminjajo. Dejansko že 13 letnice vedo več kot ste ene pri 16ih pred 10imi leti. ( Ne govorim da so 13 letnice zrele, ampak da je proces odraščanje vedno hitrejši ).
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain