Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

thank u ;)
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Mr.Ož napisal/-a:Ka ste pa ene zabite. V istem postu napišete najprej "Ja res mi je pomembno, da je fant velik pa mišičast" čez dva stavka pa napišete "kaj se pa ta sam sebi smili, mislim zakaj se pa on sploh sekira za to"

večina vas napiše, da je višina važna in vi se fsi še čudite ka se jas sekiram. Patetično.

Okej, je razlika med tem, če je nekomu luštn met visokga&hudga tipa, al pa če je to, da je tip visok&mišičast, nek predpogoj, da bo z njim. Pač, lah je tipo dost simpatičen in če se fajn ujameš z njim, ti višina itak ne bo važna sploh. Ne vem, zakaj bi spustu iz rok enga, k ti je vaau, sam zato, ker ni med najvišjimi.

In če smo jz pa še ene tri napisale, da je nam je kul, če je tipo velik, velika večina punc pa je napisala, da višina ne igra take vloge, sploh pa, da po njihovem mnenju 174 cm niti ni tolk malo, se pomoje res nimaš kej sekirat zarad višine.
En znanec je velik 170 cm al pa še mal manj pa od kar ga poznam, ni mel nikol problema dobit punce (in to ponavad tut dost hude in luštne punce). Tko da če on lah dobi punco pa je še manjši od tebe, višina res ne more bit edini faktor, zakaj si ti sam in bogi.

Pa kukr sem jz brala tole temo, je večina napisala, da višina ni važna in ne obratno, kot ti trdiš.

Se pa pridružujem Alohi pa Yazmeen. Dej skuliri se mau, no. Men bi pomoje živc poču po petih minutah, če bi mi take ven metu, kot jih tle. Ne bi meu pogojev tut če bi bil 190 cm visok pa meu hudo postavo.
Pač niso vsi vsem všeč, tut ti ne moreš bit in nisi vsaki. Ampak z nekim normalnim obnašanjem pa pomoje ni da ni, da bi se tut ena zate našla.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

mr.Ož ne žlajfi si ga tuk da neboš oslepel, pa ne sekiraj se če sam seb izgledaš nek bindek, verjetno drugim ne, sam čutijo to tvojo poremečeno karmo, pa se mal odmikajo.
Po drugi strani pa pazi da neboš pregledal preveč moškega materiala in boš postal nek pleja-egoist.

Bodi kar si, sam da boš to kar si, boš porabu par let... za začetek se sprijazni s sabo in pejt pozvonit uni sosedi k ti je ze dolg casa vseč,...položijo na mizo in opravi, da se bo za luster držala ko mačka. Pol pa jo ven povab... :eek: :D

Pa ne jo vprašat, če je blo dober in če si dovolj visok... :roll:
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tachika93 »

Meni osebno so všeč visoki fanti ker sem tudi sama dokaj visoka...Pa če ma mišice tudi nimam nič proti... Sam je pa res da mam rajši kakega suhca k ma vredu karakter kot pa nekega bodybuildera ki je jackass. Tko da nč se bat. Boš že našu pravo zase kr ženske le ne gledamo tako na zunanjost kot vi to mislite. :D
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a tamala123xy »

ja ja men so bli tudi skoz všeč svetlolasi mišičasti fantje s fajnim trebuščkom in širokimi rameni :D ja no... doma pa nimam ravno takega :( ampak je pa moj pa ga mam rada čeprav ni noben "vin diesel" :D :D
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

ja no. taka vprašanja so skrajno brezvezna. torej bi jaz lahko tebe Mr.ož vprašala zakaj so vsem fantom všeč blontne, koščene mrhe, oblečene po zadnjem trendu, z nohti, daljšimi od prstov in dvema kilama pudrov. mi boš ziher odgovoril da to sploh ni res aneda??? :cool:
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Re: Vprašanje za punce.

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Mr.Ož napisal/-a:Ja no. Zanima me .. Hm, zanima... Kaki fanti so fšeč puncam. Mislim v bistvu bolj... Zakaj so vam všeč taki, ki majo moč pa to. Mislim, rade mate take lokalne frajerčke, divjake, pa babjake, pa taki, ki so mrge, pa veliki. Zakaj recimo ne marate kakšnih umirjenih, pa takih, ki jih je manj skupaj. Ker ful čudno se mi zdi.. ko romanitka temelji na nežnosti. In jaz mislim, da umirjen fant, pa če je še tak manjši pa to, da deluje bolj nežno do vas kot kakšni divjaki. Ker no ne vem... sej vemo ... definicija pravega moškega... :? Samo vseeno sej smo ljudje ne živali, kjer pri samcih prevladuje moč pa to. Mislim nea vem. Ka ve mislite.

Ma lej, to je popolnoma odvisno od vsakega posameznika. Pol bi js lhko vprašala podobno kot ti: Zakaj je toliko tipom všeč blond, huda bejbika, s tono pudra in ki ji je stil lajfa shopping in to da hodi huda naokol, ko pa se po mestu sprehaja tok lušnih, hudih punc, ki so pegaste, imajo lep nasmeh in so preproste, nič high.

moje mnenje je tako, da je to v najstniških letih za večino bolj trend. veliko frkelj v srednji šoli (NE PRAVIM ZA VSE), hoče izpasti KUL, ker imajo tipa, ki je največji jebač daleč naokoli, za katerim gleda ogromno punc in ki ji ga bo marsikdo nevoščljiv. enako je tudi za VEČINO fantov, ki se radi pohvalijo v družbi kako hudo mačko imajo za bejbo! No VEČINA teh osebkov potem odraste in se jim to ne zdi več glavnega pomena (čeprav sem seveda mnenja, da se zalubt brez predhodne privlačnosti, simpatičnosti ne morš, toda potem do izraza pride tudi oseba kot taka - stil življenja, razmišljanja, vrednote,...).

Moje mišljenje sm povzela po sebi. Ko sm bla stara 15 let mi je namreč dost pomenilo mnenje prjatlov o mojem fantu (glede videza), fajn se mi je zdel, če sm rekla, hej, mam tipa, za katerim nori kup bejb (PRIZNAM, skrajno neumno). No, po kšnmu letu me je srečala pamet. Ne bom rekla, da mi ni važn, kko tip zgleda, pač, nebi mi mogel bit všeč nekdo, ki mi ni simpatičn, rada mam tut d je športnik, a mi ni važno, d ma kup mišic, d je največji jebač v družbi, ampk nekoga, ki je umirjen, ve kaj bo nredu iz sebe, nekdo za kerga vem, da ne bo ob prvem pogledu na hud dekolte, pof... druge (kar se roko na srce pri največjih jebačih dogaja).

Sicer pa glede samih jebačev...veliko poznam takih, ki so to, in dejansko žvijo samo za fitnes in to kako hudi bojo ter podrl čimveč hudih bejbik, kaj pametnega pa ne znajo delat (no dobro, vsaj športajo).

Toda na drugi strani poznam fante, ki jim pravijo jebač, za njimi nori velik punc, a so sami super ljudje, dobri prijatelji, znajo izražat čustva, itd.. In enako velja za punce.

To je moje mnenje...;)
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

kdo je pa reku, da so vsem všeč t.i.frajerji, divjaki oz.ravno nasprotno..Vsaka posameznica zase ve, kaj ji je všeč in zakaj ji je ravno to všeč..Ne mormo pa rečt, da so vsem všeč t.i. frajerji..
Tako kot tudi vsem tipom niso všeč blondinke ali črnolaske, ali neke kao "p...."..Vsak posameznik ima svoj okus, in na podlagi tega, se potem odločiš ali ti je nekdo všeč, ali ne..
Js osebno nisem nikdar padala na kao neke frajerje, pa itd... Bivsi je bil cisto nasprotje zdajsnega..ful umirjen, in se danes nwm zakaj sem se ogrela zanj... Pri sedanjem sm seveda priznam, najprej opazila postavo, in pa njegovo sproščenost ter smisel za humor... In ta njegova simpatičnost.. Čeprav ga morda pred nekaj leti ne bi niti opazila, ker je bilo takrat moje razmišljanje glede tipov, otročje..Seveda kakšno pa naj bo, pri tistih letih..Pomemben mi je bil samo videz...
Pa kljub vsemu, me neki t.i.lepotci ne zanimajo lih najbolj oz.me niso..kajti sem naletela na nekaj po videzu zelo dobrih tipov, ampak z njim se nisem mogla pogovarjat, ker se mi je zdelo, da so se sami bolj obremenjevali z svojim videzom kot js...
In sama sem blont, z svojo postavo sem zadovoljna(nočem zdj izpast kot da se hvalim!!) ampak kljub vsemu nikdar nisem spadala med tiste,da bi dala nase 2 kg pudra, pa miniko pa dekolte(ja in ravno zarad takih punc, potem vse blondinke na koncu izpademo iste :D)Sama nisem nikdar igrala na te karte, da bi s tem dobla nekega ful frajercka, za katerim laufa nwm kolk punc, itd itd... Priznam rada se uredim,ampak v mejah normale.. Mela sem priložnosti s takimi tipi(po mnenju mojih kolegic-dobrimi tipi), ampak men se niso zdeli nc kej posebnega.. Tip mora nekaj izžarevat, da ga opazim... Lagala bi, če bi zanikala, da mi oblikovano telo ni všeč..mi je in to zelo... široka ramena, lepo oblikovan trebuh, malo močnejše noge... Suhi tipi, pa pri meni niso nikdar prišli v poštev..je lahka še nwm kok simpatičen v obraz, ampak ce nima "riti" in ne zgleda kot moški, potem ga moje oči ne opazijo..
In to kot je avtorica teme napisala, da umirjen fant deluje veliko bolj nežno..pa tak k ga je manj skupi, da je bolj nežen.....to ni odvisno od vizualne podobe človeka, ampak od tega kakšen je po notranjosti..in tega ne moremo soditi po zunanjosti..Sicer pa star pregovor pravi:Tiha voda bregove dere...in se strinjam..
ThisTooShallPass
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a ThisTooShallPass »

Jaz imam pa eno vprašanje za miljon tolarjev...

Ali je možno, da si tipu všeč, potem pa ga "mine" - ali je možno, da bi mu bila še kdaj všeč? In kako to sčarati, da bi tip ponovno palil?
ThisTooShallPass
Sramežljivka
Sramežljivka

dvojni post :S
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A si lahko mogoče še malo bolj nenatančna pri opisu situacije? :)

Gre za dolgoletno zvezo? Gre za začetno osvajanje? Kaj je razlog, da mu nisi več všeč? ...
ThisTooShallPass
Sramežljivka
Sramežljivka

Torej..ne gre za dolgoletno zvezo, skupaj sva bila 2 meseca, tip je bil totalno zapaljen, nato pa ga je kr čez noč minlo (ko sem omenila da bi bila resna), vem pa da ima drugo trenutno (takoj ko sva šla narazen, en teden za tem je imel že drugo, sicer spet neresno, ampak kljub temu, verjetno se je tak na hitro ohladil zaradi tega ker je imel drugo na dosegu takoj).

Stvar pa je taka, da sva sošolca na faksu (zadnji letnik) in sem ga prisiljena gledat vsak dan tam in normalno, se ne morem ohladit do njega, zato bi rada poskusila ponovno.. da bi sčasoma prebolevala medtem ko bi bila z njim in se uspela prepričat, da ni to to kar hočem.In ne rabim pridig v stilu "pusti ga", vprašanje je, kako naj dosežem da bodo spet iskriceeee :twisted: ker ga imam še vedno rada, poznava se že dve leti. Help?
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

ThisTooShallPass napisal/-a:Torej..ne gre za dolgoletno zvezo, skupaj sva bila 2 meseca, tip je bil totalno zapaljen, nato pa ga je kr čez noč minlo (ko sem omenila da bi bila resna), vem pa da ima drugo trenutno (takoj ko sva šla narazen, en teden za tem je imel že drugo, sicer spet neresno, ampak kljub temu, verjetno se je tak na hitro ohladil zaradi tega ker je imel drugo na dosegu takoj).

Stvar pa je taka, da sva sošolca na faksu (zadnji letnik) in sem ga prisiljena gledat vsak dan tam in normalno, se ne morem ohladit do njega, zato bi rada poskusila ponovno.. da bi sčasoma prebolevala medtem ko bi bila z njim in se uspela prepričat, da ni to to kar hočem.In ne rabim pridig v stilu "pusti ga", vprašanje je, kako naj dosežem da bodo spet iskriceeee :twisted: ker ga imam še vedno rada, poznava se že dve leti. Help?
vem da tega nočeš slišat, ampak težka bo. očitno se je že odloču, nimaš več kej praskat če si nočeš sramote narest. te razumem kaj hočeš, sam se ponavadi take stvari grdo zapletejo, ne priporočam.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

ThisTooShallPass napisal/-a:Torej..ne gre za dolgoletno zvezo, skupaj sva bila 2 meseca, tip je bil totalno zapaljen, nato pa ga je kr čez noč minlo (ko sem omenila da bi bila resna), vem pa da ima drugo trenutno (takoj ko sva šla narazen, en teden za tem je imel že drugo, sicer spet neresno, ampak kljub temu, verjetno se je tak na hitro ohladil zaradi tega ker je imel drugo na dosegu takoj).

Ok, ti si čudna. Bila bi z njim samo zato, da bi ga pozabila in ga potem - kaj? - ti pustila, da bi on trpel. Ja. Na takšen način ga že ne boš 'prebolela. Ne delaj nič od tega. Sploh pa ne bo več s tabo, vsaj za resno zvezo ne.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Uauč... V nič kaj prijetni situaciji nisi. Podobno se je meni zgodilo, le, da je bil moj soplesalec na maturantskem plesu (prej sva 2x zasrala malo - sam lupčkanje, nič več; bilo je dovolj, da sem se zelo navezala nanj). Gledala sem ga 5 mesecev, vsaj 1x na teden (bližje plesu 2x na teden ali več). Pri določenih plesih sem še bolj čutila bližino in ni mi bilo lahko. Pozabila sem ga šele po plesu. Ko sem ga videvala 2x na mesec ali manj. Jaz se v takšne finte, ki jih navajaš, ne bi spuščala. Težje ga boš pozabila in sebi naredila sramoto (če res ima drugo).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Odgovori