Iz analnega seksa v oralnega
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Če je to res, kar navajaš, potem je to tvoj problem, ker ne sprejmeš njene odklonitve.
Jaz jo pri tem podpiram, ker se mi zdi, da iz higienskega vidika res ni primerno ga iz ritke dajat v usta.
Ampak vse skupaj je verjetno le še ena tema, ki se bo (ali pa mogoče ne) razplamtela o tem - storiti to ali ne. Prepričevati jo v to pa ni prav.
Mogoče primerna tema za ta neproblem:tu
Jaz jo pri tem podpiram, ker se mi zdi, da iz higienskega vidika res ni primerno ga iz ritke dajat v usta.
Ampak vse skupaj je verjetno le še ena tema, ki se bo (ali pa mogoče ne) razplamtela o tem - storiti to ali ne. Prepričevati jo v to pa ni prav.
Mogoče primerna tema za ta neproblem:tu
-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
-
- Cosmopsiho
Dadyka15 napisal/-a:julia zakaj taki komentarji??
mislim ne paše vsem puncam use se ti ne zdi??
djte se prosim fantje sprijaznit da ne pomeni NE!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne, Julia ima povsem prav, take babe so sam za v smeti, k nočjo iz riti v usta.

It was forever..but it didnt last long..
-
- Sramežljivka
ok zdj pa ne vem več...al tuki gor punce razumemo ena drugo pa se podpiramo (kolikor se pač da) al kako????
al sm pa mal blond pa ne štekam če je kšna fora tle
uglavnm..kukr jz vem nekaterim puncam ne paše analno..kakor nekaterim ne paše oralno...
nismo use za vse
čeprov pa se najdejo kakšne ki imajo vse rade...in nimam nič proti..
al sm pa mal blond pa ne štekam če je kšna fora tle

uglavnm..kukr jz vem nekaterim puncam ne paše analno..kakor nekaterim ne paše oralno...
nismo use za vse

čeprov pa se najdejo kakšne ki imajo vse rade...in nimam nič proti..

Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Dadyka15 napisal/-a:julia zakaj taki komentarji??
mislm d se julija prej posmehuje takim debilnostim k jih ta tip piše, kot pa d bi se strinjala z njim in se posmehovala tako "groznim" ženskam k si drznejo kej tazga,ne polizat usranga tiča

drgač pa ti avtor tele teme si zame debil...ti prčakuješ d bo ona delala stvari k ji ne pašejo,ker jih ti pa počneš...me prou zanima kaj se lahko kosa z lizanjem usranga tiča...a maš ti svoj jaz? kako lahko počneš neki kar nočeš?maš probleme s samopodobo?sam si kriu,ker nimaš razdelan u glavi..ti prčakuješ v odnosu d bo kr šlo TI MENI<->JAZ TEBI,ja najbrž..kje ti živiš?še zmer najprej velja tvoja volja,tvoje želje,tvoja odločitev in OD NOBENGA DRUZGA,zmer si sam seb na prvem mestu!ipametna ženska/ti pa debil..upam d se te bo kmal rešila,če se te ni že!

Zadnjič spremenil tjaskaaa, dne 23. Sep. 2008 21:03, skupaj popravljeno 2 krat.
Free your mind...
-
- Sramežljivka
tjaskaaa napisal/-a:Dadyka15 napisal/-a:julia zakaj taki komentarji??
mislm d se julija prej posmehuje takim debilnostim k jih ta tip piše, kot pa d bi se strinjala z njim in se posmehovala tako "groznim" ženskam k si drznejo kej tazga,ne polizat usranga tiča
kaj hočeš rečt da je tvoja rit umazan, od moje punce ritka je čista
ubermensch napisal/-a:tjaskaaa napisal/-a:Dadyka15 napisal/-a:julia zakaj taki komentarji??
kaj hočeš rečt da je tvoja rit umazan, od moje punce ritka je čista
ja in tvoje oči so mikroskopske d vidš vso svinjarijo tm dol! si že slišou za pregovor ni vse zlato kar se sveti...

Free your mind...
- butterfly_87
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana