moja punca pa noče da ji bi ji ga dal iz ritke v usta, komaj jo prepričam, kaj mi svetujete, kako naj rešim ta problem, da je ne bo treba tok prepričvat
Veš kaj sprobej....reci ji, da naj ti v rit vtakne tri prste..naj rine in rine sem ter tja, da bo ja čimveč zgrabla..potem pa ti obliži z največjim užitkom in ji reci "No vidiš mala, kako je lahko! In še dobrega okusa je! Zdaj pa še ti!"
..Evelyn.. napisal/-a:Veš kaj sprobej....reci ji, da naj ti v rit vtakne tri prste..naj rine in rine sem ter tja, da bo ja čimveč zgrabla..potem pa ti obliži z največjim užitkom in ji reci "No vidiš mala, kako je lahko! In še dobrega okusa je! Zdaj pa še ti!"
..Evelyn.. napisal/-a:Veš kaj sprobej....reci ji, da naj ti v rit vtakne tri prste..naj rine in rine sem ter tja, da bo ja čimveč zgrabla..potem pa ti obliži z največjim užitkom in ji reci "No vidiš mala, kako je lahko! In še dobrega okusa je! Zdaj pa še ti!"
zakaj moški ne znate sprejet besede NE???????
pač če punca noše pač noče in ne razumem zakaj bi jo pol moral v karkoli silit??
je pa rahlo nehigiensko dejanje se ti ne zdi??dabi bil to vzrok zakaj je rekla ne??
lepo se imejta
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!