Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Shannon napisal/-a:
gina<3 napisal/-a:moj je pri meni prvič prespal ko sm mela 16 let in še to zelo hitro pa ni nuben nč kompliceru.

Da bi moja 16 let stara hči prišla na tako idejo, bi jo brcnila iz hiše.
p!ka napisal/-a:^^ Zakaj pa ? Slika

Zato, ker si pri 16h še skoraj otrok in nimaš kaj za prespat s fantom. Da hčerka pri 16h ne bo seksala ne morem pričakovat, lahko pa zahtevam, da je zaščitena in da ne dela neumnosti.
Če dovoliš, da prespita skupaj je tako, kot da daš zeleno luč "izvoli, zdej si pa odrasla". V redu, če si, si potem najdi še službo in bodi zares samostojna. Ne pa neki na pol.

Sej ni konec sveta, če počakaš do kakega 18. leta za prespat pri fantu.
Imaš, da me vikaš!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

la.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Niti ne vem koliko sem bila stara, ko je prvič kateri prespal. V mojem ljubljanskem stanovanju to ni bil problem, bila sva sama in nikogar motila. K meni domov pa je, če se prav spomnim, prvič prišel prespat pri 20. Sicer ni bilo vsem domačim ravno najbolj prav, ampak niso nič komentiral. Z zdajšnjim fantom pa sploh ni panike. Ponavadi cel vikend spiva skupaj pri meni ali pri njem, včasih še kdaj vmes, vsi domači pa so še veseli, če prideva en k drugemu.

Mislim, da pri tem omejevanju starši gledajo predvsem na zrelost otroka in dejstvo kako "resna" je zveza.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

~NIA~ napisal/-a:moj tip je tud pr men prespal ko sm mela 16 let, ampak nisva nč konkretnega mela.. starši so vedl ampak so ga poznal in mi niso težil.
pa isto sm pr naslednjem fantu prespala ko sm mela 16 let, pa tud nisva sexala, ampak mama je mislna da sm pri prijateljici.
s slednjim sva kasneje tud sexala, ampak pri njemu nism nikol več prespala niti on pri meni.. čez vikende sva hodila skupi na žure pa učasih sm bla pr njemu v gorici ko je bil v dijaškem domu.

nasledn je pr men prespal po 1 mescu, sva sexala, ampak sva tud hodila več kot eno leto in je bil pri nas vsake 14 dni, drgač pa jst pr njemu..

zdejšn pa sploh ni dneva ko nebi skupi spala.

omg, kok resnih fantov si pa ti mela?? :eek: pa tok mlada ko jst
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

: ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:41, skupaj popravljeno 1 krat.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

trapa napisal/-a:
Shannon napisal/-a:
gina<3 napisal/-a:moj je pri meni prvič prespal ko sm mela 16 let in še to zelo hitro pa ni nuben nč kompliceru.

Zato, ker si pri 16h še skoraj otrok in nimaš kaj za prespat s fantom. Da hčerka pri 16h ne bo seksala ne morem pričakovat, lahko pa zahtevam, da je zaščitena in da ne dela neumnosti.
Če dovoliš, da prespita skupaj je tako, kot da daš zeleno luč "izvoli, zdej si pa odrasla". V redu, če si, si potem najdi še službo in bodi zares samostojna. Ne pa neki na pol.

In kaj je drgači če maš 18 let ? Zato kr si pounoletn ti je pa takrta use dovoljeno al kaj ? Do 18 pa moreš trpet , nesmeš to, nesmeš uno. Ma haLO ? Leta niso omejitve (za določene stvari) !
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

[She.] napisal/-a:
trapa napisal/-a:
Shannon napisal/-a:

In kaj je drgači če maš 18 let ? Zato kr si pounoletn ti je pa takrta use dovoljeno al kaj ? Do 18 pa moreš trpet , nesmeš to, nesmeš uno. Ma haLO ? Leta niso omejitve (za določene stvari) !

Hja, ker bi lih umrla če ne bi prespala z dragim. Od žalosti bi se kar v prah sesedla. Ma bogu revše. :roll:

Sej pravim, ene dele odraslosti bi tako sprejele, ja.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Midva z mojim sva bla pri 16ih 2leti skup pa nisma smela skup spat. Njegovi pač niso pustil, k so menl, da sva premlada. Pa k tko potuhtam jim dam kr prou, čeprou sm bila takrt kr dost jzna zard tega. Zdj pri 18 gre to brez blema, je pa res, da ne pretiravava, rečmo 1x na mesec....
Drugač pa poznam pare, k so jim pustil npr. pri 15ih skup spat, in so se zdj enostauno naveličali en drugega... so že pri 15ih bili skup na morju, vsak drugi vikend skup pod koutrom....

Neki ti more ostat, da lohk sanjarš :)
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja86 »

trapa napisal/-a:
[She.] napisal/-a:
trapa napisal/-a:
Shannon napisal/-a:

Hja, ker bi lih umrla če ne bi prespala z dragim. Od žalosti bi se kar v prah sesedla. Ma bogu revše. :roll:

Sej pravim, ene dele odraslosti bi tako sprejele, ja.

Mislim, da smo vse delale oz. mogoče nekatere iste napake glede tega. Gledano realno mislim, da bi bilo potrebno izkoristit tiste prave trenutke s partnerjem, ki so in se ne toliko pri teh letih osredotočat na spanje (pa če si 16, ali 18, ali 20...) Še preveč bo takih trenutkov v dvoje, ko bomo prespale pr njem. Živet je treba za ta trenutek. ;)
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Če bi jaz imela otroke, jim do 18 leta najbrž ne bi pustila spati skupaj. Po 18em pa bi na to gledala drugače, ker so v bistvu sami odgovorni zase. Čeprav res odgovoren si lahko šele, ko že sam služiš denar. Takrat pa se mi zdi, da nima nihče razloga za komentirat, razen, če bi bil to partner, ki bi res negativno vplival na nekoga, sam pa tega ne bi opazil.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

ana27 napisal/-a:Če bi jaz imela otroke, jim do 18 leta najbrž ne bi pustila spati skupaj.

Če bom mela hcerko,bo do 18leta nosila deviski pas..ko grem ven in vidim 13-15letnce napou nage kako se lizarijo s tipi mi obraca :(

Svojo situacijo tezko komentiram,ker je prvi tip k men domou prsu k sm mela 20 let..Tko da itak sm bla dovolj stara tud za packarije :P So se pa moji ful znajdli-mam sobo direkt viza-vi njihovi,tko da ni sans,da ce je tip pr men (in tastari doma) kaj pocneva..Bi se slisalo in meni ni za riskirat :) Se dobro,d sm mela vecinoma Stajrce in da so ble moje cimre raj doma k pa v MB :)
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

no, men pr 19 reče fotr d ne dovoli d skos hodim k njemu spat, dobr, sej loh grem, sam ne prevečkrat.in isto jemlje to tako kot Shannon. Kot da mi daje neko zeleno luč da se kur+am če mi dovoli k njemu...ampak ma sam včasih take prebliske, tko da nekak grem k njemu spat sam ne ful velikrat.on pa k men loh pride.k da je kj drgač al sva tuki al tam...povsod so v bajti starši....pač, neka logika k se je ne da razumet...
Eillen
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb

Neprebrana objava Napisal/-a Eillen »

Meni je oče dovolil pri 17. letih da fant pride k meni spat. K njemu pa sem lahko šla že pri 16. letih, vendar ne kar tak ampak sem ga morala staršema prvo predstavit on pa mene njegovim. :)
*amy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *amy* »

Midva sva pa prvič prespala skupi pri 17ih. Pa je bla ful finta, ker je ati zjutraj butno v sobo z dvema skodelcama kave v rokah. Sm mislila, da bo mojga kap, tak je hitel kojtr na sebe vlečt :)

Zdaj, po dveh letih se pa čudijo, če ni njega zvečer k meni al pa jaz ne grem k njemu... Nekak nihče ne komplicira (mogoč tud zato, ker sta še sama tak relativno mlada :roll: ).
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Joj, ene ste pa res ful zgodnje:) Medva nikol ne spiva eden par drugmu (izjeme so kake redke žurke), ker bi blo mojim staršem neprijetno z mojem skup zajtrkvat pa ga zjutri vsega zaležanga gledat. Tud dejstvo, da bi"spala" skupi jim ni nč všeč. Men pa tud ni do tega, da bi se grdo gledal zarad tega, niti ne morem neki po svoje, ker me pač še vedno "žvijo" oni... Tko, da mam prepoved in se mora revež ponoč domov furat :?
Odgovori