Kakšni fantje so vam všeč?
the big red machine napisal/-a:Še po 14 straneh ne skapiraš kaj ti hočejo povedat? Kriv si si sam in noben drug
Ma k***c! Kaj a misliš, da je zaj ta tema pokazatelj moje osebnosti al ka. Ka misliš, da fsaka punca s katero govorim ji težim al ka? Vi posplošujete.
Drugače pa saj 90% punc pravi, da je višina važna te pa se čudite zka je tak
Mr.Ož napisal/-a:the big red machine napisal/-a:Še po 14 straneh ne skapiraš kaj ti hočejo povedat? Kriv si si sam in noben drug
Ma k***c! Kaj a misliš, da je zaj ta tema pokazatelj moje osebnosti al ka. Ka misliš, da fsaka punca s katero govorim ji težim al ka? Vi posplošujete.
Drugače pa saj 90% punc pravi, da je višina važna te pa se čudite zka je tak
Točno to. Tale tema je ODLIČEN pokazatelj tvoje osebnosti. Točno tako. Bravo.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Če bi bil ti res zadovoln sam s sabo se ne bi včlanu na cosmo forum in odprl temo zakaj punce ne maramo majhnih fantov in mamo raj nabildane agresivneže ki so povrhu vsega še jebači.. bogi bogi ker nisi velik 180cm, in mi ženske golazni si upamo izbirat partnerja tut po izgledu.. joj smo prasice, da ne vzamemo prvega škratka, ki pride mimo
in glede na to da sprašuješ zakaj notranjost oz. pamet ni bolj važna (če prov mi ni jasno od kje ti podatki) si sigurno blazen lepotec, ki tuki ne išče punc, da mu bodo rekle, da je važno da imaš dobro srce. Get a life.. pa tista tvoja statistika o 90% žensk, ki jim je važna velikost me tut zanima kje si jo najdu..

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
jst sm bla do zdej s samimi majhnimi tipi (vsi tolko veliki(mejhni) kot jst, al pa mogoče par cm višji .. pa jst sm 160), tako da ..
pa najdi si majhno punco, sej ena od 160 lepše zgleda zraven majhnega tipa, kot zraven košarkaša, ki ma 197 centi

pa najdi si majhno punco, sej ena od 160 lepše zgleda zraven majhnega tipa, kot zraven košarkaša, ki ma 197 centi

Zadnjič spremenil Libido., dne 22. Sep. 2008 21:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Let's swim to the moon .....
Roberta R. napisal/-a:Če bi bil ti res zadovoln sam s sabo se ne bi včlanu na cosmo forum in odprl temo zakaj punce ne maramo majhnih fantov in mamo raj nabildane agresivneže ki so povrhu vsega še jebači.. bogi bogi ker nisi velik 180cm, in mi ženske golazni si upamo izbirat partnerja tut po izgledu.. joj smo prasice, da ne vzamemo prvega škratka, ki pride mimoin glede na to da sprašuješ zakaj notranjost oz. pamet ni bolj važna (če prov mi ni jasno od kje ti podatki) si sigurno blazen lepotec, ki tuki ne išče punc, da mu bodo rekle, da je važno da imaš dobro srce. Get a life.. pa tista tvoja statistika o 90% žensk, ki jim je važna velikost me tut zanima kje si jo najdu..
Mislim zadovoljen. Za moj okus v redu zgledam, razen kakih 5 cm gor, samo glede nato , da pa večina punc hoče met takega ka je velki pa mrga te ma nea vem ka na j rečem.
Roberta R. od smajlija naprej nea razumem. razumem samo fprašanje od ki zaj meni to ka da je 90% punc reklo, da je višina važna. Ja od tu in iz drugih forumov. Idi pogledat. Koliko jih je rekllo"fseno mi je tui če je manji ka jaz samo, da je vrei po srcu." 1 ali pa 2.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Glede na to da sem sama punca, in sem velikokrat v družbi drugih punc.. ti povem da statistika ne drži.. in ko boš enkrat dojel, kar ti govorimo že 15 strani, da ima čist vsaka punca svoj okus, boš zaživel veliko lepše 

(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Drugače pa saj 90% punc pravi, da je višina važna te pa se čudite zka je tak[/quote]
ja pri meni je višina pomembna, ker sem sama visoka in mi ni všeč da je partner manjši od mene, to pa ne pomeni da vse tako gledajo na to, moja sestra ma manjšega tipa in kaj zdaj? rada se imata in višina ji ni pomembna!
meni so všeč fantje, ki imajo lepo natrenirano telo, takega partnerja tudi imam, stem da tudi sama dam veliko na telovadbo! Ampak naj ti bo jasno da nismo vse take!
Pa še nekaj, nikoli ne bi pustila partnerja če bi se zredil! Videz je pomemben na začetku, potem pa je glavna notranjost! Kaj mi bo fant z mišica,...če je pa v duši pokvarjen!
Fanti, ki hodijo v bare me odbijajo, ker tudi sama raje kot v bar grem v gozd!
Tako da dečko ven v park in sigurno te nekje čaka tvoja draga!
ja pri meni je višina pomembna, ker sem sama visoka in mi ni všeč da je partner manjši od mene, to pa ne pomeni da vse tako gledajo na to, moja sestra ma manjšega tipa in kaj zdaj? rada se imata in višina ji ni pomembna!
meni so všeč fantje, ki imajo lepo natrenirano telo, takega partnerja tudi imam, stem da tudi sama dam veliko na telovadbo! Ampak naj ti bo jasno da nismo vse take!
Pa še nekaj, nikoli ne bi pustila partnerja če bi se zredil! Videz je pomemben na začetku, potem pa je glavna notranjost! Kaj mi bo fant z mišica,...če je pa v duši pokvarjen!
Fanti, ki hodijo v bare me odbijajo, ker tudi sama raje kot v bar grem v gozd!
Tako da dečko ven v park in sigurno te nekje čaka tvoja draga!