SIEENA napisal/-a:Pa kje to točno u Portorožu???
tm k hodiš ob obali
sj na starni je tut shop finder
*Ela* napisal/-a:glamBABY napisal/-a:SIEENA napisal/-a:Pa kje to točno u Portorožu???
tm k hodiš ob obali
sj na starni je tut shop finder
ok že vem kam bom šla avgusta ko mam cajt
*Ela* napisal/-a:jau dans je meu benetton v mariboru 40% razprodajo in sem se zaljubla v ene kopalke ful dobre so ble..
bikinke na trakce pa na levi joški2 rožice, na riti pa kaktus iz bleščic
kak so ble dobreeeeeampak sem rekla: dovol mam, letos sem že trojne kupla
jau, zasvojena
Dorotea napisal/-a:*Ela* napisal/-a:jau dans je meu benetton v mariboru 40% razprodajo in sem se zaljubla v ene kopalke ful dobre so ble..
bikinke na trakce pa na levi joški2 rožice, na riti pa kaktus iz bleščic
kak so ble dobreeeeeampak sem rekla: dovol mam, letos sem že trojne kupla
jau, zasvojena
res je meu dan benetton razprodaje? Jaz pa nisem šla...kaj samo danes al ma zaj nekaj časa?
Poison Girl napisal/-a:SIEENA napisal/-a:Men so pa Miss Sixty kopalke ful kjut, sam so tut kr drage!
To je use kar sm našla, drugih se ne da prekopirat!
Te sm js v Portorožu vidla! Mislm da so okol 12k, pol sm pa še ene vidla so ble pa 7k, pa so ble full dobre(spodn del hotke pa uzadi s srebrno piše Miss Sixty, zgorn del so pa navadne bikinke, so pa v zeleni in roza barvi) .
Js sm si pa v Benettonu ene kupila-take čis črne, in za letos mam dost
...No, ja
...
Naughty grl napisal/-a:micamaca, ja, mislm da je to to. Miss sixty je mel drgač tud Emporium, sam zdej že tooook doooolg nism bla tm, tko da ne vem če še držijo to firmo. Sam milsm, da v vsakem primeru teh kopalk tuki ne boš našla. Jih bi pa v Italiji sigurno![]()