Vse o kopalkah
ja sej....hvala ledenka za link, sam ta naš služben računalnik je totalno v pi*** in mi ne odpre strani....kr neki....
tko da bom pogledla na domačem (ko bo spucan, ker se je vse sesul....virusi pač!!!!!).....
so pa v glavnem rdeče, na modrčko tko mal dol visi kot neka mašnica....mislim res so lepe.....
itak bi pa js tud mela pol kataloga, sam te sm že probala pa mi pašejo....vam jutri povem kere so točno....

tko da bom pogledla na domačem (ko bo spucan, ker se je vse sesul....virusi pač!!!!!).....
so pa v glavnem rdeče, na modrčko tko mal dol visi kot neka mašnica....mislim res so lepe.....
itak bi pa js tud mela pol kataloga, sam te sm že probala pa mi pašejo....vam jutri povem kere so točno....

Waiting in the queue oh whoopee doo
cartika napisal/-a:hvala ledenka. ma tiste hlače so dobre. niso tangice in ne navadne hlače.
No takim hlačkam se rečejo Italijani brasiliane.. No jaz rečem brazilski spodnji del

Na tak model sem nora!!!

Jaz sem zaenkrat zasledila le v Calzedoniji tak model kopalk.
Pa še tam imajo le tri vrste kopalk s tem modelom. Ene so Get you look, druge so tiste, ki sem napisala zgoraj, katere nameravam kupit, pol so še ene, ki sedaj nevem točno kje na katalogu so.
Zadnja leta sem nosila vedno tangice, vendar mi je bilo vedno nelagodno, ker mi deluje res malček preveč vulgarno, še posebno na polni urejeni plaži.
Take brzilske, pa so malček bolj diskretne, pa še bolj sexy delujejo!

Don't worry, be happy!!!
roxy* napisal/-a:Jaz tud moram po nove kopalke letos!!! Si ful želim ene hot bikinke. Rada bi, da majo hlačke trakce pr strani. Pa ful težko dobim kopalke s takimi hlačkami, pa da mi bi bil tud zgornji del všeč...
probaj posebaj kupit, bo lepše pa bol pisano

as if.
-
- Kofetarica
SIEENA napisal/-a:Men so pa Miss Sixty kopalke ful kjut, sam so tut kr drage!
To je use kar sm našla, drugih se ne da prekopirat!
Te sm js v Portorožu vidla! Mislm da so okol 12k, pol sm pa še ene vidla so ble pa 7k

Js sm si pa v Benettonu ene kupila-take čis črne

-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
*Ela* napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:SIEENA napisal/-a:Si zihr da so ble original 7k?
Men se je tut čudn zdel, zato sm 2x ceno prečikirala
... Je pa cela štacuna sam od Miss Sixty, in majo bolše stvari kt pr ns v Lj!
jooooj jas bi to šlaaa
Heh, nisi edina

ja no čist je huda trgovinca!!!
cela od miss sixty
pa še čevle maš!!!
jst pa itak sam miss sixty cune nosm tko da I felt in love with miss sixty!!!!!!!
pjte na stran ful je vse wwwaaaa
pa tut kopalke so gor
www.misssixty.com
js sm mela lan miss sixty kopalke in so mi ble ful zakon ful so mi super čprov so stale 16kosov...ampak za miss sixty dam tut celo premoženje č je treba
cela od miss sixty
pa še čevle maš!!!
jst pa itak sam miss sixty cune nosm tko da I felt in love with miss sixty!!!!!!!
pjte na stran ful je vse wwwaaaa
pa tut kopalke so gor
www.misssixty.com
js sm mela lan miss sixty kopalke in so mi ble ful zakon ful so mi super čprov so stale 16kosov...ampak za miss sixty dam tut celo premoženje č je treba

Zadnjič spremenil glamBABY, dne 14. Jun. 2005 18:34, skupaj popravljeno 1 krat.