Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Vau ej.. totalno so mi vsec hlacke get your look 1.. :ja: A ve mogoce kera, kje drugje majo takse hlacke, razen v Calzedonii??
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Jah ne vem če se jih lih dobi velik, jst sm si kupla take svetlo modre spodne hlače s svilenimi trakci za zavezat u intimissimi-ju, drgač najbrž če že, u kšni trgovini z veliko izbiro kopalk! :D
This too shall pass.
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

ja sej....hvala ledenka za link, sam ta naš služben računalnik je totalno v pi*** in mi ne odpre strani....kr neki.... :motz:

tko da bom pogledla na domačem (ko bo spucan, ker se je vse sesul....virusi pač!!!!!).....

so pa v glavnem rdeče, na modrčko tko mal dol visi kot neka mašnica....mislim res so lepe.....

itak bi pa js tud mela pol kataloga, sam te sm že probala pa mi pašejo....vam jutri povem kere so točno.... :D
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

cartika napisal/-a:hvala ledenka. ma tiste hlače so dobre. niso tangice in ne navadne hlače.

No takim hlačkam se rečejo Italijani brasiliane.. No jaz rečem brazilski spodnji del :P
Na tak model sem nora!!! ;)))
Jaz sem zaenkrat zasledila le v Calzedoniji tak model kopalk.
Pa še tam imajo le tri vrste kopalk s tem modelom. Ene so Get you look, druge so tiste, ki sem napisala zgoraj, katere nameravam kupit, pol so še ene, ki sedaj nevem točno kje na katalogu so.

Zadnja leta sem nosila vedno tangice, vendar mi je bilo vedno nelagodno, ker mi deluje res malček preveč vulgarno, še posebno na polni urejeni plaži.
Take brzilske, pa so malček bolj diskretne, pa še bolj sexy delujejo! :D
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

men nekak najbl ustrezajo enodelne kopalke... stara baba pač :D ... ampak morjo pa bit relativno sexi... npr. ala nekejtakega
al pa take
od dvodelnih kopalk mam pa kvečjemu take bikinke, k majo spodi varianto ala hot pants... nimam glih tko ravnga ploha da bi si lahk prvošla kake mini bikini s trakci :? :D
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a roxy* »

Jaz tud moram po nove kopalke letos!!! Si ful želim ene hot bikinke. Rada bi, da majo hlačke trakce pr strani. Pa ful težko dobim kopalke s takimi hlačkami, pa da mi bi bil tud zgornji del všeč...
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

roxy* napisal/-a:Jaz tud moram po nove kopalke letos!!! Si ful želim ene hot bikinke. Rada bi, da majo hlačke trakce pr strani. Pa ful težko dobim kopalke s takimi hlačkami, pa da mi bi bil tud zgornji del všeč...

probaj posebaj kupit, bo lepše pa bol pisano :D npr. enobarvne, pa maš spodni del roza, zgorni pa zelen (primer)..to je meni všeč, nemaram kompletov
as if.
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

jau dans je meu benetton v mariboru 40% razprodajo in sem se zaljubla v ene kopalke ful dobre so ble..
bikinke na trakce pa na levi joški :D 2 rožice, na riti pa kaktus iz bleščic
kak so ble dobreeeee :love: ampak sem rekla: dovol mam, letos sem že trojne kupla :D jau, zasvojena
as if.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

SIEENA napisal/-a:Men so pa Miss Sixty kopalke ful kjut, sam so tut kr drage!
Slika
To je use kar sm našla, drugih se ne da prekopirat! :D

Te sm js v Portorožu vidla! Mislm da so okol 12k, pol sm pa še ene vidla so ble pa 7k :), pa so ble full dobre(spodn del hotke pa uzadi s srebrno piše Miss Sixty, zgorn del so pa navadne bikinke, so pa v zeleni in roza barvi) .
Js sm si pa v Benettonu ene kupila-take čis črne :cool: , in za letos mam dost :wink: ...No, ja :D ...
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Si zihr da so ble original 7k? :D
This too shall pass.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

SIEENA napisal/-a:Si zihr da so ble original 7k? :D

Men se je tut čudn zdel :? , zato sm 2x ceno prečikirala :D ... Je pa cela štacuna sam od Miss Sixty, in majo bolše stvari kt pr ns v Lj!
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Poison Girl napisal/-a:

Men se je tut čudn zdel :? , zato sm 2x ceno prečikirala :D ... Je pa cela štacuna sam od Miss Sixty, in majo bolše stvari kt pr ns v Lj!

jooooj jas bi to šlaaa :D
as if.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

*Ela* napisal/-a:
Poison Girl napisal/-a:

jooooj jas bi to šlaaa :D

Heh, nisi edina :P ... Js sm tm sam stala pa gledala :eek: , pa se po glavi tolkla zakaj nimam koga s sabo da bi vse to plaču :D ...
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

ja no čist je huda trgovinca!!!
cela od miss sixty
pa še čevle maš!!!
jst pa itak sam miss sixty cune nosm tko da I felt in love with miss sixty!!!!!!!

pjte na stran ful je vse wwwaaaa
pa tut kopalke so gor
www.misssixty.com

js sm mela lan miss sixty kopalke in so mi ble ful zakon ful so mi super čprov so stale 16kosov...ampak za miss sixty dam tut celo premoženje č je treba :lol:
Zadnjič spremenil glamBABY, dne 14. Jun. 2005 18:34, skupaj popravljeno 1 krat.
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pa kje to točno u Portorožu??? :D
This too shall pass.
Zaklenjeno