Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
boom_boom*¸
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a boom_boom*¸ »

pa kaj se sploh ukvarjate z nim?? a vm še ni prpelal de bi rd sam mal pozornost za svoj nizk ego??
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

kr.ena napisal/-a:Če ti je edini kriterij, da je lepa, potem si zaslužita drug drugega :D

pa predvidevam, da te lepo starši zalagajo z denarčkom, in si ga ne prslužš sam.. itak pol ni panike spičkat 500€ na vikend.. ker dnar itak raste na drevesih :roll:
moja babica ma manjšo penzijo ko to, pa žvi s tem cel mesec.. in mislm da to ni lih kvaliteta s ktero se hvališ.. da ne žnaš ravnat z dnarjem
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Twitch napisal/-a:Oh mal se smejem spet. Pomoje je to ena bolj pomembnih stvari nasploh.

Pol pa itak, če ti tak misliš :roll: :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Paradiž

Neprebrana objava Napisal/-a Twitch »

Aj sj nism rekel, da spičkam 500€ na vikend samo fajn bi pa blo, če bi jih.

Sicer je pa dnar za med ljudi ane? :)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Nevem, js ko delam cel mesc da si prslužm tistih par evrou, ne mislim nobenga dnarja dajat med ljudi..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Če pa zagusti pa doma dajo ane? :)

Dnar je za med ljudi!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

moja mami samohranilka, more preživlat mene in mojga brata, vrjem, bi me blo kr rahlo sram da bi pršla do nje in rekla, dej mami, dej mi 10€ da si grem loh čike kupt.. glede na to da delam in mam dnar lih samo za svojo ritko in svoje užitke, k mi ni treba za futr dajat..
(__/)
( o.O)
(")_(")
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka

A ok. Nism mislu tko sicer pa ja malce sm razvajen in če delam, delam samo zato, da ni dolgcajt. :)

Kurc sam tega pa res ne maram slišat od nobenga, da dnar ni pomemben, ker je pač to ena nenadomestljiva dobrina, ki jo nemore noben cortkan obrazek in nevem kaj še nadomestiti. Moj point vsega je samo to.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ne sej me nis nč užalu alpa kej, sam da obrazložim situacijo :) drgač smo pa off topic
(__/)
( o.O)
(")_(")
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Res je. Sj sploh nevem kaj sm hotu rečt tistmu tipu. Mater tok grdavžov si lahko dobi ok babe, vse je samo na tebi kot karakterju...mal gobc gon pa samozavest pokaži pa je...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

potem pa še ti kaj naredi, ko si tako pameten, pa nehaj jamrat!!! pa nimamo vsi kle denarja za prioriteto.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Ka ste pa ene zabite. V istem postu napišete najprej "Ja res mi je pomembno, da je fant velik pa mišičast" čez dva stavka pa napišete "kaj se pa ta sam sebi smili, mislim zakaj se pa on sploh sekira za to"

večina vas napiše, da je višina važna in vi se fsi še čudite ka se jas sekiram. Patetično.

Aja samo še nekaj. Majhen sem, samo grd pa nisem in suh tui ne ka mam 85 kg. Tak, da nehajte mislit, da sem suhcen. Moti pa me fseno, da je to puncam važno.
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka

rammsteingirl napisal/-a:potem pa še ti kaj naredi, ko si tako pameten, pa nehaj jamrat!!! pa nimamo vsi kle denarja za prioriteto.

Čak ti malo, tole name leti? Hja sj nism reku, da je prioriteta je pa ena najbl najbl najbl pomembnih stvari.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Mr.Ož napisal/-a:Ka ste pa ene zabite. V istem postu napišete najprej "Ja res mi je pomembno, da je fant velik pa mišičast" čez dva stavka pa napišete "kaj se pa ta sam sebi smili, mislim zakaj se pa on sploh sekira za to"

večina vas napiše, da je višina važna in vi se fsi še čudite ka se jas sekiram. Patetično.

Aja samo še nekaj. Majhen sem, samo grd pa nisem in suh tui ne ka mam 85 kg. Tak, da nehajte mislit, da sem suhcen. Moti pa me fseno, da je to puncam važno.

o moj bog :eek: mislm sej sploh ne vem kaj češ še slišat? itak je jasno da ni vsakemu vse všeč, in tu je blo že kr nekaj punc, k je povedalo, da jim to ni prioriteta.. omg če bi se js tok presekirala za to ker mozolji niso zaželjeni, in ker se velike joške povesijo in ker moji lasje ne sijejo kokr unim v reklamah.. vsi tipi pa padajo na to.. o moj bog.. bom šele pr 40tih dobila enga k bo z mano zarad usmiljenja.. o šit ko sm revcaa :cry:
ampak glej ga hudiča, kljub moji nepopolnosti sm najdla nekoga ki me ma rad.. ampak ne zato, ker je slep, ampak zato ker ne jokcam doma zato ker moji joški lezejo proti tlem, ampak zato ker sm kljub temu samozavestna in se ne sekiram kok fantje sam gledajo da nimaš debele riti.. nehi se smilt samemu sebi, najd si hobi, če te pa moti da nisi mrga.. pa ala u fitnes se nabildat, da bojo babe kr visele s tebe tok jih bo.. :roll: ti ubogi deček
(__/)
( o.O)
(")_(")
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Bildal se bom, da me bodo mele babe rade. Niti slučajno. Al me bodo mele rade takega kot sem ali pa nič.
Odgovori